|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 177
|
Evo mi jedne i sa putovanja.. fotic Lumix DMC-FZ8 i efekat levels u fotosopu
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
#2 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 867
|
8,nekako mi previše tamno ali motiv nije loš...
|
|
|
#3 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 177
|
i meni je previse tamno.. ali fotka i nije nesto bez ovoga.. previse je svijetla.. krivo mi je malo sto mi je nebo crno.. ali slucajno ugasih projekat a ne sacuvah ga prije toga..
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
Nisam htio da glasam od kada si je postavio do sada jer nisam znao šta da joj dam.
Motiv mi je odličan, ali ipak mislim da si malo pretjerao sa PS-om. 8. |
|
|
|
|
#5 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Kad ti ja kazem da si preterao sa photoshop-om, znaci da si preterao.
![]() 8 - ne znam zasto? Moze i mnogo manje.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac Last edited by Johnny_kgc; November 9th, 2010 at 01:07 AM. |
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|