|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| View Poll Results: ? | |||
| 10 |
|
12 | 57.14% |
| 9 |
|
7 | 33.33% |
| 8 |
|
1 | 4.76% |
| 7 |
|
1 | 4.76% |
| Voters: 21. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Registered User
Likes (Received): 99
|
Ciepło - zimno
Biblia o bańce kredytowej na rynku nieruchomości: Syr 21, 8: Kto buduje dom za cudze pieniądze, podobny jest do gromadzącego kamienie na własny grobowiec. Trochę pstryków z Krakowa Kilka zdjęć z Lizbony |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Likes (Received): 106
|
Eh, Lizbona
Piękne zdjęcie, idealna gra świateł i kolory. Dycha ode mnie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
not perfect but trying
Likes (Received): 2
|
Chyba jedno z ladniejszych zdjec tej edycji, pieknie!
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
Dzięki
![]() Godzinę stałem ze statywem. Piękne miasto i naprawdę wiele świetnych punktów widokowych. Szczęście, że tam jest czas +1 godzina, to jakoś przetrwałem poranne i wieczorne włóczenie się z aparatem, choć i tak nie zobaczyłem nawet 1/4 tego co tam jest do zobaczenia.
Biblia o bańce kredytowej na rynku nieruchomości: Syr 21, 8: Kto buduje dom za cudze pieniądze, podobny jest do gromadzącego kamienie na własny grobowiec. Trochę pstryków z Krakowa Kilka zdjęć z Lizbony |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
Lizbona prezentuje się bajecznie. To HDR?
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
Nie, tutaj nie było HDR, obróbka też dość delikatna. Po prostu niebo przyciemniłem szarą połówką, może dzięki temu nie znikł delikatny niebieski zafarb białych budynków (od granatowego nieba na zachodzie) i zachowały się szczegóły w obu częściach zdjęcia. Zresztą ten niebieski na zdjęciu wyszedł trochę mocniej niż w rzeczywistości.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|