|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 |
|
Registered User
|
Wszystko ok tylko dlaczego tak dużo zdjęć jest nieostrych? Liczę na poprawę.
TUMW Najlepszy wątek na forum. Polecam To jest kopiowanie albo wręcz dramatyczne modyfikowanie tego, co już było. Te rzeczy są piękne odrestaurowane. Ale stawiane dziś świadczą o totalnym zacofaniu intelektualnym, bo my, współcześni, powinniśmy zostawić po sobie rzeczy współczesne, ślad naszych czasów. - Robert Konieczny Moje podróże: Krym, Ukraina, Mołdawia, Maroko, Chiny, Rumunia |
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Canonier
Likes (Received): 39
|
Quote:
![]() Samochodem w taka podroz? nie taniej byloby przyleciec do np Malagi i pożyczyc? Hardcore ![]() Quote:
![]() ale obiecuje popawe
|
|
|
|
#23 | ||
|
Canonier
|
Ktoegos dnia pojechalismy na wycieczke do Ubedy i Baezy.
Są to dwa miasta z listy Swiatowego dziedzictwa Unesco. Quote:
Quote:
po dojezdzie musielismy rozprostowac kosci ![]() pozniej poszlismy do zwiedzac budynek w ktorym obecnie miesci sie muzeum sztuki nowoczesnej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogolnie duzo ladnych starych budynkow z piaskowca, ladnych fontann i placyków ![]() ![]() ![]() ![]() na koniec poslzismy na kawke i na tape pozniej ![]() Tapa dobra ![]() ![]() i pojechalismy autobusem do Baezy. ps dworzec w Ubedzie ma dach z Eternitu ![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Canonier
|
Baeza
najpierw okazalo sie ze mapa jest zle narysowana wiec udalo mi sie pobladzic co bardzo mnie zasmucilo ![]() ![]() kiedy doszlismy do starowki spotkalismy pana na lawce ![]() ![]() fotnanna lwow, nie tak slynna jak w Alhambrze ![]() ![]() ![]() katedra ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#25 |
|
Canonier
|
na koniec dnia udalismy sie do naszego ulubionego tapabaru
![]() Hiszpan i Kanadyjka w tradysyjnych strojach ![]() ![]() ![]() ![]() moja tapa wegetarianska ![]() nigdy nie doszlismy dalej niz 4 numer 2 ![]() i 3 ![]() Zajf teraz lepsze zdjecia?
|
![]() |
| Tags |
| andaluzja, hiszpania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|