|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Astral tourist
Likes (Received): 6
|
[Slovakia] Rodinné domy | Family Houses
Priatelia,
dovoľte mi vytvoriť toto nové vlákno, ktoré by som chcel venovať výlučne rodinným domom, záhradám, bezénom, saunám, krbom, altánkom a pod. Myslím že tu takéto vlákno chýba. Ja som síce panelákové dieťa, ale rozhodol som sa, že sa pokúsim toto zmeniť. Verím že toto vlákno zaujme viacerých, ktorí k takémuto bývaniu bývajú. Nemalo by obsahovať len fotky zaujímavých domov, či fotky postupu ich výstavby, ale hlavne aj diskusie, a trochu verím, že mi (a nielen mne) tunajší kolegovia pomôžu. V podstate mám hneď prvú otázku: ![]() Potrebujem sa rozhodnúť nad typom tehly, či to má byť porotherm, ![]() alebo porfix: ![]() trochu som hľadal na iných fórach, ale v zásade som najviac našiel názor, že každý si bude obhajovať to svoje. Viem že tieto tehly majú rôzne vlasnosti ako akumulácia a pod, tak snáď by mohlo byť rozhodujúcim faktom, ktorý typ sa hodí pre toto Prešporské podnebie. Síce tu nebývajú zimy nejaké tuhé, ale vie tu pršať celkom dlho (vyššia vlhkosť) a v lete tu zase vie byť tak, že o zamrznutí nemôže byť ani reči. ![]() ďakujem za pomoc.
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|