|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#341 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
ivanpet
Likes (Received): 11
|
ЈЕДАН ПУТ ЗА ТРИ ОПШТИНЕ
19. 04. 2012 Житељи Мерошине и нишких општина Палилула и Црвени Крст после више од 10 година, добиће саобраћајницу која спаја ове три општине, вредан око 17 милиона динара. Изградња ове деонице отвара могућност за додатну аутобуску линију, која ће мештанима значајно штедети и време и новац. Локални пут Мрамор - Крушце - Лалинске појате, који спаја 2 нишке општине са Мерошином, биће завршен до 30. априла, а овом инвестицијом мештани неће морати да путују до града и 20 километара дужом деоницом, рекао је градоначелник Ниша Милош Симоновић и додао да се пројекат у потпуности финасира из буџета Града Ниша. Иницијативу за изградњу овог пута покренули су заједно мештани села са подручја општина Мерошина, Палилула и Црвени Крст. Ова саобраћајница повезаће 8 села а посебно је значајно што ће мештани са ових подручја брже и лакше долазит до града. Пут је дуг 2 километра и а широк 5 метара, а радове на овој деоници изводи нишко предузеће „МД Гит". Радови су вредни седамнаест и по милиона динара и биће завршени до краја месеца. http://www.ni.rs/index.php?section=n...&category_id=8 |
|
|
|
|
|
#343 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
ako ima neko sliku sa zgrade kod Doma Zdravlja bilo bi interesantno da je postavi da vidimo kako ce da izgleda krug
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Registered User
|
Pre par dana Bane Jovanovic na nekoj od televizija rece da su konkurisali kod NIP-a za izgradnju drugog dela Somborskog bulevara i da bi on trebao da se spoji sa bulevarom Nikola Tesla kod EKO pumpe. Kako je rekao to bi trebalo da se realizuje za nekih godinu-dve dana.
|
|
|
#345 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Winter is coming !
Likes (Received): 45
|
Ja opet prolazio pored Caira i uslkao kruzni.
BTW, drugar kod koga idem mi kaze da je Banana kupio stanove u Sestara Bakovic pa da su zato tu ubacili kruzni a da je njima 40 godina bilo sasvim OK i bez kruznog jer je saobracaj slab kroz te ulice. Enivej, sam kruzni je nekako malecak i nekako cudno postavljen. I kada ides iz Ratka Vukicevica mozes punom brzinom da uletis u Tome Rosandica bez usporavanja (sto je kreten sinoc i uradio). I obrnuto jer ce majmunima biti lakse da preseku nego da idu pravilno. Tu su, valjda, menjali smerove Ucutelj Milinoj i Tome Rosandica koliko znam (skinuti su znakovi) ali ono je cista glupost. Napravljen je kruzni koji usporava saobracaj samo iz dve slepe ulice. Na drugoj slici se vidi kako je postavljen. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#348 |
|
Lokal patriota
Likes (Received): 26
|
[QUOTE=eriol3001;90682682]Ja opet prolazio pored Caira i uslkao kruzni.
BTW, drugar kod koga idem mi kaze da je Banana kupio stanove u Sestara Bakovic pa da su zato tu ubacili kruzni a da je njima 40 godina bilo sasvim OK i bez kruznog jer je saobracaj slab kroz te ulice. Enivej, sam kruzni je nekako malecak i nekako cudno postavljen. I kada ides iz Ratka Vukicevica mozes punom brzinom da uletis u Tome Rosandica bez usporavanja (sto je kreten sinoc i uradio). I obrnuto jer ce majmunima biti lakse da preseku nego da idu pravilno. Tu su, valjda, menjali smerove Ucutelj Milinoj i Tome Rosandica koliko znam (skinuti su znakovi) ali ono je cista glupost. Napravljen je kruzni koji usporava saobracaj samo iz dve slepe ulice. Na drugoj slici se vidi kako je postavljen. Pa ove dve ulice gde mozes da "ulices" iz Ratkove su jednosmerne, vreovatno je zato tako napravljen krzuni, pomeren ka cairu malo |
|
|
|
|
|
#349 |
|
Registered User
|
A evo prvobitnog stanja |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
Ovo ce biti odlicno.
|
|
|
|
|
|
#351 |
|
Winter is coming !
Likes (Received): 45
|
@tucanik
Pa Ucitelj Milina valjda i jeste jednosmerna , za Tome Rosandica nisam bas siguran. Svi saobracajni znakovi su skinuti trenutno. @medijanac Super slichke ![]() BTW i dalje mi nije jasno zasto iz svih pravaca nisu napravaili posebno skretanje udesno nego se iz pravca bulevara 3 trake spajaju u 2. A ima prostora. Evo trenutne situacije na drugom kraju bulevara (iz zablje perspektive ):![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Tome Rosandica je jednosmerna ka cairu, odnosno od Hajduk Veljkove ka Ratka Vukucevica, trenutno je dvosmerna zato sto je bila zatvorena Ratka Vukicevica.Takodje je i Ucitelj Milina jednosmera u istom smeru.
|
|
|
|
|
|
#353 |
|
Registered User
|
kruzni sremska
![]() sa malim zakasnjenjem evo projekta |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Gazela, 26.04.2012
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Registered User
|
Mogli su malo da raščiste taj lom oko mosta, stvarno me nerviraju sa istresanjem đubreta svuda...
A pristupne saobraćajnice za sledeće izbore... Inače, u okolini Niša pršti asfaltiranje puteva, ulica po selima, ceo mesec ne staju... |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Registered User
Likes (Received): 22
|
a zna neko koja firma je gradila bananin most???
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
kladio bih se u sto maraka da je md git
|
|
|
#358 |
|
zulum warrior
Likes (Received): 31
|
Mnogo je kume XD
|
|
|
|
|
|
#359 |
|
Registered User
|
Maločas sam prošao Ul. Ratka Vukićevića i ugledao ogroman displej preko ulice koji upozorava na decu i radi kao radar "vozite 31 kmh"... Odlično!Ovo nema ni u Palilulu! Verovatno ga je pravila ista ekipa.
|
|
|
|
|
|
#360 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Сличан (ако не и исти) дисплеј постоји и у улици Александра Медведева, код техничких средњих школа. 200 метара пре тога, код Електронског факултета, поставили су и светлећи знак који показује да је ограничење 30 km/h.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Ниш, Србија, niš, serbia, srbija |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|