|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1221 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Registered User
Likes (Received): 77
|
Harun Cerim
Harun Čerim, velika nada bh.plivanja - Na državnom prvenstvu osvojio 11 medalja - Zeničanin Harun Čerim velika je nada zeničkog i bh.plivanja. Ovaj 16-godišnjak, inače učenik drzgog razreda Opće gimnazije primjer je kako mladi ljudi uz predan rad mogu biti uspješni i u školi i na sportskim borilištima.
Na posljednjem zimskom državnom prvenstvu ovaj mladić je osvojio ukupno 11 medalja. Postao je državni šampion na 100 i 200 m delfin te na 100 i 200 m prsno u kategoriji m,lađih juniora, te viceprvak u pomenute četiri discipline u seniorskoj konkurenciji. Tri bronzane medalje osvojio je kao član štafete GKVS Čelik Željezara u seniorskoj konkurenciji (4x100, 4x 200 m slobodno i 4x 100 m miks) koja je bila vjerovatno i najmlađa od učesnica jer osim jednog seniora u njoj su bila trojica mlađih juniora. Ima ispunjene norme u čak šest disciplina za juniorsku Balkanijadu, ali ne i dovoljno godina da učestvuje na njoj, pa se očekuje da će njegov iskorak biti 2013. i 2014.godina kada bi trebao biti dio našeg državnog tima na ovom takmičenju, ali i kandidat za učešće na juniorskom evropskom i svjetskom prvenstvu u plivanju. “Plivanjem se bavim osam godina.U takmičarskom pogonu sam od 2005. Proglašen sam za najuspješnijeg takmičara mitinga "Orka" u Zenici i "Sarajevo s ljubavlju" u Sarajevu. Vlasnik sam oko 150 medalja i trenutno sam državni prvak u 4 discipline. Cilj mi je da na ljetnom državnom prvenstvu pokušam oboriti državne rekorde na 50 i 100m prsno te da sljedeće godine ostvarim dobre rezultate na Balkanskom prvenstvu za juniore”, kazuje ovaj talentovani plivač. bron:www.zenicablog.com
|
|
|
#1223 |
|
Registered User
|
Prijatelj projekta Zenicablog i zaljubljenik u fotografiju EDO BABIĆ ovaj put nas je prijatno iznenandio sa sjajnom jedinstvenom galerijom fotosa nastalih na Smetovima, na OFF ROAD taakmičenju, koje je održano proteklih dana. Organizatori su bili Off-road team Čajdro i AMK ZAK iz Zenice. Na skupu su prisustvovali, pored domaćih, i takmičari iz susjednih zemalja. Staza je napravljena pored doma Radio amatera, i posjetioci (doduše malobrojni) su uživali u demonstraciji snage specijalno pripremljenih terenaca. Vozile su se dvije discipline, tzv. Hard i Soft off-road. Vrijeme je omelo dosta takmičara zbog poprilično blatnjave staze, na dosta dionica prekrivene snijegom, pa su slabije pripremljeni takmičari bili primorani da napuste takmičenje. Slabu posjećenost su uzrokovali užasni vremenski uslovi i jak vjetar koji je, vjerujem, mnoge odvratio od posjećivanja, piše nam, uz sjajne fotose, Edo. Uživajte u ekskluzivnoj galeriji sa Smetova.
![]() vise slika na:http://www.zenicablog.com/ostalo/zab...tovi-2012.html bron:www.zenicablog.com
Bolje je brzo sagorjeti nego lagano venuti! Check this! http://www.skyscrapercity.com/showth...=537382&page=3 Last edited by ramboamadeus; April 3rd, 2012 at 09:00 AM. |
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 112
|
U Visokom u planu izgradnja sportske sale sa bazenom vrijedne oko tri miliona KM
![]() ![]() Quote:
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Registered User
Likes (Received): 22
|
Hello Guys
![]() Evo i od mene nesto :P PHOTO: Trening centar u Zenici dobio teren sa plastičnom travom! Trening centar za pripreme reprezentativnih selekcija koji Fudbalski savez BiH gradi uz pomoć UEFA-e u Zenici proteklih dana dobio je teren sa plastičnom travom. Inače, loši vremenski uslovi donijeli su probleme izvođačima radova na vanjskim radovima, pa je protekli period iskorišten za obavljanje radova na poslovima u samom objektu koji se nalazi u tribini ovog centra. Kako teku radovi pogledajte u priloženoj fotogaleriji! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Izvor: http://reprezentacija.ba
|
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Mracne slike!!!
