|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#521 | |
|
AA
Likes (Received): 3
|
Quote:
podla fotiek pozeram, ze je tam aj samostatne wcko, mozno tam vobec nemuselo byt.
|
|
|
|
|
|
|
#522 |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
6.1.2012 | update | South City :: Slnečnice
...with KLEPETO - special PETRŽALKA edition
hmm... whatta lady ;-)
|
|
|
#523 | |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 107
|
Hm, pri tomto som si spomenul na tento nedavny clanok:
http://praha.idnes.cz/do-ocenenych-v...raha-zpravy_ab Quote:
|
|
|
|
#524 |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
ceske vyhlasky a slovenske vyhlasky su dve rozne veci
15 cisel je podla mna zbytocne vela, ale nejakych tych 5 cisel zvykneme robit plus phill - to ti este okrem mna naozaj nikto nepovedal, ze ten vignetacny filter je ohavny a tie fotky si nim degradujes? |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
no neviem neviem... pri tych prietrziach ktore strummer spomina vie padnut velmi velke mnozstvo vody za velmi kratku dobu. ono ale ani tak nejde o to ze ti do domu fyzicky natecie, ale ze sa ti voda tlaci do zakladov.... potom je otazka ako dobre mas spravenu hydroizolaciu zakladov a hydroizolaciu medzi zakladmi a zamotnym domom... a kedze developer chce asi co najviac zarabat tak by som si o tom prilis velke iluzie nerobil
5cm mi ale kazdopadne pride ako dost malo. v rakusku je napriklad predpis dokonca 30 a vobec mi to ako vela nepride. |
|
|
|
|
|
#526 |
|
Registered User
|
5 cisel nejako robime ako rozdiel hned vo dverach na terasu, nemyslel som to ako priamo rozdiel nuly a rastleho terenu.
vsetky taketo problemy su riesitelne, dokonca by boli riesitelne aj v pripade rovnakej vysky nuly a terenu, nevidim dovod pre to aby to bolo nejako zakonne obmedzene. |
|
|
|
|
|
#527 |
|
Registered User
|
na terasu to je este ok - aj ked je potom otazka kolko je terasa -> teren
ja som ale skor narazal na tie obrazky kde nula -> teren vyzera byt jedna a ta ista uroven. mozno nie je nutne urcovat len vysku... mohlo by to byt bud vyska alebo dostatocna hydroizolacia, ktora dom v pripade regularnych poveternostnych podmienok (co prietrze mracien v podstate su) uchrani. kazdopadne by to malo byt v zaujme kazdeho vlastnika domu aby jeho dom bol poriadne chraneny a izolovany... zial sa tu ale pri stavbe domu setri na kazdom mieste...
|
|
|
|
|
|
#528 | |
|
illuminatus
|
Quote:
amen
|
|
|
|
#529 |
|
Registered User
|
nie, nijake fotky nevypadaju s umelou vignetaciou lepsie. skus to prijat ako fakt. rovnaky, jako ze barbie domceky nie su architektura, bufori nie je priekopnikom automobiloveho dizajnu, superstaristi nemaju nic spolocne s hudbou, ze v nedelu do kostola sa nechodi v monterkach.
|
|
|
|
|
|
#530 |
|
space hamster
Likes (Received): 27
|
Dovolím si nesúhlasiť, ale netreba to s ňou preháňať. Nemala by pôsobiť rušivo a na prvý pohľad by si ju nemal nikto všimnúť.
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
ja osobne tu vinetaciu ani nejak nevnimam. Osobne sa mi nepaci prilis font toho podpisu..ale myslim, ze je Phillova osobna vec, ako upravuje svoje fotky. Myslim, ze mu hlavne patri velka vdaka, za jeho robotu za tie roky.
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
illuminatus
|
vďaka za podporu :-)
|
|
|
#533 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
A mne by ste mohli vysvetliť, čo je to vinetacia
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
[ot]mozno by tomu pomohol vacsi radius vignetacie, aby ten prechod nebol taky dramaticky a do oci bijuci, ale ja tiez umele pridavanie vignetacie za velky prinos nepovazujem. je to opticka chyba a tym sa ja v prvom rade snazim vyhybat, nieto ich este pridavat. prijde mi to ako pridavanie prasiatok (lens flares) do fotky.
[/ot]k tej podlahe na terene: ak je terasa dostatocne kryta a zabezpecis jej dostatocny sklon, mozes ju spravit aj takto bezbarierovo. samozrejme urcite odstupnovanie bude vzdy bezpecnejsie.
|
|
|
#536 |
|
illuminatus
|
no normálne som si vzal vaše rady k srdcu, vignetáciu už dávať nebudem a ešte aj podpis som si zmenil
|
|
|
#537 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
zvolil by som decentnu vodotlac.Lebo uz neraz sa ti stalo ze tvoja fotka bola nelegalne zneuzita.
|
|
|
#538 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Deň otvorených dverí v časti Slnečnice - Južné mesto.
5. - 8. mája v čase od 10. do 18. hodiny. Pripravený je vzorový dom a vzorový byt.
|
|
|
|
|
|
#539 |
|
Registered User
|
vzdy najcerstvejsie informacie a viac info o celom doterajsom priebehu vystavby http://www.goo.gl/1W7mp
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Registered User
|
Teraz som si uvedomil, že už aj Bratislava bude mať sovje južné mesto ako Praha, ale to Bratislavské bude krajšie.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|