|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#8441 |
|
Aradean
Likes (Received): 93
|
Nu vad niciun indicator care sa dea vreo informatie despre Turnu, localitate cu punct de trecere al frontierei cu Ungaria la fel ca Nadlac si Varsand.
Apoi alta greseala: Zona Industriala Nord nu trebuie pusa pe acelasi indicator de iesire cu Arad Centru si Aeroportul Arad pentru ca iesirea spre Zona Industriala se face la cativa kilometri buni mai in fata unde se termina centura in giratoriul de la DN7. @XGary, nu stiu cat ai condus tu prin Europa insa crede-ma ca semnele sunt "sfinte". In plus risti mult mai mult fiind atent la GPS decat la semne.
“Can you imagine what I would do if I could do all I can?” - Sun Tzu Last edited by Kidu; May 10th, 2012 at 09:13 PM. |
|
|
|
|
|
#8442 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
Dar pe autostrazile din afara poti sa ignori complet GPS-ul tocmai datorita semnalelor mari, clare, din timp, de cele mai multe ori deasupra drumului si nu pe lateral.Nimic de spus, GPS-ul cu harti actualizate este foarte folositor, dar nu te poate ajuta in cazul devierilor temporare, limitelor de viteza impuse in functie de banda sau altor restrictii care nu tin strict de directia de mers. Iar in general, la noi, acestea sunt cele mai prost semnalizate (fie semnale mici, fie presemnalizare inexistenta, fie amandoua). Atata timp cat pui un semn in locul din poza de mai sus, il pui doar ca sa-l pui? Atunci mai bine ne putem lipsi de astfel de semnale, pentru ca ele distrag mai mult atentia soferilor care mijesc ochii ca sa descifreze. Last edited by roata; May 10th, 2012 at 09:24 PM. |
|
|
|
|
|
|
#8443 |
|
bogdymol
Likes (Received): 583
|
Turnu e un punct de trecere al frontierei mic, folosit indeosebi de traficul local, asa ca nu vad necesara trecerea lui pe autostrada. Oricum, in loc de Varsand ar fi fost mult mai indicat sa fie trecut Oradea.*Legat de Turnu: la intersectia DN7/DN7E este semnalizta Budapesta pentru autovehicule sunt 7.5t prin Turnu. Mi se pare o aberatie/idiotenie pentru ca distanta e cam aceasi, dar drumul e mult mai bun prin Nadlac. Eu doar o singura data am mers la Budapesta prin Turnu, si atunci pentru ca se asfalta Arad-Nadlac si se produceau adesea cozi lungi in anumite zone.
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! |
|
|
|
|
|
#8444 |
|
Registered User
Likes (Received): 93
|
|
|
|
|
|
|
#8445 |
|
bogdymol
|
Cineva mi-a dat cateva poze facute saptamana aceasta pe santierul de pe A1.
Podul peste Mures de la Simeria: ![]() ![]() Pasaj in constructie in zona Geoagiu: ![]() Lucrari undeva pe langa Sebes: ![]() Am inteles ca pe tot drumul Sibiu-Deva se vede destul de clar ca e forfota mare si ca se lucreaza la autostrada.
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! |
|
|
|
|
|
#8446 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Stiti de unde pot descarca PDF-ul (sau ce-o fi .DXF, .JPG ) actualizat cu planul autostrazii ? Ma intereseaza Orastie - Sibiu, am facut poze noi si vreau sa denumesc fiecare poza corect, acel plan mi-ar fi de folos. Eu am doar "Vol 2 Desene.PDF" din 4 aprilie 2009 si "Sebes Sibiu Plan & Profile.dwg" dar in ambele planuri la km 72 - 73 este prevazuta o sapatura in munte, nu un tunel ca aici :
![]() La km 81 + 300 in planul care il am eu podul nu corespunde cu realitatea ![]()
|
|
|
|
|
|
#8447 |
|
Registered User
|
Am postat vreo 20 de poze de pe santierul autostrazii, intre km 72 - 81. Azi sper sa imi fac timp de inca o tura pana la Sacel
Poze Autostrada A1 Orastie - Sibiu (mai 2012 - fotografii aeriene) ![]() |
|
|
|
|
|
#8448 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8449 | |
|
bogdymol
|
Vesti bune de pe Centura Arad:
Quote:
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! Last edited by bogdymol; May 11th, 2012 at 04:39 PM. |
|
|
|
|
|
|
#8450 | |
|
BANNED
Likes (Received): 67
|
Quote:
panuri fotoabsorbante sensul care deserveste pe doua directii
|
|
|
|
|
|
|
#8451 | ||
|
bogdymol
|
Quote:
Quote:
||
|
|
|
|
|
#8452 |
|
bogdymol
|
Pai are dreptate: de cand au aparut toate pozele sunt cu aceste panouri ==> absorb fotografiile ==> panouri fotoabsorbante
|
|
|
|
|
#8453 |
|
Registered User
Likes (Received): 45
|
Un amic imi spunea pe FB ca dat fiind ca viteza luminii e mai mare decat cea a sunetului prima data e absorbita lumina si abea apoi sunetul...de unde si denumirea
)
|
|
|
|
|
|
#8454 |
|
Transportation Engineer
Likes (Received): 1
|
de de arata ca niste caramizi impletite? Vor baietii pe viitor sa le transforme in garduri vii?
|
|
|
|
|
|
#8455 |
|
BANNED
Likes (Received): 67
|
asa arata si prin austria. asa arata normalitatea. ţaranul roman se emancipeaza ![]() centura Ar va fi cea mai tare bucata de autostrada din ro..la look. |
|
|
|
|
|
#8456 | |
|
Registered User
Likes (Received): 520
|
Quote:
Mersi de poze In alta ordine de idei mi se pare ca sunt mult in urma cu tunelul de la Sacel...nu s-a lucrat deloc la defrisarea padurii de deasupra...prima etapa a lucrarii |
|
|
|
|
|
|
#8457 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Sper ca nu's din lemn panourile alaea "foto-absorbante"...
|
|
|
|
|
|
#8458 |
|
bogdymol
|
Ba da, panourile fotoabsorbante sunt din lemn (doar ca sper ca nu lemn de foc).
|
|
|
|
|
#8459 |
|
Registered User
|
Am fost eu sambata in padurea aceea si chiar se lucreaza intens, acum sunt doua echipe care defriseaza, o echipa la km 72 + 350 si alta pe la 72+ 800. Din cate imi spuneau muncitorii o sa mai vina inca o echipa care se va apuca de treaba inspre Sacel. O sa pun mai tarziu si cateva poze din zona.
|
|
|
|
|
|
#8460 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
@ovisopa: Multumim de poze!