|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 | |
|
free-lance
Likes (Received): 341
|
Quote:
![]() Šalu na stranu, pozanimat ću se kakve su opcije. Treba se povezati sa zainteresiranima. |
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Hrvatsko Zagorje
Likes (Received): 20
|
To je zavjera!
Vlakove za Novi Marof i Ludbreg ne ukidaju,ali vlak za Ivanec ukidaju. Predlažem uništavanje HŽ-ovih vlakova na Vž kolodvoru i blokadu za vlakove na svakih 200 m,pa kada će vlakovi duplo kasniti možda se nešto promijeni. |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Možda ne tak radikalno ko paljenje, ali tužna je istina da mi i Zagorcitrpimo sve šutke, dok svi po nama s**u i zajebavaju nas. Već godinama HŽ u Zagorje šalje najgore garniture sa kriminalno malim brojem vagona, a to je jedna od linija s najviše putnika. Po pruzi vlak mili puževom brzinom, jer je dotična u raspadnom stanju i samo se čeka dok neki vlak ne bu v grabi završil. Za to vrijeme rade se pothodnici s liftovima u Gospiću i projektiraju tunelske obilaznice Bibinja. Nema tog emoticona da izrazi moj gnjev na te gnjusobe.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Hrvatsko Zagorje
|
Ne znam jesu li ovi iz HŽ-a čuli da Ivanec ima stanovnika kao Ludbreg i Novi Marof zajedno.Još kad se tu pribroji i Lepoglava...
Ta relacija Varaždin-Golubovec ionako nije neka duga relacija kao ova za Koprivnicu. |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Hrvatsko Zagorje
|
Quote:
Gužve u putničkim vlakovima zbog manjka vagona,slike iz Zaboka: http://www.zagorje.com/fotogalerije/...1112011_05-jpg |
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
Likes (Received): 9
|
Quote:
nema se tko naljutit na ovaj komentar, ako se netko našao uvrijeđen možda od forumaša iz Like, ali sramotno je da se prema jugu ulaže u takve projekte i mostove za nikuda dok mi na kontinentu koji imamo i naviku putovanja vlakom i javnim prijevozom jer smo više naseljeni imamo loše vlakove i ukidanje linija. Ne znam koliko pratite našu sličnu temu o Slavoniji, ali HŽ će nas dokrajčiti ovdje! |
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
free-lance
Likes (Received): 341
|
I u međuvremenu, današnji kišni dan nas je podsjetio da uskoro očekujemo prometovanje suvremenih vozila gradskog prijevoza...
A do onda, jedino nas Kosta može spasiti... http://danas.net.hr/novac/cammeo-sir...ove-djelatnike Quote:
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|