|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| South–West Region » Craiova | Drobeta–Turnu Severin | Râmnicu Vâlcea | Slatina | Târgu Jiu |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1241 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Trecand peste vechile probleme legate de cromatica ei, eu unul nu inteleg un lucru:
De ce nu planteaza si ei un copac ceva??!?!?! si nu doar aici ci la mai toate contructile proaspat finalizate sau ce urmeaza sa fie finalizate. M-am uitat si la Muzeul Olteniei sau la mall-ul de la Electro unde inainte era o vegetatie bogata au ramas doar betoane.... Dupa ne plangem ca e mult praf in oras. |
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Registered User
Likes (Received): 82
|
![]() A inceput constructia.![]()
|
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Registered User
|
Un nou proiect, peste drum de Hotelul Militar:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Registered User
|
am vazut ca au inaltat stalpi de beton armat in parcarea de langa electroputere park.. are cineva idee ce se mai construieste acolo?
|
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Registered User
|
Service NorAuto , Decathlon sau parcare acoperita...Am inteles ca au schimbat pana acum de 3 ori proiectul,deci nici ei nu cred ca stiu ce construiesc.
|
|
|
|
|
|
#1248 | |
|
Registered User
|
Quote:
CENTRU PENTRU DEZVOLTAREA SERVICIILOR SI AFACERILOR "BLUE WINGS" IMOBIL S+P+4E CU DESTINATIA DE BIROURI SI SPATII MULTIFUNCTIONALE DESTINATE SERVICIILOR ,PARCAJE SUBTERANE SI SUPRATERANE,AMENAJARE INCINTA SI IMPREJMUIRE PARTIALA TEREN http://www.primariacraiova.ro/pcv/ga...EL_ac_1388.pdf |
|
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Registered User
|
De west gate center mai stie cineva ceva?
|
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Registered User
Likes (Received): 66
|
west gate, ca west gate, dar de Adora Mall ?
Saptamana trecuta, sambata,am trecut pe acolo, si, surpriza, macaraua se misca ! Am zis ca de la vant, sau ceva, dar chiar erau muncitori pe santier, iar macaraua muta un generator de colo - colo.
|
|
|
#1251 | |
|
Registered User
Likes (Received): 207
|
Quote:
La Adora Mall mai sunt 2-3 muncitori rataciti care isi gasesc de lucru pe acolo, in schimb peste drum se lucreaza la un bloc de locuinte cred ca S+P+3 sau 4 etaje nu stiu sigur. Cred ca s-au terminat lucrarile si la depozitul Petrom - cel din spatele DoljChim |
|
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Registered User
|
Proiect de peste 17 milioane euro pentru un parc industrial la Craiova
Compania Independenţa SA va dezvolta un parc industrial la Craiova, iar proiectul de peste 17 milioane euro va fi cofinanţat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. Potrivit mediafax.ro, Business Park Craiova va fi dezvoltat până la jumătatea anului viitor, pe o suprafaţă de aproximativ 9 hectare, şi va crea 350 de locuri de muncă, au anunţat reprezentanţii dezvoltatorului. Parcul va fi amplasat în apropierea uzinei Ford din Craiova. [...] Sursa |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Foarte fain :d totul merge deja
|
|
|
#1254 |
|
Registered User
Likes (Received): 207
|
Kirchhoff Automotive, una dintre companiile furnizoare de subansamble ale producătorului de automobile Ford, a inaugurat, miercuri, cea de-a 29-a unitate de producţie a grupului, o investiție care va duce la crearea a aproximativ 200 de noi locuri de muncă. Kirchhoff Automotive este cea mai mare divizie a Kirchhoff – Gruppe, cu fabrici în 12 ţări şi cu aproape 8.000 de angajaţi.
“Este o zi deosebită pe care am așteptat-o de mult, pentru că firma Kirchhoff a fost prima companie de componente care a venit în județul Dolj, după ce firma Ford și-a anunțat intenția de a investi la Craiova. Kirchhoff, o firmă importantă în această piață de automobile, cu 8.000 de angajați în 12 țări ale lumii, deschide, astăzi, la Craiova, cea de-a 29 fabrică a grupului, ceea ce ne determină să considerăm foarte apropiat momentul în care modelul B-Max de la Ford, pe care aseară îl vedeam prezentat prin reclamele de pe marginea terenului de fotbal la meciul Barcelona – Chelsea, se va produce în uzina la Craiova. Este de salutat această investiție a Fabricii Kirchhoff prin care se creează aproape 200 de locuri de muncă pe o platformă industrială în care în alte timpuri se găseau peste 100.000 locuri de muncă. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ieșind pe poarta fabricii de la Craiova mașina B-Max”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa. Sursa : Nouapresa ![]() free image hosting |
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Love is in the air
Likes (Received): 40
|
) mult mai fura preotii astea in legatura cu acea cladire ... arata groaznic acum 3 ani, dar acum este altceva ... arata super o renovare reusita |
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
la ciuperca au inceput sa iasa,din pamant, stalpii din fier, care vor fii imbracati in beton...
centrul expozitional a capatat prima sectiune din fier, este uriase, cred ca vor fii 4, dupa care restul se va contrui acolo , intre ele. revin cu poze spre seara. |
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Programul de investitii pe 2012
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Vad ca o sa se cheltuie pe "masini de gatit pe gaze" de 3 ori mai mult decat pe "Reabilitare si consolidare corp central C.N. Carol I si Teatrul Liric". Oare chiar nu se gaseau masini de gatit mai ieftine?
|
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Registered User
Likes (Received): 66
|
cred ca sunt foarte multe ca numar... altfel nu se explica