daily menu » rate the banner | guess the city | one on oneforums map | privacy policy (aug.2, 2013) | DMCA policy | flipboard magazine

Go Back   SkyscraperCity > Asian Forums > Indonesia Skyscrapers Forum > Metropolitan Construction and Development > Balikpapan



Reply

 
Thread Tools
Old April 17th, 2012, 11:18 AM   #141
yudibali2008
WADD/DPS, WALL/BPN
 
yudibali2008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ziemia
Posts: 28,082



Benar bro donk3, nggak salah kl wikabeton ngebangun pabrik di BPN, menghemat biaya dan distribusinya lebih cepat, bakal untung gede tuh
__________________
If you cannot be positive, then at least be quiet ~ Joel Osteen
yudibali2008 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links
 
Old May 6th, 2012, 02:35 AM   #142
senokiO
BANNED
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,547
Likes (Received): 0

Sdh ada kegiatan lg tuh
senokiO no está en línea   Reply With Quote
Old May 6th, 2012, 03:46 AM   #143
balikpapan
BANNED
 
Join Date: Oct 2008
Location: Balikpapan
Posts: 5,359
Likes (Received): 1

Kira2 terpending kmrn knp ya? Secara developernya bkn developer ecek2 kan.. Atau kontraktornya yg lelet?
balikpapan no está en línea   Reply With Quote
Old May 6th, 2012, 06:52 AM   #144
senokiO
BANNED
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2,547
Likes (Received): 0

Tp dr pihak manajemen kan g prnh mengatakan project ini terhenti brow, mgkn mereka menunggu material & skrg udh masuk
senokiO no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2012, 08:06 AM   #145
balikpapan
BANNED
 
Join Date: Oct 2008
Location: Balikpapan
Posts: 5,359
Likes (Received): 1

Mulai menampakkan kegiatan lagi

balikpapan no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2012, 08:31 AM   #146
anno_malay
Nomaden
 
anno_malay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jakarta .. Bandung .. Padang .. Palangkaraya .. Balikpapan(now)
Posts: 5,363
Likes (Received): 1265

di webnya http://www.intiland.com/category/pro...tel-balikpapan diinfokan bakal buka juli 2012.

Quote:

Whiz Hotel Balikpapan

The rapid growth in business sectors in the eastern part of Indonesia, especially in Kalimantan, is one of the considerations for company to expand its business by building Whiz Hotel Balikpapan in Balikpapan, East Kalimantan through one of the company’s subsidiaries, PT Intiwhiz International.

The construction of Whiz Hotel starts on June 15th 2011. Whiz Hotel Balikpapan is located on Jalan Jendral Sudirman, one of the major thoroughfares in Balikpapan.The hotel is strategically located as it is close to the city center and is located in office and commercial areas. From Sepinggan International Airport, one needs only 15 minutes to reach the hotel.

Whiz Hotel Balikpapan stands on an area of 1,200 square meters. The hotel’s building will have 12 floors and one basement level. It will have 160 room units divided into two types: Standard and Deluxe. Whiz Hotel Balikpapan will provide a meeting room and breakfast area. The meeting room, which will be on the second floor, can accommodate up to 80 people, and it can be utilized for other purposes. Another important facility is free wireless Internet access for guests at the lobby and public areas. The company has set target for the hotel to begin its operation in July 2012.

Last edited by anno_malay; May 21st, 2012 at 08:43 AM.
anno_malay no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2012, 08:37 AM   #147
yudibali2008
WADD/DPS, WALL/BPN
 
yudibali2008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ziemia
Posts: 28,082



artikel tsb sudah tidak relevan lagi kl dilihat dari hasil proyek di lokasi
__________________
If you cannot be positive, then at least be quiet ~ Joel Osteen
yudibali2008 no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2012, 08:44 AM   #148
anno_malay
Nomaden
 
anno_malay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jakarta .. Bandung .. Padang .. Palangkaraya .. Balikpapan(now)
Posts: 5,363
Likes (Received): 1265

yopppp sangat jauh panggang dari api..
trus yg 12 floors nya gimana nech bro?
anno_malay no está en línea   Reply With Quote
Old May 21st, 2012, 08:58 AM   #149
yudibali2008
WADD/DPS, WALL/BPN
 
yudibali2008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ziemia
Posts: 28,082



heheheh itu juga keknya perlu dikonfirmasi lagi bro anno, saya aja bingung baca 2 artikel yg mengklaim jumlah floor berbeda.....nanti kl sudah fix ada papan nama proyek di lokasi, baru deh saya minta momod utk ubah judul nya

syukurlah proyek ini dilanjut lagi, dah gerah nggak ada kabar sama sekali
__________________
If you cannot be positive, then at least be quiet ~ Joel Osteen
yudibali2008 no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 05:57 AM   #150
uniqlly
wiel_sam
 
uniqlly's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Eastern Indonesia Region
Posts: 1,867
Likes (Received): 65

kontraktornya berubah euy...waringin
__________________
Well Being Architecture willysamoel.com
uniqlly no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 06:33 AM   #151
kotakayu
BANNED
 
