|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
View Poll Results: Użyj wyobraźni
|
|||
| 10 |
|
1 | 6.25% |
| 9 |
|
9 | 56.25% |
| 8 |
|
5 | 31.25% |
| 7 |
|
1 | 6.25% |
| Voters: 16. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Prawobrzeże!
Likes (Received): 77
|
Czołgi patriotyczne
Wyjątkowe miejsca > otwarci ludzie > The Tall Ships Races 2007 > wspomnienia > duma > marzenia > The Tall Ships Races 2013 > emocje rosną... Exceptional places > open people > spectular events > The Tall Ships Races 2007 > memories > pride > dreams > The Tall Ships Races 2013 > emotions are rising... Odkryj na dobre_Szczecin ■ ■ ■ Szczecin_Floating Garden |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Interesujące skojarzenie
![]() Winietowanie (nie wiem czy zamierzone, naturalne, czy dodane) w tym przypadku wydaje mi się zupełnie niepotrzebne. I ja bym może równał do dolnej linii "czołgów" - aby była równoległa z krawędzią kadru. Zostawiam moim zdaniem zasłużone 9. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Salt Life
|
Ale abstrakcja dopiero za tydzien
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
LUZlin
Likes (Received): 96
|
|
|
|
#5 |
|
Prawobrzeże!
Likes (Received): 77
|
Nie wiem czy to rozgrzewka. Jeszcze nie mam zdjęcia na następny tydzień .@jan_niezbedny Winietowanie dodałem.
Wyjątkowe miejsca > otwarci ludzie > The Tall Ships Races 2007 > wspomnienia > duma > marzenia > The Tall Ships Races 2013 > emocje rosną... Exceptional places > open people > spectular events > The Tall Ships Races 2007 > memories > pride > dreams > The Tall Ships Races 2013 > emotions are rising... Odkryj na dobre_Szczecin ■ ■ ■ Szczecin_Floating Garden |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|