Koliko kosta kvadrat ovog tepiha? |
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Unsko-Sanski
Likes (Received): 1
|
+ 1 !
|
|
|
|
#1228 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 558
|
Odlicne slike Edo, hvala!
|
|
|
#1229 |
|
Evil is a Point of View
Location: Banja Luka - San Francisco - Washington DC - Taipei - Damascus - Amman - Jakarta
Likes (Received): 112
|
dobro nam doso
The Cities I Lived In: Banja Luka, Zagreb, San Francisco, Washington DC, Taipei, Damascus, Amman, Jakarta “The Roots of Violence: Wealth without work, Pleasure without conscience, Knowledge without character, Commerce without morality, Science without humanity, Worship without sacrifice, Politics without principles” - Mahatma Gandhi |
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
|
|
|
|
|
|
#1231 |
|
Registered User
|
Super slike Edo,
mada sve ovo ide sporo,pogotovo sa krovom. Ok ima vremena do septembra, nadam se da ce opremiti makar svlacionicu do tada, da se reprezentativci mogu presvuci. Nema joj nikakvih informacija od saveza, Opstina Zenica je ispunila svoje, FIFA je ispunila svoje ali jos uvijek fali taj milion KM od saveza, nadam se da ce obzbijediti pare od ovih prijateljskih utakmica. Nedavno sam negdje citao da je plan ako savez ne uspije namaketi taj milioncic da onda reprezentativci tu treniraju a spavaju u hotelu u Ze. Malo mi je to glupo jer opet onda bacaju pare. Ali tako je to kod nas, samo sve lagano
|
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Registered User
Likes (Received): 22
|
Hvala vam!
![]() Meni se ovaj trening centar pravo svidja. Jedva cekam prvi trening Reprezentacije :P Samo mi ova plasticna trava nesto jeftino i opasno izgleda -.- |
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Registered User
|
Super slike Edoo, jesi li ti slikao? Mozda insider ?
|
|
|
#1234 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
meni treba ovakva trava za ispred vikendice, gdje se moze nabaviti?
|
|
|
|
|
|
#1235 | |
|
Kaptenen
Likes (Received): 46
|
Postavljena umjetna trava na kompleks centru na lokalitetu Karalinka
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.bug.ba/postavljena-umjetn...karalinka.html Mali korak za nogomet u BiH, ali veliki za bugojanski nogomet i za bugojansku djecu ![]() ![]()
''Ваша мржња претворена у електричну енергију могла би осветљавати градове.'' Никола Тесла! ''If your hate could be turned into electricity it would light up cities.'' Nikola Tesla! Inace ostajem samac, u svojoj zemlji stranac, ova glava zna da ostajem ne bosnjak vec Bosanac , al' radije budem samac nego masi da se utapam! http://budigradjanin-ka.org/ |
|
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Registered User
|
e ovo nam treba djeci pruzit dobre uslove, a talenta mislim da ima dovoljno za buduce zvijezde na evropskoj fudbalskoj sceni.
|
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
|
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Unsko-Sanski
Likes (Received): 1
|
Evo i mene zanima, želim postavit koji 25kvm u sobi koja vapa prazna
|
|
|
|
#1239 |
|
Registered User
|
Onda se dogovorite posto cete uzimati vise, modza bude nekog popusta.
Last edited by DinoZe; April 21st, 2012 at 05:57 PM. |
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Registered User
|
|