|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Оцени архитектуру Дај оцену домаћој архитектури / Rate domestic architecture |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
| View Poll Results: Anketa | |||
| 10 |
|
3 | 15.00% |
| 9.5 |
|
3 | 15.00% |
| 9 |
|
4 | 20.00% |
| 8.5 |
|
2 | 10.00% |
| 8 |
|
1 | 5.00% |
| 7.5 |
|
2 | 10.00% |
| 7 |
|
1 | 5.00% |
| 6.5 |
|
0 | 0% |
| 6 |
|
3 | 15.00% |
| 5.5 |
|
1 | 5.00% |
| 5 |
|
0 | 0% |
| 4.5 |
|
0 | 0% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3.5 |
|
0 | 0% |
3 i manje
|
|
0 | 0% |
| Voters: 20. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 103
|
Hotel „Omorika“ | TARA | hotel
Hotel "Omorika"
Tara (planina) NAMENA: ugostiteljski objekat ARHITEKTA: Miroslav Krstonošić ZAVRŠETAK IZGRADNJE:1978 ZANIMLJIVOST: slicnost sa zgradom titove skole u Kumrovcu "brod koji tone" Hotel OMORIKA, sa tri zvezdice, smešten je na najlepšem delu Tare, Kaluđerskim barama, na 1.000 metara nadmorske visine. Raspolaže sa 400 ležaja u 156 moderno opremljenih soba, osam apartmana i dva prezident apartmana. Svaka soba ima kupatilo, satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju.U OMORICI gostima je na raspolaganju:restoran, poslastičarnica, banket-sala, VIP-salon, aperitiv-bar, noćni bar, diskoteka,internet, biblioteka, pošta, prodavnica suvenira, TV-sala, kino-sala,kongresna sala sa audio-vizuelnom opremom.Ambulanta, frizerski salon, salon lepote,zatvoreni bazen sa saunom, trim-kabinet, automatska kuglana, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu.Sportski tereni za fudbal, tenis, košarku, odbojku, trim-staza u borovoj šumi, dužine 1.600 metara sa spravama za sport i rekreaciju.Uređene staze za šetnju u dužini od 10 kilometara, skijaške staze. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kosovo is Serbia
|
Bio sam u ovom hotelu,usluga je odlicna,pravi mali grad u jednom objektu.
Kakav je spolja i kakvu arhitektnosku vrednost ima po vama,ostavljam da sami procenite,dovoljno je reci da je arhitekta za njegovo izvodjenje,dobio u to vreme "republicku borbinu nagradu za arhitekturu". 9/10
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. Last edited by V_E_J_Z_I_K; January 25th, 2012 at 11:23 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Grad Oblakodera
|
9/10 - jedino sto je enterijer odvratan ali hotel se ionako preorijentisao na ekskurzije pa verovatno zato nisu promenili nista od izgradnje
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
Likes (Received): 168
|
Bio sam prosle godine tj. svratio na sat vremena.. Kad se hotel posmatra iz podnozija planine deluje veliki ali kad smo stigli do njega ispao mnogo manji nego sto sam ocekivao, varka za oci..
![]() Krov je ruzan, bezbojan kao najobicniji pleh (ne znam kako je na ovoj prvoj slici braon), bizarno mi je bilo sto prekoputa glavnog ulaza u staklenom akvarijumu stoji prepariran medved cija je faca nasminkana da bi izgledao kao da je ziv.. Uzivo je bas nista i treba mu debela rekonstrukcija.. 5,5/10 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kosovo is Serbia
|
![]() Pa izvorno je bio braon,sta mu se u medjuvremenu dogodilo,sam Bog zna,ili je izbledeo,isprao se, izgulio....
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1316
|
Smelo.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 217
|
Meni se jako svidja, devetka!
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
9/10
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
9.5 ali iz sentimentalnih razloga... ekskurzija u 4-om osnovne... iako sam bio dobio one bele fleke po licu od posteljine... ne secam se kako se zove ta kozna bolest... ali kad si klinac hotel ti izgleda kao da je ispao iz Isijavanja
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|