|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#701 |
|
Disenfranchised
Likes (Received): 1
|
This article also mentions the purchase of an additonal 70 low-floor Crotrams between 2006 and 2009
|
|
|
|
|
#702 |
|
the IRS at the door
Likes (Received): 2
|
Pozdrav svima iz prelijepog Zagreba
![]() Vidim svi ste mi ovdje, a ja se još uvijek ne mogu oteti dojmu da sam stvarno u ZG. Gradi se na sve strane, nove zgrade niću kao gljive poslije kiše, ali doslovno ![]() No, moj najdraži dio - centar, ipak plijeni najvise pažnje i poštovanja, pogotovo ovako dostojanstveno odjeven u božično ruho, dok mi stare povijesne zgrade izgledaju nekako ogromno i močno, mnoge su čak i specijalno osvijetljene što prijašnjih godina nije baš bio slučaj ![]() Nego, tko će otvoriti novi thread? Vidim uspjelo se dogurati do preko 700 postova, ali još uvijek sve stoji na tome ...ajde, budem ja onda ![]() btw, nisam još ništa konkretno slikao, samo par fotki usput s prozora ![]() Postat ću ih u novi thread.
|
|
#703 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Re:
samo požuri, jer imam staviti 3 slike probnih pročelja.
|
|
|
|
|
#704 |
|
the IRS at the door
Likes (Received): 2
|
dear mods, you are welcome to archive this thread now, new thread can be found here - http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=296927 ( Zagreb - construction update XII)
|
|
#705 |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |