|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#6041 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
nie nie,havarijny stav to bude,az ked pride k havarii....
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
#6042 | |||
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Čakať netreba, cestujúci musí hľadať funkčný označovač
Quote:
Quote:
Naviac príde mi divné prirovnávať úmyselné zapchatie mechanického označovača s jeho vnútornou poruchovosťou. Quote:
Za nefungujúci označovač cestujúci nemôže, to ho však neoprávňuje cestovať bez označenia lístka, za predpokladu, že vo vozidle sú funkčné zvyšné označovače a vie sa k nim dostať. Last edited by eMareq; May 7th, 2012 at 11:02 AM. |
|||
|
|
|
|
|
#6043 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
tie oznacovace su katastrofa,minuly tyzden som isiel 4x mhd a 3x z toho som robil tour de vozidlo,aby som nasiel (bezchybne,alebo teda akceptovatelne)fungujuci oznacovac.samozrejme listok dojebabrany tak,ze revizor by z toho chcel vytlc pokutu...
. „Z pozície poslanca by sa chcel venovať rozvoju mesta zo svojej profesie ako architekt a urbanista." Peter Murko,jeden z ideológov slávneho "Relaxacneho centra v mestskom parku" v Košiciach. "Proaktívny prístup považujem za jedinú možnosť ako naštartovať celkový rozvoj nášho mesta." Frantrišek Knapík,proaktívny primátor mesta Košice. „Pojem absolútna nedotknuteľnosť nemožno absolutizovať." Magistrát mesta Košice,o predpise absolútnej nedotknutelnosti parku v MČ Barca,ktorý pred rokmi sám zaviedol. |
|
|
|
|
|
#6044 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
podobna skusenost..niekedy clovek si pochodi jak chuj, kym si oznaci listok. A najlepsie, ked je plnsi spoj. Uz mam asi mesiac a elektornicku penazenku a zatial som s nou nastastie nemal ziadny problem. A mam aj pocit, ze sa to oplati viac, ako behat s klasickymi listkami.
|
|
|
|
|
|
#6045 |
|
www.fotokosice.eu
Likes (Received): 52
|
Elektronická peňaženka je lacnejšia, než PCL. Ja ju však pre istotu nepoužívam, nie raz som bol tými žltými zázrakmi zo Žiliny odrbaný. DPMK mi síce sumu vždy vrátil (po 30 dňoch), ale chodiť sa naťahovať na Rooseveltovu kvôli pár centom ma prestalo baviť. Pokiaľ nemusím, vyhýbam sa priamemu kontaktu s automatmi i čítačkami (dnes som však z núdze urobil výnimku, chvalabohu to dopadlo dobre).
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#6046 |
|
Registered User
|
tak ja zatial nastastie len pozitivne skusenosti. Ale tak mesacne precestujem tak 15€ tak je to mozno sposobeney tym. Len parkrat ukazoval oznacovat pri vystupovani inu zastavku na akej som vystupoval. Dokonca som bol milo prekvapeny pri viacnasobnych prestupoch, takym sedliackym rozumom toho systemu. Popravde som cakal, ze to bude horsie fungovat. Ale radsej si zaklopem..nech ich moc nevychvalim.
|
|
|
|
|
|
#6047 |
|
www.fotokosice.eu
|
Sedliacky rozum systému Ten systém je celý sedliacky. Už sa mi stalo aj také, že som mal nabitú BČK na mesiac, pričom som tam mal aj nejaký zostatkový kredit na EP (nepoužívam ho len na MHD). Kartu mávam v peňaženke vo vnútornom vrecku vetrovky. Priblížil som sa k tej zázračnej škatuľke na cca 30 cm (resp. som bol na ňu "natlačený") a zrazu to zapípalo a strhlo mi 0,23 € za označenie lístka No to je úžasný systém, ktorý nevie rozoznať, že na karte mám už iný časový CL, ktorý je v dobe platnosti. Základná logika funkcionality nula bodov...EDIT: Ďalšia vec - chybová hláška "Shutting down. Deconfiguring network" (teda aspoň kedysi taká bola, možnože už teraz tam píše čosi iné ). Tá nabáda cestujúceho počkať pri označovači. Beží tam nejaký statusbar, ktorý indikuje, že prebieha obnova systému. Stáva sa, že to tam proste ostane visieť na 99% a cestujúci netuší, čo sa deje. Veď píše, že sa aktualizuje systém a je to na 99%. Takto je privedený do omylu, píše to, že má čakať, tak čaká. Lenže nedočká sa ani keď by išiel na konečnú. Ja chápem, že každý systém má chyby, ale aj chybové statusy by mali mať svoj "handling". Najmä ak tie hlášky môžu cestujúceho uviesť do omylu. Opäť podľa mňa chyba funkcionality, za ktorú by mal niesť zodpovednosť autor systému. Ja keď v škole odovzdám program s chybnou a nelogickou funkcionalitou, taktiež za to nesiem zodpovednosť a som za to aj patrične (zle) ohodnotený...
