|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovenija Slovenia |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#6781 |
|
Lion007
Likes (Received): 1168
|
In za Cukrarno in za Tobačno. Da ne bo kdo mislu, da se na to pozabil.
|
|
|
|
|
|
#6782 | |||
|
Lion007
|
Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by Lion007; February 8th, 2012 at 07:02 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#6783 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Vse pohvale, da si tako prizadeven in skrbiš za update projektov v Ljubljani! To vsekakor!
Gre se samo zato, da narediš selekcijo in objaviš samo slike, ki so zanimive za bralce v mednarodni sekciji. Ravno vse jih ne zanima. |
|
|
|
|
|
#6784 |
|
Existere et persistere
Likes (Received): 381
|
To je res, tudi moji pokloni da imaš tako veselje in voljo dnevno obiskovat, dokumentirat in tu objavljat stanje gradbišč po mestu. Si skoraj ne predstavljam več tega dela foruma brez tvojih apdejtov. Bravo in kar tako naprej!
![]() Ampak lepo te prosim, poglej še enkrat kakšne svetovne projekte predstavljajo v sekciji "General Urban Developments". Meni se zdi neresno zraven objavljat tako namensko kot arhitekturno povsem podpovprečne projekte tipa BTC hotel in Brdo. Bilo bi bolj smiselno, če bi v spodnjem "City/Metro Compilations" odprl skupni thread za vse te manj pomembne ljubljanske projekte in jih pregledno predstavil. Ne se jezit, samo moje mnenje povem.
|
|
|
|
|
|
#6785 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
less is more
|
|
|
|
|
|
#6786 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Danes sem opazil to opozorilo na ImageShack. Torej bodo iz foruma izginile vse slike tistih, ki presegamo 500 slik (oz. najstarejše izmed teh), ker bo za gostovanje več kot 500 fotografij očitno treba plačat.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6787 |
|
Lion007
|
A kdo ve, a pri photobucket lahko določiš velikost slike kot pri slikomatu, shrani.si, imageshack? Pri slikomatu in shrani.si ne moreš shranit panoramskih slik. No, saj meni jih noče.
|
|
|
|
|
|
#6788 |
|
Synchronized User
Likes (Received): 550
|
Lahko, ja. Najmanj 100×75, največ 2048×1536, s Pro pa 4000×3000 pikslov.
|
|
|
#6789 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Včeraj je bila na ARS360 arhitekturna tematika
http://tvslo.si/predvajaj/ars-360/ava2.129369563/ |
|
|
|
|
|
#6790 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Pozdravljeni,
ko smo že pri arhitekturnih tematikah, ali lahko prosim spoštovane forumaše, če mi lahko na ZS (ali na mail, če kdo želi) sporočite, kateri bi lahko bil primerni sogovornik na okrogli mizi na temo mesta prihodnosti (fokus bo predvsem Ljubljana!), ki jo organiziramo v prihodnjih tednih. Vas podrobneje obvestim o dogodku naknadno, ta hip zares lepo prosim za nasvet, da mi sporočite ime človeka, ki se spozna na arhitekturo in na trende, na urbanizem in ki je zanimiv govorec. Vnaprej najepša hvala ![]() prijazen pozdrav, AF
|
|
|
#6791 |
|
Unregistered user
Likes (Received): 18
|
prof. Koželj, prof. Gabrijelčič,... Gabrijelčič precej boljši sogovorec, kot Koželj... =D
|
|
|
|
|
|
#6792 |
|
Registered User
|
![]() ![]() vir: pozareport.si Še bo dela za UVK in KPK |
|
|
|
|
|
#6793 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Struckar, hvala za predlog.
|
|
|
#6794 |
|
Moderator
Likes (Received): 117
|
Da v naslov memoranduma napišeš "nadaljevanje t.i. Zemonskega sporazuma", že to je ena čudna reč. Da pa vsi našteti izrecno podpirajo Jankovičevo koalicijo, no to je pa sploh tralala.
Meni se zdi tole nekaj gotovo iz trte izvito. Zelo. |
|
|
|
|
|
#6795 |
|
Registered User
|
Hja, Kidrič je potrdil sestanek, CM Celje je potrdilo oddajo svojih prostorov, Gajšek iz MOLa je potrdil prisotnost... Če ne bi bilo tistih dodatkov glede pravilne izvedbe razpisov bi bil lahko povsem običajen sestanek.
|
|
|
|
|
|
#6796 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Meni se zdi, da so ta seznam napisali trije ljudje z desetimi različnimi kemiki..
|
|
|
|
|
|
#6797 | |
|
Moderator
Likes (Received): 117
|
Quote:
Ne vem no, malo poznam "corporate" pisanje, sploh v namene lobiranja, in če je to res to, je tako diletantsko napisano, da skoraj ne morem verjeti v pristnost zapisnika sestanka. Sploh ko se omenja prilizovanje Jankoviču - daj no daj, gradbeniki (razen par posvečenih firm) ga niti približno ne obožujejo. Da pa je bil kak sestanek na temo krize v gradbeništvu in kako to reševat, pa nič ne rečem, saj taki in podobni sestanki obstajajo v vseh gospodarskih panogah. |
|
|
|
|
|
|
#6798 |
|
The Mountain user
Likes (Received): 1676
|
|
|
|
|
|
|
#6799 |
|
Registered User
|
No, bodo že preiskali če bodo hoteli. Sicer se mi zdi malo škoda, ker se je UVK letos nameraval lotiti farmacevtskega lobija, kartelne dogovore pa naj bi zaključili s poročilom, ki bo objavljeno enkrat marca.
|
|
|
|
|
|
#6800 |
|
registered
Likes (Received): 2
|
Evo ena za v gostilno.
Če kdo spremlja te dražbe... Na javni dražbi (Ajpes) so stanovanja iz Trebnjega. Cene so postavli zelo zanimivo. Za enoti do 60 m2 so začetni ceni točno 60% oglaševanih na strani real-nm. Za večja stanovanja pa točno 45% oglaševanih. To je dražba stanovanj, ne verjamem da se kupcev tare, zato me res zanima za kakšen denar se bo tole prodalo. Če bo kdo zasledil se priporočam za info.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|