|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Оцени архитектуру Дај оцену домаћој архитектури / Rate domestic architecture |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 78
|
![]() Kako god. Dakle,nisam za zatvaranje,vec cak i za prosirenje na sve tipove zgrada.Ali to ne znaci da treba trpati sve sto nam padne na pamet,vec samo ono vredno ocenjivanja,pa bilo dobrog ili loseg. Dakle, neke zgrade koje svojim gabaritima,specificnoscu,jedinstvenoscu,interesantnoscu itd, odudaraju od mase drugih. Sve,samo ne prosek...
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1099
|
Nadam se da neće smetati ako ubacim po koji objekat iz Skoplja i Makedonije.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Grad Oblakodera
|
Naravno da hoce, Makedonija nije deo naseg foruma vec ima svoj koji je nedovoljno razvijen pa objekte iz Makedonije mogu kaciti ovde. Ni mi nismo kacili objekte u slicnu sekciju u ruskom forumu jer je kod nas nije bilo. Mislim nista licno ali negde moramo povuci liniju.
|
|
|
|
#24 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kosovo is Serbia!
Likes (Received): 161
|
Imam osecaj da ce se uskoro svaka zgrada iz Kragujevca naci na ovom podforumu.
Last edited by Bez_imena; January 25th, 2012 at 03:51 PM. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kosovo is Serbia
|
Singi,(da te ne davim preko pp-a),mogu li da otvorim temu sa spiskom( linkvovima ),sa svim dosadasnjim zgradama koje se nalaze u sekciji.Pregledno po gradovima i drzavama.Da bude lepljiva,pri vrhu.
Vremenom ce broj zgrada narasti i bice haoticno,pa mislim da bi bilo preglednije tako. Sta ostali misle?
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Grad Oblakodera
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kosovo is Serbia
|
Ok,posto imam zeleno svetlo,pocinjem...
|
|
|
|
|
#30 |
|
GLaDOS
Likes (Received): 40
|
Singi, jer bi mogao da popravis naslov nove teme koje sam otvorio, slucajno sam stavio "palaata"(u samom naslovu je greska).
![]() http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1485246 |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Narode,vidjecete napravio sam thread za zgradu gimnazije u Niksicu, moze li ko da temu formira zajedno sa anketom, jer sam relativno nov, pa ne mogu bas da se snadjem, a i sve sam sredio unutar teme.
Pitas me kolika je moja zemlja, pitas za ljude i za gradove, pusti pticu da poleti, da poleti i doleti, nek i ona kaze sve. Zaviri vrhove njenih gora, od crnog neba klesane, zeleni valovi u obale, za drevne zidine, zidine i sjecanje. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|