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta Last edited by veteran; May 5th, 2012 at 09:36 PM. |
|
|
|
|
|
#6048 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Zodpovednost nesie ten, kto to sem dotiahol. Teda mal by niest. Nenesie. Lutujem, ze som sa do toho neobul.
|
|
|
|
|
|
#6049 |
|
Problem?
Likes (Received): 37
|
Ja na tých označovačoch milujem hlášku "priložte kartu"
|
|
|
|
|
|
#6050 |
|
Registered User
|
Mne vadi snad len to, ze ten system niekedy nestiha, ked si viacero ludi chce prilozit karty a vzdy to trva niekolko sekund a ludia to tam pchaju hlava-nehlava a casto ani nevedia, koho zobralo a koho nie. Ale byval som 2 roky v BA a cestoval MHDckou a tam by som nieco taketo prijal. Lebo je to pohodlnejsie ked mas na karte nejake peniaze a nemusis so sebou vlacit stale nejake listky a nahanat automaty. A kto necestuje kazdy den, tak sa mu mesacnik neoplati. Aj tak najviac zamrzia tie znicene trate elektriciek a celkovo historicke vozy elektriciek a trolejbusov.
|
|
|
|
|
|
#6051 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
http://imhd.zoznam.sk/ke/doc/sk/1077...ej-nehode.html
Trolejbusy smer Lingov nepremávajú, zavedená NAD hradená zálohovými autobusmi. (3701 a spol.) O 22:30 bola križovatka sprejazdnená. Last edited by MHDmarek; May 7th, 2012 at 11:02 PM. |
|
|
|
|
|
#6052 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Aj v takychto situaciach su vhodne trolejbusy s pomocnym pohonom. V ukrajnskych podmienkach nepredstavitelne.
|
|
|
|
|
|
#6053 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Ako to vyzeralo po hokejovom zápase Slovensko - Rusko v električke s ev.č. 413 viď následujúci odkaz -> /http://www.youtube.com/watch?v=c4b0s-Tzk_k&feature=g-all-u
|
|
|
|
|
|
#6054 |
|
Ta ňe?!
|
...a potom že primitívy chodia na futbal
|
|
|
#6055 |
|
Registered User
|
Asi ako toto pocas finale v amfiku. Kamosova fotka z FB.
![]() Na vlastnej kozi som zazil hromadnu bitku "fanusikov" Slovanu a Trnavy este pocas mojich stredoskolskych cias v centre Trnavy a odvtedy mam averziu voci tymto primitivom, ci uz sa jedna o akychkolvek chuliganov. A vlaky po ich vyjazdoch vyzeraju velmi podobne, ako tato elektricka. |
|
|
|
|
|
#6056 |
|
Registered User
|
nic v zlom, ale spravit jeden a pol minutove video o diere nad neonom, pootvorenych dverach a vyrazenej casti okna je dost chabe...
podla toho nazvu a popisu tu na fore by clovek cakal, ze to tam je riadne zoo.. a ze to bude natocene, namiesto fotiek spravenych v klude na konecnej ![]() nic no.. mame to velkych hrdinov.. trebalo zavolat policiu a natocit tych grazlov.. ale na to asi autor nema gule, a tak si onanuje nad opakujucimi sa fotkami v videu.. a nie, nebol som tam a nie som jeden z tych co takto vyvadzaju.. skor naopak, riesil by som to tam a nie na fore o par dni neskor pomocou fotiek
|
|
|
|
|
|
#6057 | |
|
Moderator
Likes (Received): 34
|
V U. S. Steele horela električka
Quote:
|
|
|
|
#6058 |
|
www.fotokosice.eu
|
V areáli USS je dovolené fotiť len so zvláštnym povolením, takže nie je vysoká pravdepodobnosť, žeby vznikli nejaké fotky
![]() Každopádne horel podvozok KTčka #500. Vodičovi sa ho nedarilo uhasiť, tak zavolal hasičov zo Šace. Ktosi zmobilizoval aj VSŽkárskych hasičov, takže sa tam nakoniec zbehli dva hasičáky.
"Make traffic fit the city, not the city fit the traffic." Bertold Hornung (25.03.1925–20.03.1997) Fotokošice.eu: Rekonštrukcia Floriánskej ulice | Kalamita na sídlisku Ťahanovce | V areáli krytej plavárne objavili 126-ročný most | Severná a západná časť mesta |
|
|
|
|
|
#6059 |
|
Ta ňe?!
|
Obratisko električiek ani žiaden úsek trate sa nenachádza v areáli USS, čiže ak tam bol niekto iniciatívny, fotku určite má Ak by sa to stalo v areáli, tak tam štátny hasiči ani nepáchnu... aspoň teda nie zásahový.
|
|
|
#6060 |
|
www.fotokosice.eu
|
Fotenie bez povolenia je zakázané už na príjazdovej ceste - teraz si nespomínam presne, od ktorého bodu, ale je to ešte niekoľko desiatok metrov pred dvojkou bránou. Viacerí sa už snažili fotiť električky na obratisku a po pár minútach mali spoločnosť v podobe SBSkárov.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|