Join Date: May 2012
Location: Paser - Balikpapan - Jakarta
Posts: 690
Likes (Received): 0

Info dari mana bro?memang saya lihat ada kegiatan & pekerja lagi di lapangan
kotakayu no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 07:27 AM   #152
balikpapan
BANNED
 
Join Date: Oct 2008
Location: Balikpapan
Posts: 5,359
Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by uniqlly View Post
kontraktornya berubah euy...waringin
Pantesan... segala atribut yang berkenaan dengan kontraktor lama sudah tdk ada dilapangan
balikpapan no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 07:54 AM   #153
yudibali2008
WADD/DPS, WALL/BPN
 
yudibali2008's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ziemia
Posts: 28,082

Berarti kontraktor yg kemarin "a big mess" atau tidak kredibel. Moga2 kontraktor yg baru ini bisa mengejar target penyelesaian yg sdh meleset dr schedule
__________________
If you cannot be positive, then at least be quiet ~ Joel Osteen
yudibali2008 no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 08:02 AM   #154
donk3
BANNED
 
Join Date: Feb 2009
Location: balikpapan - jakarta - bandung - eh ke balikpapan lagi
Posts: 904
Likes (Received): 1

Hahhaha ... waktu tau kontraktor awal juga ane udah kwatir aja ...
donk3 no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 10:10 AM   #155
anno_malay
Nomaden
 
anno_malay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jakarta .. Bandung .. Padang .. Palangkaraya .. Balikpapan(now)
Posts: 5,363
Likes (Received): 1265

Emang kontraktor awal yg K itu punya track recird dimana aja bro.
Nach yg baru ini blm ditempel klo gak salah nama kkntraktornya di lokasi
anno_malay no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 12:07 PM   #156
donk3
BANNED
 
Join Date: Feb 2009
Location: balikpapan - jakarta - bandung - eh ke balikpapan lagi
Posts: 904
Likes (Received): 1

Kontraktor lama ga usah dibahas ... nanti ada yg berpikir macem2
donk3 no está en línea   Reply With Quote
Old June 12th, 2012, 02:08 PM   #157
balikpapan
BANNED
 
Join Date: Oct 2008
Location: Balikpapan
Posts: 5,359
Likes (Received): 1

Terkini dr lapangan, setelah sekian lama load test dan pergantian kontraktor, bangunan shelter utk pekerja proyek sdg dibangun dilokasi, artinya konstruksi dalam waktu yg tdk lama lagi dong. Wah mudah2an prediksi kali ini ga delay lagi, another tc will stand up immediately.
balikpapan no está en línea   Reply With Quote
Old June 12th, 2012, 02:49 PM   #158
balikpapan
BANNED
 
Join Date: Oct 2008
Location: Balikpapan
Posts: 5,359
Likes (Received): 1

Whiz Hotel Kembangkan Sayap ke Indonesia Timur
Submitted by edhie-rianto on Tue, 06/12/2012 - 08:13

ADALAH PT Intiland Development Tbk yang melalui anak perusahaan PT Intiwhiz International terus memperluas jaringan Whiz Hotel ke sejumlah kota di Indonesia. Setelah hadir di Yogyakarta, Semarang, Balikpapan, dan Kuta Bali, jaringan Whiz Hotel akan hadir di kota Makasar, salah satu kota bisnis yang berkembang pesat di kawasan Indonesia Timur.


http://traveltextonline.com/hotel/wh...ndonesia-timur

Whiz Balikpapan belum jadi ndullll
balikpapan no está en línea   Reply With Quote
Old June 12th, 2012, 04:38 PM   #159
donk3
BANNED
 
Join Date: Feb 2009
Location: balikpapan - jakarta - bandung - eh ke balikpapan lagi
Posts: 904
Likes (Received): 1

Emosi ... nih ... jangan2 emang udah ada .. or yg di soho itu ga jadi yg di markoni ... soalnya aku gak liat lagi di markoni plang namanya ...
donk3 no está en línea   Reply With Quote
Old June 13th, 2012, 02:13 AM   #160
anno_malay
Nomaden
 
anno_malay's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Jakarta .. Bandung .. Padang .. Palangkaraya .. Balikpapan(now)
Posts: 5,363
Likes (Received): 1265

^
yg di SOHO nama hotelnya gak familiar bro, lebih familiar ke nama roti hehehehe

so WHIZ tetap disini menurut gw, secara rendernya juga cocok disini dan telah launching resmi disini dulu...
anno_malay no está en línea   Reply With Quote


Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 01:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like v3.2.5 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

SkyscraperCity ☆ In Urbanity We trust ☆ about us | privacy policy | DMCA policy

Hosted by Blacksun, dedicated to this site too!
Forum server management by DaiTengu