|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 552
|
Stvarno im svaka čast... još kad sam čuo sve ono poslije potresa kako su bili disciplinovani, nemam riječi... Tek onda skontaš kolika smo mi stoka od naroda ustvari, i koliki smo primitivci...
|
|
|
#122 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
![]() Ova slika dosta govori..obratite paznju na prodavacicu koja se poklanja!Tip je usao u radnju..nesto kupio..njih dvije prodavacice iz radnje su izasle na ulicu i dok tip ulazi u auto one se njemu poklanjaju..dosta dugo trajalo..sve dok tip nije otisao u auto..kada je on krenu na lijeco one su se okrenule i poklonile se odlazecem autu!!!!to je legendarni japanski servis i usluznost!!!!! |
|
|
|
|
|
#123 |
|
BANNED
|
Japanci su nesto najdalje sto postoji od nasega mentaliteta..sta je bolje ili gore neznam..ali znam da ono sto mi nemamo tj..disciplina,cistoca,nema vandalizma..i to..oni imaju..vjerovatno da i mi imamo dobre i pozitivne elemente..ali grad od 33 miliona tako cist,siguran,dobro odrzava,efikasan,dobro osvijetljen,nemaju geta,nepostoje losi dijelovi grada..infrastruktura,tacnost,radisnost...stvarno za pohvalu i za respekt!Ko voli mega grad i hoce da vidi buducnost samo u Tokyo!Tokyo je vac sada buducnost!!
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 552
|
Quote:
![]() Nemam komentara stvarno, koja civilizacija jbt.. Tek me muka zbog nas samih uhvati kad vidim ovako nešto...
|
|
|
|
#125 | |
|
BANNED
|
Quote:
Znam ...i ja to tako osjecam.ali nista se nemoze promjeniti...svijest i razvoj ljudi nemozes ubrzati..oni su daleko ispred nas..i to se u svemu vidi..ali evo da te utjesim...oni su daleko ispred ne samo nas,nego ispred sviju!!!Daleko ispred Evrope a o Americi i njenoj zastarjeloj infrastrukturi i socijalnim problemima i da ne govorim! Bio sam svugdje..ali drzava kao Japan i njeni stanovnici je uniek! Zato i jesu ono sto jesu! Veliki pozdrav i slikaj nam molim te sto vise po Sarajevu!Tvoje slike me uvijek obraduju!
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
BANNED
|
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
BANNED
|
![]() Jami! |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
Likes (Received): 72
|
Дај још слика и прича. Још од раније сам опседнут Токиом и Јапанцима. Ова тема ми је као дрога!
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Likes (Received): 72
|
...а тамо је и источна граница Србије.
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Damn....i love Tokyo !!!!
Samo dalje nastavi....Svaka ti cast
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
BANNED
|
Ova reportaza je specijalno za @baustelca!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#132 |
|
SuperMod
|
mislim da to i nije posve moguće, budući da je pindo dobio ban sa foruma
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Profesionalac
Likes (Received): 118
|
Steta sto nema pinde, siguran sam da ima jos fotki Tokija. Ne znam zasto je banovan, ali nije uredu da mu se iko smije.
|
|
|
#134 |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Reportaža za rispekt.
Ja sam u zadnjih par godina izuzetno počeo cijeniti istočnjačku kulturu, tako da je ova reportaža doprinijela učvršćivanju tog stava. Nadam se da će me prije vidjeti Istok, no Kolumbovo čedo. ![]() Gledam, viza za Japan 53 KM, no let ne može proći ispod 1000 ojra. http://www.bosnia.emb-japan.go.jp/EN/VisitJapan.html
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
nije do cijene vize, problem ju je dobiti
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
SuperMod
|
Quote:
ajde pogledaj slobodno, pa reci što si saznao o mom postojanju na ovom forumu.
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Quote:
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
SuperMod
|
Quote:
![]() no ukoliko bude kakvih problema i pravljenja kaosa, onda bi te možda i moglo interesirati ![]() inače, dotični gospodin banovani pindo je tako neslavno završio, baš zato jer se nije lijepo znao ponašati na forumu.
|
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
SuperMod
|
Quote: