|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#361 |
|
Hrvatsko Zagorje
Likes (Received): 20
|
Znam ja ka si ti misliu!
|
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Hrvatsko Zagorje
Likes (Received): 20
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#363 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Croatia seems allergic to skyscrapers
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
;)
Likes (Received): 1092
|
Je li zna tko što se uopće dogodilo? Stotinjak radnika na gradilištu, padne snijeg pa 2 tjedna kasnije skrivanje tragova da je projekt ikada postojao.
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 755
|
Ja sam također čuo od jedne manje važne osobe iznutra da je problem u lovi i da Austrijanci odustaju od projekta.
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Registered User
Likes (Received): 491
|
Prošao sam danas u 10:50 h pored gradilišta Super nove i vidio 4 mikser kamiona sa betonom i radnike kako betoniraju. Bilo je dosta radnika na gradilištu to vrijeme. Neznam kaj se događa sa projektom, ali danas su radnici normalno radili na gradilištu.
|
|
|
|
|
|
#367 |
|
;)
|
![]() A možda su prodali projekt nekom drugome. Možda ovi na gradilišti jednostavno završavaju posao za koji su unaprijed plaćeni. Tko će ga znat. |
|
|
|
|
|
#368 |
|
Registered User
Likes (Received): 491
|
Dobro kažeš tko će ga znati, neznam samo pišem kaj sam vidio kad sam prolazio pored gradilišta. Možda se može još kako provjeriti u točnost podatka da je projekt propao?
|
|
|
|
|
|
#369 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
nažalost ništa od radova austrijanac nije platio i staje projekt
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1037
|
Ista priča je bila i sa SN u Zadru, radovi su se otezali zbog neplaćanja, nakraju je ipak završeno.
Izgleda da i Austrijanci na Balkanu postanu Balkanci!
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
Registered User
|
ja radim u jednoj od firmi koja gradi i u ponedjeljak počinjemo skidati materijal i vračati ga tako da je za sad definitivno gotovo!
|
|
|
|
|
|
#372 |
|
Registered User
|
ja mislim da austrijancima boli ona stvar sto je netko mako alate sa gradilista (bez uvrede)!!! Sjetit ce se odjednom i onda ce biti frka.
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Registered User
|
materijal i alati nisu od austrijanaca-materijal je iznajmljen a alat od izvođaća radova,njihova je samo bauštela a ni to nije dok ne plate!!
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
;)
|
Dizalice i bageri su još tamo, ovo su današnje snimke.
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
Streetwalker
Likes (Received): 5
|
Austrijanci odustali od Supernove u Buzinu
5. ožujak 2012.| Darko Bičak Kasni ulazak na tržište u jeku ekonomske krize prisilio je investitora, austrijsku m2 Gruppe iz Graza, da odustane od gradnje najvećega hrvatskoga šoping centra na južnom ulazu u Zagreb ![]() Iako se na gradilištu radilo i u petak, pitanje je bi li se takvim tempom centar otvorio i 2013./PXL Iako najavljivan kao najveći hrvatski trgovački centar, zagrebački projekt Supernova u Buzinu neslavno je propao, barem onakav kakav je prvobitno zamišljen. Naime, kako su za Poslovni dnevnik potvrdilo više upućenih sugovornika, austrijski investitor, m2 Gruppe iz Graza, se početkom ove godine potpuno povukao iz projekta koji će biti ponuđen na tržištu. Neizvjesnost izvođača Kakva je sada pozicija njihovih hrvatskih partnera u projektu, Dalekovoda kao nositelja, te Tehnike kao izvođača 90 posto posla, tijekom prošlog tjedna nije bilo moguće doznati. O detaljima povlačenja nisu željeli službeno govoriti niti u m2 Gruppe. Navodno su Austrijanci početkom godine raspustili svoj zagrebački ured i otpustili više od polovice zaposlenih. Upućeni navode da je riječ o kvalitetnom projektu i da bi se mogao ubrzo naći novi investitor koji bi platio 60-70 milijuna eura za objekt i zemljšte u sadašnjem stanju. Procjene govore da bi za završetak čitavog posla trebalo uložiti dodatnih 100 milijuna eura. Svi sugovornici se slažu da je teško očekivati da u projekt uđe netko od domaćih igrača, no da ... Cijeli tekst dostupan je pretplatnicima Poslovnog dnevnika. http://www.poslovni.hr/vijesti/austr...nu-198545.aspx
|
|
|
#376 |
|
Ja sam ranjen kao ptica
Likes (Received): 269
|
Super, sad bu na ulazu u grad stajalo godinama to gradiliste tj. kostur te građevine. Trebalo bi napraviti nekakve velike makete kranova, tak da turisti kad ulaze u Zagreb iz smjera aerodroma pomisle da se stvarno gradi.
|
|
|
|
|
|
#377 | |
|
I am back!
Likes (Received): 1122
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
;)
|
Bolnica je bila skoro gotova kad su prestali s radovima, ovo je tek izišlo iznad zemlje.
|
|
|
|
|
|
#379 |
|
NEW YORK-PARIS-PECKHAM
Likes (Received): 101
|
|
|
|
#380 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Bilo bi najbolje da su tu napravili IKEA-u, super je lokacija! Samo nikako da se sredi ova nova petlja....
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|