|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#541 |
|
Спасяващ метрото
Likes (Received): 198
|
Ти нормален ли си?! Стадиона и по-конкретно фасадата му е архитектурен паметник и не може нищо да се строи на негово място...
Не мога да се съглася да се чувствам виновен, че не вярвам в божество, което е превъзхождано като морал, добродетели и способност да създава логични конструкции от средностатистическото човешко същество. |
|
|
|
|
|
#542 |
|
Registered User
Likes (Received): 700
|
Аз не мога да разбера каква е тая мания сега с тоя национален стадион?! Имаме си стадион, играем си мачове, приемаме си концерти. Какво повече можем да искаме? На някой му хрумнало, че иска стадион и дайте сега по поръчение на същия да наливаме бетона. Но тоя някой е толкова заблуден и непоследователен, че не може дори да реши къде точно го иска... Един път в Борисовата, после на Герена, след това до Метро, после на летището и сега на 4-ти километър. Последно?!
Като толкова много иска да има нормален стадион в София има лесно и елементарно решение. Дава клубните стадиони на Левски и Локо на концесия за 30 години на съответните мутри, подписват, че до 3 години трябва да се построи такъв и такъв стадион и готово. Едва ли най-важното нещо в тая държава е да намерим ново място където националния ни отбор по футбол да си играе мачовете. Те и сега могат да си изберат който стадион искат у нас. Никой не ги е изгонил нито от В. Левски, нито от Лазур, нито от Литекс. Пък да даваме 200+ милиона лева за стадион за един (предполагаем) финал на някакъв футболен турнир на него е меко казано кон за кокошка. |
|
|
|
|
|
#543 |
|
Registered User
Likes (Received): 140
|
Мен ми е най-смешно че довода за изкарване на стадион от центъра, за да не затруднява движението, отиде по дяволите. Бях в спортанта зала на Цирк дю Солей и излизането от паркинга отне 40 минути а после стигането до кръговото, още 15. И това при положение че залата беше пълна с едва 5000 човека. Там ако сложат стадион, това означава като има мач вместо да се затваря канала и широката част на гурко, да се затапят булевардите в района, което не само не е подобрение а даже напротив по зле е.
|
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Registered User
Likes (Received): 74
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
Registered User
Likes (Received): 165
|
Стоежа на нов стадион ми се вижда доста безсмислено... По-добре да ремонтират съществуващите. Ако частен инвеститор иска да го построи - нека. И ако все пак се построи нов стадион, това ще бъде добър случай да разкарат руините на Юнак и Българска армия. Ще станат много приятни поляни там, особено ако запазят повднигнатите части, където са трибуните, но оторе има пръст и трева.
|
|
|
|
|
|
#546 |
|
George Sabev
Likes (Received): 48
|
Дизайна си е много хубав, дори прекрасен. Личи си испанският стил на модерна архитектура...Никакво сравнение не може да се прави със шатрите на гарата, това са смешки...Само трябва да е 50 000, а не 40 000.
|
|
|
#547 |
|
Großpapa
Likes (Received): 335
|
Бих казал, че е интересен. Но няма как да се каже, че е готин, щото ни бяха подхвърлени едни доста артистични и не особено ясни рендери.
|
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Registered User
Likes (Received): 84
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Registered User
Likes (Received): 700
|
Не знаех. Тъй като не се вълнувам много от футбол маде ин БГ всичко което подочувам за Герена са приказките на оня селяндурин колко милиона бил вложил, пък какво бил направил. Не съм ги смятал ама ако има някой фен на Левски нека изчисли. Сигурно отдавна е минал 20-те милиона. Явно трябва стадиона да е "приказка"...
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Registered User
Likes (Received): 152
|
Каза, че са вложени общо около 2 милиона за n години, което е реалистично.
|
|
|
|
|
|
#551 |
|
Registered User
Likes (Received): 274
|
Абе тези хора луди ли са?! Как си представят тази инфраструктура да издържи и стадион и спортна зала и нормалния си трафик? Ами нали трябваше да е до спирка на метро? Какво метро има там на 4-ти километър?!
