|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 | |
|
highways and roads
|
НИШ - Спортски центар Чаир | NIŠ - Čair Sports Center
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
highways and roads
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
highways and roads
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 147
|
Vlado za temu..
![]() Ali jedna zamerka, koju mozes da promenis a i ostali ce se sloziti.. valjda.. Jel mozes da preimenujes temu u "Sportski centar Cair" i da preko te teme pratimo i izgradnju bazena, rekonstrukciju hale, izgradnju stadiona i ostalih pomocnih terena.. Taman da odrzimo temu i da joj omogucimo da zivi i posle zavrsetka stadiona..???
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
highways and roads
|
Milsim da je bolje da ovo ostane tema samo za stadion i pomocne terene. Ipak se radi o velikom projektu i nije rec samo o rekonstruckiji vec izgradnji potpuno novih tribina. Po vasoj aktivnosti u poslednje vreme na NI CU threadu verujem da ce i ova tema krenuti istim stopama i bez bazena i hale gde je rec samo o rekonstrukciji. A mora da se ostavi nesto i za vas CU thread a ne da sve prebacimo ovde.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Fora je sto se u okviru sportskog centra cair ne nalaze samo objekti u okviru ovog kompleksa nego i u drugim delovima grada.. Treba u narednom periodu da krene i izgradnja sportskog dispanzera, u narednom periodu jos tri bazena pri cairu, onda atletski centar u duvanistu u dvoristu osnovne skole itd..
Bice dosta zanimljivih stvari u narednom periodu.. A otvarati temu za stadion koji ce da se gradi godinu dana samo.. Ovde bi moglo da se govori o sportu u Nisu, da se postavljaju slike nekih sportskih dogadjaja itd.. Ne znam, ovo je moje misljenje, ajde da vidimo sta ce ostali da kazu..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Likes (Received): 89
|
ovog threada sam se pribojavao
|
|
|
#8 |
|
highways and roads
|
@TrTomir_Ni
Pa dobro, sve sto si ti naveo je neka buducnost. Sve bi to trebalo da se gradi. Za sada neka ostane ovako, kasnije, videcemo. P.S. Sta ces vise od godinu dana? Vidis koliko individualnih tema ima na drugim podsekcijama sa kratkim rokovima izgradnje. Zato sam otvorio i ovu. Red je da i Nis dobije posebnu temu za odredjen projekat.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Grad Oblakodera
|
A koji od ovih planova je odabran za izgradnju?
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
izgradnja stadiona pri Sportskom Centru Čair je po meni najmanje verovatna u odnosu na ostale objekte sportskog centra. Zato mislim da treba da se ova tema preimenuje i prenameni za sve objekte koji pripadaju SC Čair.
Tu prvenstveno mislim na halu sportova Čair koja se uveliko rekonstruiše i dograđuje, nove bazene koji su nedavno izgrađeni i ove koji su planirani za ovu godinu, pomoćne fudbalske terene koji se trenutno rekonstruišu, dispanzer koji je do pola završen, atletski centar u Duvaništu gde su završena merenja terena. edit: u principu, ne znam šta da mislim na ovu temu. ako bilo kakva izgradnja stadiona ikada krene (lepi su ovi renderi ali je realnost nešto drugo), posebna tema za stadion bila bi okej. Opet, bilo bi lepo da ima cela tema za SRC Čair jer tu pored gore pobrojanog spadaju i teniski tereni, zatvoreno klizalište, sportska hala u Durlanu (iza o.š. Rodoljub Čolaković), ambulanta iza bazena, Dom Rukometa, itd. mislim da može možda još malo da se razmisli na ovu temu, ili da otvorimo još jednu npr. Sportsko Rekreativni Centar Čair - novosti, izgradnja, rekonstrukcija.. itd., gde bi ušli svi objekti a stadion da ima posebnu temu koja bi se punila ako uopšte krenu da ga grade. edit br.2 ajd, nek sam pesimista.
Last edited by vectom; March 17th, 2011 at 12:38 PM. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Likes (Received): 306
|
To sam i ja predlozio pre neki dan ali dzaba kad nisam moderator pa me niko ne je*e ni 2%.
Trebalo bi samo preimenovati ovu temu.Vlado,izgradnja stadiona jos nije pocela,mada je prilicno izvesna dok je rekonstrukcija hale za 5.5 miliona uveliko u toku a tu su jos mnogi objekti u sklopu sportskog centra... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Najbolje je da tema bude SRC Cair. Ima tu dosta toga a bice i dosta informacija i slika. Da slikamo svaki dan stadion nema svrhe.
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
Vlada_Ilina_H2o nadam se da cujes glas nislija.. I nadam se da ces da preimenujes temu u "SRC Cair"
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
http://img824.imageshack.us/img824/9804/87764972.gif Ovaj je odobren samo bez ove najvece zapadne tribine.. Tj. gradice se i ona ukoliko grad nadje strateskog partnera u narednih 270 dana, koji bi ulozio novac u njenu izgradnju a zauzvrat dobio 7000m2 poslovnog prostora..
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Koliko sam čuo, stadion će graditi, pogađate naravno
, MD GIT.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
Likes (Received): 89
|
meni je prva asocijacija na tu firmu njihov beli stilo, koga sam lupio otpozadi, kada se njihov komercijalista prestrojavao za njihovu firmu, kod pivare
![]() inace, mnogo rade, mnogo.
|
|
|
#17 |
|
Registered User
Likes (Received): 56
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Nislije nedajte da ide ova varijanta sa sarenim sedistima,izgleda skaradno!!!Obavezno sedista u jednoj,eventualno dve boje.Ili jednobojna sedista,a natpisi uradjeni u druge dve boje,kao Mancesterov stadion i sl.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
mislim da je to sareno na renderu stavljeno da simulira ljude na stadionu na scenama izdaleka, a sedista su plava.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Kad planiraju da rade cetvrtu fazu, posto je ovaj rok od 270 dana ne podrzaumeva pokrivanje tribina?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cair stadium, niš, radnički, stadion čair |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|