|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Cena SSC Slovensko 2011: Nominácie | SSC Slovakia awards 2011: Nominations
Už dlho som chcel rozbehnúť toto vlákno takže som celkom rád že som sa k tomu definitívne dostal. Po inšpirácii Poliakmi ma nadchla myšlienka že by sme aj my mohli mať vlastnú SSC cenu ktorú by sme udeľovali stavbám s najväčšími sympatiami.
V tomto vlákne môžte posielať svoje nominácie a taktiež aj návrhy ako zmeniť systém a podmienky tejto súťaže. Nominujú sa iba budovy ktoré boli postavené v rozmedzí rokov 2006 - 2010 (môže sa to aj zmeniť na kratšie obdobie ako 5 rokov, aj keď myslím že toto bude vyhovujúce) a musia spadať do jednej z kategórii. Kategórie sú:
* pod kategóriu Občianske stavby spadajú objekty pre - šport, voľný čas, školstvo, administratívu, obchod, služby, zdravotníctvo, dopravu, verejné stravovanie, kultúru a vyrobné a inžinierske stavby. Last edited by seem; April 6th, 2011 at 03:44 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mornar bez mora
|
Pridám moje prvé nominácie:
Bytové domy: Dunajská – Inner city Residence Moskovská Gaudí Rozadol Mondrian Triangolo (Nitra) Parkville Občianske stavby: River Park Eurovea Masaričky (Trenčín) Hotel na Poštovej Hotel Avance Mirage (Žilina) Administratívna budova MONTEX Pedagogická fakulta UKF (Nitra) Dom Smútku (Modra) Cheese House (Nitra) Aponyiho palác Albrecht Rekonštruované objekty: Palác Bratislavského hradu Gymnázium Grösslingova Palác Motešických Výšková budova STU Dessewffyho palác Hlboká cesta Kochov dom Villa Nečas (Žilina) Považská Galéria (Žilina) Chetau Belá (Belá) Doubletree (Košice Kernov dom Design factory Vedecká knižnica (Košice) * Nominácie bez názvu lokality v zátvorke sa nachádzajú v Bratislave. Last edited by seem; April 6th, 2011 at 01:04 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mornar bez mora
|
Zapojte sa a pošlite aj vy vaše nominácie v tomto vlákne. Myslím si že je tu veľa budov ktoré si zaslúžia pozornosť.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Higher, better
Likes (Received): 86
|
K občianskym stavbám pridávam ja:
Komplex In Vino, Modra Predajňa COOP Jednota, Hliník nad Hronom |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
anal-yst
Likes (Received): 74
|
Quote:
Rad ti prispejem, bohuzial si presiahol moje terajsie vedomosti a priznam sa, ze o polovici tych projektov nemam ani najmensie predstavy. Vacsinou tu totiz sledujem iba tu bratislavsku sekciu. Mozno by pomohlo, aby si ku kazdemu projektu pridal jednu fotku, nech viem, na com som a ci mam nieco pridavat, alebo uz volit.
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
Fajn nápad.
Pridávam Hotel Yasmin, Tyršovo nábrežie postavený 1962 rekonštrukcia 2009 foto1,foto2,foto3,foto4,foto5,foto6
Live long and prosper ... Last edited by Kvietok; April 6th, 2011 at 11:55 AM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
anal-yst
|
Seem, vdaka za opravu, ale zrejme by naozaj pomohlo, keby s k danym objektom postlo po jednej fotke.
![]() To klikanie na jednotlive thready je prilis zdlhave a ja medzicasom trollujem v inom threade.
|
|
|
#8 |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
Reko:
Fuchsov dom Hlboká Klarisky Stará radnica (všetko BL) čo sa týka BL pamiatok, tak na výstavba.info som dával foto do kategórii podľa ulíc, možno by sa mohol niekto inšpirovať a vybrať niečo http://galeria.vystavba.info/v/Bratislava/obnova/
|
|
|
#9 | |
|
Mornar bez mora
|
Quote:
Rozmýšľal som aj nad tými obrázkami, ale nakoľko toto sú len nominácie tak neviem či to nie je ešte zbytočné. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
anal-yst
|
Nie su, aspon si to nemyslim.
Zrychli to a sprehladni tvoju myslienku. Pretoze je to dobra myslienka, ale zatial vyzaduje bud velkeho zanietenca, alebo vela volneho casu. Neber to v zlom, chcem ti len poradit, ako zatraktivnit tvoj napad.
|
|
|
#11 |
|
Mornar bez mora
|
Ok, díky, máš pravdu. Fotky si uložím a uploadnem, takže budú v jednej veľkosti. Preto by som chcel každého poprosiť aby pridával len názov nominovanej budovy. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
bytové domy
- TITUS Železná studienka, Bratislava občianske stavby - Univerzitná lodenica v Karloveskej zátoke, Bratislava rekonštruované objekty - VII. mlyn Klepáč, Bratislava - hotel Sorea Regia, Bratislava - Panorama Resort, Štrbské Pleso Last edited by Favorit; April 10th, 2011 at 08:12 PM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Mornar bez mora
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 107
|
na toto sa da povedat len
![]() ![]() ten "byt" (???) v spici to je ina haluz:
|
|
|
#15 |
|
AA
Likes (Received): 3
|
seem, je tam nejake casove obmedzenie? lebo takto sa to dost zamotava, ked tam davas aj rozadol a mondrian...
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Mornar bez mora
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Nemal by byt Aponyiho palác v rekonstrukciach?
Pridal by som Digital Park a AC Petrzalka (Rontgenova). Inak by som Občianske stavby rozdelil na office, sport, shopping. infrastructure a ine. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Mornar bez mora
|
Vďaka za upozornenie a nominácie. ![]() Nebolo by to zlé rozdeliť, ale myslím že na to by nebolo dostatok nominácii. Myslím že by sme mohli hlasovať osobitne za obchodné centrá, alebo kancelárie. Uvidíme koľko sa nakoniec tých budov nazbiera, potom môžme prípadne dať hlasovať aj v iných kategóriach ako sú tie 3. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Mornar bez mora
|
Úplne som na toto vlákno zabudol. Vzhľadom na to koľko je málo nominácii, napadlo ma že by sa možno mohlo urobiť zatiaľ len jedno hlasovanie, a to v kategórii Rekonštrukcie. Nominovali by sa ale asi stavby len z Bratislavy, kedže by v tom inak bol dosť veľký nepomer.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
railfan
Likes (Received): 79
|
Ahoj ja by som pridaval nasledovne:
Bytove domy: Karloveske Rameno (pre Zuzku) Brectanka Vienna Gate (nech ma milan radost, ze tam je aj nejake Ghetto) Trencianska Riviera (Trencin) Condominium Renaissance Boria |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|