Те искат да натоварят още и Цариградско шосе,кръговото,Шипченски проход и Асен Йорданов. Просто си представям един петък, един мач, един концерт на арена Армеец и излизането от София ще е мисия - невъзможна. Ако пък искаха там стадион, да не бяха вадили жп линията зад залата, а да бяха я направили работеща. Аз не съм против стадион, но нека да бъде икономическо обоснован проект, нека не го поставят пак в центъра на града, а да иде в периферията. Природата ни дала цяло софийско поле, ние пак се гъчим в центъра. Този терен там си е идеален за високото строителство, което е започнато на Цариградско шосе(ако геоложките проучвания го позволяват). ----- Сега ми идва на ума, ако искат да е на Цариградско - 7-ми километър в сегашния комплекс на БАН, а на 4-ти километър да изградят на БАН нов модерен център в замяна на терена. Хем до това място ще има метро от М1, хем БАН ще има ново и модерно място, а и зад зала Арена е пак комплекс на БАН и така ще се съберат комплексите на БАН на едно място. Last edited by ink20; February 20th, 2012 at 09:20 PM. |
|
|
|
|
|
#552 |
|
Gaijin
Likes (Received): 7
|
Aко ще правят стадион на 4-ти, по добре да сме си без стадион. И аз излизах 1 час от паркинга на залата след волейбола миналото лято. Не мерси, освен ако не отклонят маршрута на метрото да минава от там. И без това е малоумщина, че по най-горещата линия за следващите 100 години на София - Цариградско шосе не се предвижда метро...
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
Trololo
Likes (Received): 85
|
100 пъти се обясни защо не трябва и няма да има метро по Цариградско. Метро до залата и стадиона вероятно пък ще има. Асен Йорднов е част от бъдещия южен ринг. Ако все си мислим със съществуващото в главата няма никога да има развитие... А след този стадион вероятно и цялата местност Къро в тази си част ще претърпи радикална промяна. Крайно време е нещата да започнат да се случват, а не да си стоим за обещания за кръсовища на 2 нива и пробиви с години... така че за мен всичко, което указва влияние тези неща да се случват по-бързо (което не е трафикът) е добре дошло.
|
|
|
#554 | |
|
Спасяващ метрото
Likes (Received): 198
|
Quote:
Не мога да се съглася да се чувствам виновен, че не вярвам в божество, което е превъзхождано като морал, добродетели и способност да създава логични конструкции от средностатистическото човешко същество. |
|
|
|
|
|
|
#555 |
|
High roller
Likes (Received): 48
|
Според мен Къро е идеално място за новия национален стадион.
|
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() А отгоре какво имаме ........ платнища платнища и пак платнища, гащите на Софиянски отдыхают както се вика !!! Нима последните случки около прословутите шатри не ни дадоха урок че такъв вид конструкции за райони със климатична специфика като София са абсурдни !?!?!?!? Същевременно подобни платнища задушават цялата конструкция на каквото и да било, и са грозна гледка като цяло, а рендерчета всеки може да лансира, ако се осъществи тоя проект ще имаме поредна наша класическа схема ала Софиянски за източване на държавни пари, тоя път бат Ицо и Тиквата ще лапнат кинтите !!! А за обществото ще останат едни разпиращи се платнища и нищо повече !!!
|
|
|
|
|
|
|
#557 |
|
Registered User
Likes (Received): 207
|
Тея гащи при един по сериозен снеговалеж и ще се събори прането.Не стига че капацитета е смешен ами и искат да ни сложат някакъв чадър вместо козирка.Или ще бъде мощно изпиране на пари или инвеститора ще отбие номера със стадиона и ще си направи моловете които ще са главната цел.
|
|
|
|
|
|
#558 |
|
Großpapa
Likes (Received): 335
|
Я се стегнете и вижте какъв тип са навесите на новите стадиони... че и при доста по-неприятни метеорологични условия на север.
|
|
|
|
|
|
#559 |
|
Registered User
|
Кво ше се стягаме, то бива бива платнища и покривала, ама тука направо са се уляли тотално, явно целта е да се скрие от погледа на хората основната конструкцийка на елементарното стадионче и да се експонират огрооооомни площи с гащници, а извинете упс тука под вид на роза искад та ни метнат прах в очите !!!
Леле абе хора, то че нашето общество е със сбъркан чип и че е дамгосано от безроднически управници и режими за поколения напред ми е ясно, ама вие слепци ли сте бе хора, честно ви питам !!! |
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Pop singer
Likes (Received): 0
|
Quote:
![]() Например повече щях да се радвам ако Арена Армеец беше на чужденци. Като знам че е на нашите почтени бизнесмени никога не бих отишъл там да си дам парите! |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|