|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Fotografije & Video photo and video threads | » Rate a Building |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#261 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
Reci da je nesto lijepo mozemo samo ako to poredimo sa necim drugim.. Ako poredimo rijeke u Holandiji gdje ti pecas sa rijekama u,recimo, Canadi,Spaniji,Bosni ili Austriji onda mozemo doci do zakljucka da je Holandija nula. |
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
U pravu si, samo sam htjeo reci da meni holandija nije nula. Meni je ok. Barem tu dze ja idem na pecanje ![]() Al u pravu si meni nema nista lijepse od rijeka u mojoj Bosni. #ovo je limburg holandija.
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
To je jedan od glavnih razloga sto idem vama, platim 12 eura i pecam cijelu godinu. U njem. moras onu vozacku za ribolov napraviti (neznam kako se zove) Angelschein. A tako u holandiji fatam i do 25 kila po danu.
Bas mi je fino kod vas. Holandjani su bas ok ljudi slicni svabima samo puno opusteniji. Pozdrav. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Moj grad (Ulricehamn, Svedska) ima oko 10.000 hiljada stanovnika, bas lijep grad. Imas Skijaski centar, Gimnazija, jezero gdje se mozes kupati i golf(?). blizu je veliki gradovi:
Borås 37km 30 min Jönköping 70-80km 45-50 min Göteborg 90km 1h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nisu moje slike
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Registered User
Likes (Received): 111
|
niti je pogled s tvog prozora
|
|
|
#267 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
pa dode slike iz prozora,samo je problem da se ne vidi nista... Ali doce..
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|