|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#461 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Sunt dejamagit, unde sunt sticlele de plastic care protejeaza florile?Cosuri de gunoi rosii mai lipsesc... Last edited by UserCT; March 23rd, 2012 at 03:43 PM. |
|
|
|
|
|
#462 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Bani aruncati(mutati) in vant(in alte conturi).Mare dezamagire Expoflora.Pe acei biscuiti nu se poate merge nici pe jos,sau cu biciclete si nici cu un carut pentru copii.Deja s-a creat o peteca pe langa alee..Cum arata acum Cismigiul si cum arata Tabacarie..
|
|
|
|
|
|
#463 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
bancute in Cismigiu...si cosul de gunoi...
http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=3&theater http://www.facebook.com/#!/photo.php...type=3&theater |
|
|
|
|
|
#464 |
|
A R H I T E C T
Likes (Received): 922
|
Bine ai venit julian73!
|
|
|
|
|
|
#465 |
|
C/off
Likes (Received): 85
|
Ehhh..pe langa Cismigiu exista si in Bucuresti niste oribilitati de parcuri..de exemplu parcul Tineretului monument dedicat Kitsch-ului. Piedone intr-o alta viata a lucrat intr-o cariera de piatra cu siguranta altfel nu se explica ce cauta in parc( si nu numai) sute de bolovani , statui oribile si alte grozavenii...
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Brazii aceia "caniche" sunt criminali!
![]() Cat stil!?...Ce estetica!?... |
|
|
|
|
|
#467 |
|
A R H I T E C T
|
sim.plicity, ar trebui sa vii si tu la meetingul SSC CT!
|
|
|
|
|
|
#468 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
![]() Multumesc pentru invitatie!... Sincer sa fiu,am "meditat" asupra acestei probabilitati...Sunt cateva persoane pe care mi-ar face placere sa le cunosc,ca sa nu mai vorbesc de insasi persoana d-tra,caruia ar trebui sa va multumesc personal pentru ceea ce faceti pe forum,si in afara lui. Nu prea ma impac insa cu atmosfera din cluburi,baruri sau restaurante(galagie si mai ales fum)...Ultima data cand am fost intr-o autoservire(Cina)eram inca in comunism. Dar,cine stie,poate imi voi lua inima-n dinti si voi face si acest pas la un moment dat,daca veti continua sa organizati intalniri. Last edited by sim.plicity; March 24th, 2012 at 03:37 AM. |
|
|
|
|
|
#469 |
|
A R H I T E C T
|
La Pizzico, la ora 18,00, nu e fum si nici galagie. Pe la 20,00 incepe sa fie mai aglomerat. Dar fiecare pleaca cand vrea. Noi am fost destui la inceput si am ramas in trei pan mai tarziu...
|
|
|
|
|
|
#470 |
|
A R H I T E C T
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#471 |
|
A R H I T E C T
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
C/off
Likes (Received): 85
|
|
|
|
|
|
|
#473 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
Likes (Received): 45
|
Se pare ca PET-urile care le-au plantat anul trecut nu au prins si acum le scot.
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Genuine Tatar
Likes (Received): 473
|
Am trecut pe langa gara si aruncand un ochi spre parc, inca nu au aparut bancutele.
Se pare ca iar ne prinde 1 mai si poate 1 iunie fara banci in parc.
|
|
|
#475 |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
|
Anul trecut au instalat bancile de pe Faleza Cazinoului la 1 Iulie.
|
|
|
|
|
|
#476 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Nu stiu daca ma adresez la topicul potrivit dar poate aveti idee ce trebuie facut. In fata blocului in care locuiesc avem 6 plopi dintre care unul este complet uscat iar varfurile trec de etajul 4, unul este partial uscat dar are o inclinatie mare, iar restul au varfurile uscate. Toti copacii trec de etajul 4 ca inaltime si sunt destul de voluminosi. Toate firele de electricitate si internet trec prin coroana lor iar vecini sunt destul de inconstienti sa-si lase masinile sub ei. Am facut cel putini trei cereri la asociatie pentru taiere totala sau partiala dar nu a venit nimeni. A fost o incercare nereusita din partea primariei acum 6 ani dar minunatii mei vecini au facut scandal mare.
Acum din cauza inconstientei lor de acum 6 ani e posibil sa se produca o nenorocire oricand. Nu stiu ce e de facut. Pomii se gasesc in Poarta 6 pe strada Pajurei.
|
|
|
|
|
|
#477 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Din moment ce nu au fost pusi la pamant de furtuna din iarna care a trecut, inseamna ca inca sunt destul de rezistenti incat sa nu puna viata nimanui in pericol.
|
|
|
|
|
|
#478 | |
|
ǝѕᴚǝᴧǝᴚ
|
Quote:
Probabail vecinii tai s-au impotrivit deoarece acei copaci sunt plantati pe fata dinspre Sud a blocului si furnizeaza umbra in lunile toride de vara. Last edited by reverse; May 2nd, 2012 at 07:10 PM. |
|
|
|
|
|
|
#479 |
|
A R H I T E C T
|
Un calcul corect ar arata pe care masina/masini ar cadea...
|
|
|
|
|
|
#480 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
FG 3 - corect, numai ca in curand vor avea crengi in casa si balcoane