|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1381 |
|
con los terroristas
Likes (Received): 230
|
može li netko napraviti skicu tog raskršća? ne otvara ovaj arkod link, a na mapsima je mutno.
|
|
|
#1382 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1383 | |
|
Registered User
Likes (Received): 57
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Registered User
Likes (Received): 58
|
Evo slika s arkoda s pojašnjenjima:Samo "križanje" nije toliko komplicirano koliko sam prometni znak. Pogledajte ceste i usporedite s dopunskom tablom na znaku koja je totalno fulana ![]()
|
|
|
|
|
|
#1385 |
|
con los terroristas
|
nevjerojatan debilizam. meni je fascinantnija još jedna stvar: možda kojih 200 metara sjevernije ta ista lokalna cesta prolazi podvožnjakom ispod D500. znači mogli su napraviti raskršće visokog ranga u 2 nivoa praktički bez dodatnih troškova. a oni naprave ovakvu dranguliju. pa tog projektanta treba naći i dati mu doživotnu suspenziju u bilo kakvim graditeljskim i projektantskim radovima do kraja života!
|
|
|
#1386 |
|
Registered User
Likes (Received): 50
|
|
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Registered User
|
Inače prije podvožnjaka je spojna/priključna cesta za smjer Vozilići,a ako prođeš kroz podvožnjak dolaziš na to LUDO raskrižje na kojem su mogli napraviti spojnu/priključnu cestu za smjer Učke,a zabraniti u smjeru Vozilića.Tako bi imali sigurna oba smjera.
Ja mislim da su "ONI"mislili postaviti strelicu"obavezan smjer desno" umjesto one KRIVE dopunske ispod stopa |
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nakon STOP-a na horizontalnoj signalizaciji (bijeli stop na na asfaltu ako netko nezna što je horizontalna signalizacija)NEMA VIŠE CESTE.Ako želite ići za Šušnjevicu VI VOZITE PO KRIVOJ tj.SUPROTNOJ voznoj traci nekoliko metara pa tek onda skrenete,NARAVNO ako Vas netko ne razbije dok ste u suprotnoj traci. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Projektant si je to u glavi lijepo zamislio, ali to je i problem-ta stvar funkcionira dobro sam o u njegovoj glavi. A na terenu je ovo točka koja samo čeka da se dogodi neka nesreća.
|
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
;)
Likes (Received): 1092
|
Quote:
Meni je ovo križanje skroz logično i dobro označeno, da traka ne završava nakon znaka STOP, samo bi zbunjivala vozače, ovako vozač zna da se mora zaustaviti i da je veoma opasno izignorirati znak STOP, što nažalost mnogi često čine.
|
|
|
|
|
|
|
#1391 |
|
;)
|
|
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Ma cisti debilizam. I jos jedno pitanje. Da li se sa ove lijeve ceste uopce moze tj. Smije skretati desno na tu desnu cestu. A taj znak pored stop znaka veze s vezom nema. |
|
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Haha i jos nesto. Koliko vec pratim ovaj forum, ja mislim da je ovo jedina slika na koju sam se vratio 30ak i vise puta da vidim da li sam nesto propustio. I jos ne mogu da se nacudim toj cijeloj situaciji.
|
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
;)
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Registered User
|
Quote:
Staneš na "stop"-kreneš kad vidiš da nema nikoga u suprotnoj traci-nalaziš se na toj suprotnoj traci na pola puta od "stop"-a i skretanja za Šušnjevicu lijevo-dolazi ti vozilo s D500 iz smjera Vozilića većom brzinom-bummmmm Problem je od "Stop"-a do samog skretanja za Šušnjevicu jer tu je nešto manje od 50-ak metara koje terba prijeći na siguran način.Da je bar taj "stop"odmah preko puta križanja za Šušnjevicu sve bi bilo OK. Inače ja sam vozio u nedjelju po toj cesti kada sam i fotkao to križanje. |
|
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Kak se može skretati desno? Pa koliko vidim time bi se morao voziti par metara kroz krivi smjer i još onda prijeći preko 2 pune crte
![]() Ovo križanje nema veze s logikom i zdravom pameću, pogotovo uz ovu dodatnu ploču ispod stopa. |
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Registered User
|
Da može nije zabranjeno.
|
|
|
|
|
|
#1399 |
|
con los terroristas
|
čekaj, a tebi nije debilno da 200 metara dalje ima nadvožnjak bez svrhe, a on projektira raskršće u nivou? kako to objašnjavaš?
|
|
|
#1400 |
|
Moderator
Likes (Received): 345
|
Malo veći rotor i malo veće kašnjenje radova
Iako je posao trebao biti gotov do 29. veljače (ove godine), zbog vremenskih neprilika se odužio i biti će okončan do kraja ožujka, kazao nam je predstavnik izvođača radova. VRPOLJE - Rekonstrukcija raskrižja državne ceste D7 i županijske ceste Ž4202 u obliku kružnog toka u Vrpolju, kako se službeno zovu radovi na raskrižju u centru Vrpolja, za krajnji cilj ima - izgraditi veliki rotor, kao dugoočekivano prometno rješenje svih problema, ne samo u ovom dijelu Vrpolja nego, primarno, na križanju dviju važnih prometnica - državne i županijske. Vrijednost radova, na dan ugovaranja 18. srpnja, 2011., iznosila je 2.996.534,13 kuna. Usporedbe radi, sva četiri, lani izgrađena rotora u Slavonskom Brodu koštala su 1.399.998,07 kuna. Investitori su Hrvatske ceste i, s 15 posto, Općina Vrpolje (iako su ceste državna odnosno županijska!?), a izvođač radova je Osijek-koteks d.d. iz Osijeka. Iako je posao trebao biti gotov do 29. veljače (ove godine), zbog vremenskih neprilika se odužio i biti će okončan do kraja ožujka, kazao nam je predstavnik izvođača radova. ![]() ![]() ![]() http://www.sbplus.hr/opcine/vrpolje/...a/default.aspx
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|