|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#301 |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
Higher, better
Likes (Received): 86
|
Ide do tuhého. Kto nám zveľadí Bratislavu?
|
|
|
|
|
|
#303 | |||
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
Quote:
Vybraný architekt šiel s extrémistami Ten blog je skvelý v tom, že zverejňuje mená kandidátov, pretože tu na Slovenku sa stále v mnohým oblastiach ešte okúňame. Quote:
Quote:
Sémantický web Last edited by futuros; March 21st, 2011 at 02:25 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#304 |
|
Registered User
Likes (Received): 16
|
Futuros, dal si zly link.
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
|
|
|
#306 | ||
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
kapibara (SME)
Quote:
Quote:
ako bolo už v tej diskusii k tomu blogu spomenuté, keď bude mať hl. arch. naďalej nulové kompetencie, tak je ozaj jedno kto to tam presedí...
|
|
|
|
#307 | |
|
Registered User
Likes (Received): 16
|
To nebolo kvoli tomu, ze v Edene vladne spokojnost.
Podstata toho co som chcela vyjadrit je toto: Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#308 | ||
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
ťažko povedať :-) keď má niekto plné vrecká naplnené spôsobom nerešpektujúcim zákon, potom bude plniť ďalej... karieristických bezstavovocov nezmeníš. Ide o cestu nadobudnutia blaha (no ale kto ti povie pravdu :-D).Výber hlavného architekta beží druhým kolom Quote:
... Quote:
Ingrid Konrad: PKO nemôže byť skanzen
:-) Last edited by Phill; March 26th, 2011 at 01:58 AM. |
||
|
|
|
|
|
#309 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
Novostavba či nie, tak prosperujúce mesto ako Bratislava by sa nemalo takýmito električkami hrdiť a prezentovať ich ako novinky, je to fakt hanba. Som si istý, že Bratislavský kraj má vojou finančnou silou schopnosť vydolovať peniaze aj na celý tender najnovších električiek. Neviem kde je problém, dokonca aj v Belehrade, havnom meste krajiny, ktorá zažila nedávno vojnu a blokádu, majú prísť v máji nové španielske električky. To už je naozaj varovný signál. Ved Slovensko od pádu komunizmu neprešlo žiadnym drastickým vývojom, dokonca istý čas boli všetci na plné ústa so "stredoeuropskym tigrom', takže teoreticky by s týmto nemal byť problém. Slovensko predsa nie je chudobná krajina, to si nevieme dať do poriadku dopravu vo vlastnom hlavnom meste? Podľa mna to je základ všetkého..
|
|
|
#310 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
uz niekolko krat sa tu pisalo o zle nastavenom operacnom programe eu pre bratislavu, o momentalnej zadlzenosti bratislavy kvoli pozemkovym rosadam a nevyhodnym zmluvam podpisanych za byvaleho primatorovania, atd. dlhy bratislavy su momentalne tak vysoke, ze si zo zakona nemoze poziciavat dalsie peniaze.dokonca sa mi zda, ze sme to raz pisali konkretne tebe. skus si to najst, nema zmysel to sem znovu vypisovat. |
|
|
|
|
|
#311 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
Ja o týchto veciach veľmi dobre viem, lenže všetko sa dá prekonať. Tá zadlženosť je pomerne nová vec, lenže predtým zas bol iný dôvod a predtým další, další a další. Niekedy mi to príde ako detské vyhováračky. Všade smerom na západ sa bere otázka mestskej dopravy ako úplne samozrejmá ako aj jej zveľadovanie. Tu je to brané ako nejaký problém, kt. treba odsúvať, neriešiť.
|
|
|
#312 |
|
Bratislava´s fan
Likes (Received): 0
|
Problemom je nizky prah citlivosti bratislavskeho (vlastne aj slovenskeho) volica. Napokon nemozno sa cudovat, ked sa za vlady strany zvysi korupcia a klientelizmus do nevidanych vysin, tak tato (nemenovana) strana dostane este viac percent ako predtym
Posobenie Durkyho na poste starostu by malo byt pre kazdu normalnu stranu dovodom aby sa od neho distancovali a on by mal chodit kanalmi. Ale na Slovensku nam safarenie nevadi. Dufam, ze Ftacnik konecne zacne setrit, bol by to dost paradox, ze prvy lavicovy primator
|
|
|
|
|
|
#313 | |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 117
|
Quote:
je to reakcia na iny thread, ale mam taky dojem ze sa to hodi viac sem ... |
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
Bratislava´s fan
Likes (Received): 0
|
![]() Neviem z akych zdrojov mas tych mafianov. Je fakt ze je praviazany so Smerom aj personalne (Stromcek), ale nemam pocit ze by bol Ftacnik na tom mentalne rovnako ako Fico a spol. Podla mna robi zatial rozumnu politiku, uvidime ako mu to pojde dalej, pri klucovych projektoch typu Stara trznica, PKO, Elektricky. |
|
|
|
|
|
#315 | ||||
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Z diskusie pod clankom:
Bratislavskí poslanci odsúhlasili Ftáčnikov rozpočet http://bratislava.sme.sk/c/5831373/b...-rozpocet.html autor megomsk, pekne vystihol postavenie BA ako hlavneho mesta SR http://bratislava.sme.sk/diskusie/us...id_user=133431 Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
||||
|
|
|
|
|
#316 |
|
Registered User
Likes (Received): 46
|
dokonca kazda obec ma na Slovensku len 70,3% DPFO...
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
http://tv.sme.sk/v/20036/bezmocna-br...veloperov.html
Karhavé sonety (dva) Bratislava, mesto krásne nastokrát: historické ako hrom korza trošku, hrad, aj Dóm a rozloha – tak akurát. Kto tu žil, ten ťa má rád hoc’ na turistov si jak bróm a bárs je z teba autodróm. Len rád ťa nemá magistrát. Stále horší angažmán blbo míňal, blbo šetril zlý sluha, ale zlý aj pán. Potom ľahko prúser zvetríš keď územný furt nebol plán A začal sa bratislavský tetris. Sklo a betón na kvadrát. A aktuálne v tejto chvíli sochy sa tu rozchodili súknom z PVC potiahol sa hrad a na nábreží bude padať vodopád. Isto mať tej sily všetkých by nás okrášlili lebo za ich „dal“ je vždy len „brať“. Chytré majú hlavy skrášľovači z Ja a Ty rovnako tak Váhajúce stavy len kto ten tetris zaplatí; a to, čo bude z Bratislavy? My, občania nasratí. |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Higher, better
Likes (Received): 86
|
Inšpirácie z New Yorku
Skvelý článok o riadení kolosu, akým je New York