|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
is Loading! Please wait..
Likes (Received): 13
|
(USA) New York by montesky 2011
Ne znam da li bih vas davio sa slikama Njujorka kada vec imamo njegov thread u ovoj sekciji? Zato mislim da bi bilo bolje da postavim fotke iz vazduha
Jos u martu smo na Viator-u nasli super ponudu za voznju helikopterom iznad Velike Jabuke. Viator je, koliko je meni poznato, najbolji sajt za bukiranje aktivnosti u SAD. S obzirom na to da nikada nijesam imao iskustvo ove vrste, a premijeru bih dozivio iznad najuzbudljivijeg grada na svijetu, nijesam se bas mnogo razmisljao...i uradio sam pravu stvar. Vrijeme nam i nije islo na ruku, pa je originalni let odlozen na dva dana. Po slikama cete vidjet kako je vrijeme promjenjivo u Njujorku u ovo doba godine (druga polovina maja). Pier 6 u na samom jugu Menhetna (Finansijska cetvrt) je uzletna pozicija za gotovo sve helikopterske ture ![]() Nijesmo mogli fotografisati helikoptere kada izadjemo na pistu, tako da je jedina opcija bila uzeti slike iz pristanisne zgrade. Mi smo se vozili ovim u prvom planu. ![]() pred samo uzlijetanje ![]() i evo nas...pogled na east river i kip slobode u ![]() desno manhattan, lijevo new jersey
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|