|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#441 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Велодоріжок покищо надто мало, і їздити по них - трата часу. Але тим не менш, кілька кілометрів велодоріжок вже побудовано, тому це однозначно прогрес. Велосипедів у Львові з конжим днем все більше і більше, хто живе у Львові - цьому свідок. Тому я думаю, що світле майбутнє за велосипедом у Львові є! Хоча разом з тим починаються і неприємності. Цього року у Львові вже викрадено десяток фірмових МТБ.
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Як на мене, то велодоріжки по Стрийській вже є( принаймні від перехрестка Стрийська - Наукова і до айшану)... там технічна смуга цілком пристойної ширини. Залишилось лише нанести багато піктограм велосипеда на дорозі і встановити відповідні знаки на самій проїжджій частині!
|
|
|
|
|
|
#443 |
|
Registered User
Likes (Received): 805
|
III всельвівський Велопарад без кордонів!
(фото) http://www.facebook.com/events/23288..._mall_activity ![]() Детальний фотозвіт буде тут за декілька хвилин
|
|
|
#444 |
|
Registered User
|
Субота, 12.05.2012, у Львові відбувся III всельвівський Велопарад
Декілька свіжих непрофесійних фото ![]() Впізнаємо себе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by lpftv; May 12th, 2012 at 01:56 PM. |
|
|
|
|
|
#445 |
|
Старий Мейсон
|
Ну і де ж ти шановний lpftv?
|
|
|
#446 |
|
Registered User
|
![]() Їду в Volkswagen'і по пішохідній зоні
|
|
|
#447 |
|
Registered User
|
щось надто гламурні вєліки, хтось їх на щодень бучив у Львові? бо дуже змахує на постановочну організацію. звісно є і знайомі лиця, але більшість дамочок явно вперше сіли на двоколісного коня.
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Старий Мейсон
|
Це точно. Переважна більшість не пристосована для їзди по Львову. Думаю це просто така собі показуха, по типу 'Львів-Ралі' зі збором старих машин.
|
|
|
#449 |
|
Registered User
|
не те що не пристосована, це явно дорогі моделі, не по карману більшості львівян. а ті дамочки що можуть собі його дозволити, вже мають 4 колеса Лєксуса.
|
|
|
|
|
|
#450 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://www.facebook.com/events/23288..._mall_activity
|
|
|
|
#451 | |
|
Registered User
|
до попередніх коментаторів:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#452 |
|
Registered User
|
конгеніальний ресурс який реєструє порушення на велодоріжках http://www.mybikelane.com/
реєструйте Львів, фотографуйте. У Відні цей сайт вже викликав скандал.
Last edited by skole; May 12th, 2012 at 03:31 PM. |
|
|
|
|
|
#453 |
|
Registered User
Likes (Received): 123
|
|
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Registered User
|
Quote:
Наприклад тут на мою думку вул. Університетську треба зробити пішохідно-велосипедною + ГТ. ![]() Цілком нормально. Біля багатьох вузів в тій же Польщі таке є. Там вони навіть взагалі без транспорту. Як компроміс одну смугу віддати приватному транспорту, але зробивши наступне: - зробити три переходи на рівні з тротуаром - встановити знаки: ![]() ![]() ![]() Хоча.... то і так нікому не сподобається і ніхто того не зробить.
|
|
|
|
#455 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
Гарно, на жаль не знав про захід...
А ще, йдучи по Зеленій, дивувався, чого стільки людей на велосипедах в сторону центру їде ![]() Ну і раз вж пишу повідомлення у цій темі, то хочу ще висловитися про велотранспорт у Льовові загалом. У 2005-2006 році у теплу пору року активно їздив велосипедом з Сихова у політех. Іскра-Новий Львів-Стрийський парк-Гвардійська-Бандери-Св. Юра. І назад. Я міг тоді дозволити собі кататися в спортивному одязі, активно впрівати 9про це - далі), і не перейматись тим, як я виглядаю. Потім був рік у Празі, по поверненню вирішив було знову користуватися велосипедом, та ідею закинув одразу - користі для здоров'я жодної, навіть навпаки. Склалося враження, за оцю трохи більше як річну перерву, що рівень загазованості у Львові зріс на порядок, автомобілів побільшало, а дороги погіршали. Відсутність велодоріжок явно відлякує багатьох, але навіть наявність їх на узбічі інтенсивної магістралі значної користі не приносить. Друга проблема - рельєф міста. Не створений Львів для велосипедів - хіба на околицях кататися. бо круті підйоми, які оточують центр, сприяють активному виділенню поту при їх проходженні. І зрозуміло, що не буду я користуватися велосипедом, бо який вигляд потім матиму на роботі? У Празі після приїзду на роботу я мав можливість прийняти душ, переодягнутися, і приступати до праці. А тепер скажіть - скільки є у Львові таких робіт, які дають таку можливість? Рівень культури пішоходів теж вкрай низький (не раз був за крок від того, щоб збити людину), місць для велосипедів - немає... Тож велосипед, як щоденний транспорт, а не як розвага для відпочинку, у Львові використовуватися практично не може... |
|
|
|
|
|
#456 |
|
Registered User
Likes (Received): 76
|
Класно! Аж не віриться що це Львів, таке враження що десь в Нідерландах.
Дякую за фото. |
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Registered User
|
Quote:
.Але взагалі цікаво коли одні люди чогось не роблять і кажуть що це не можливо, а купа інших людей це роблять. Хтось в такому випадку не правий, тільки питання хто. В мене на роботі наприклад реальна проблема що на парковці велосипедній бракує місць. І інша проблема що нещодавно з неї вкрали два велосипеди. Зате що точно не проблема то це рельєф. ![]() НУ і ви кажете що як щодений транспорт використовуватись не може у львові велосипед, а я вже більше 5ти років успішно використовую. Ну і стосовно рельєфу то візьміть сан франциско де перепад висот від 0 до 282 метри над рівнем моря, і львів в якому перепад значно менший, але в сф значно більше людей їздить на велосипедах. Стосвно душу на роботі, я не думаючи назву 10 офісів де є можливість прийняти душ. Але з власного досвіду скажу, що якщо людина їздить щодня, і не вкручує з пульсом в 160 ударів на хвилину то навіть влітку пітнітиме не більше ніж в душній маршрутці. |
|
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#459 | |
|
Registered User
Likes (Received): 105
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Вітаю на форумі, Diak
![]() Цікаво, що сьогодні виповнюється рік як існує ця тема і цей холівар як почався з першої сторінки так і продовжується вже на 23-тій. Думаю постійне збільшення велосипедистів у Львові говорить саме за себе - по місту можна їздити, хоч ще потрібно підтягувати інфраструктуру. Сам я коли їду на велику намагаюсь уникати магістральних вулиць, наскільки це можливо і дотримуватись правил. Так що особливих проблем при пересуванні містом не виникає. А ось щодо душів і парковок в офісах, це звісно був би великий плюс, я таких офісів знаю небагато. Принаймні в мене такого нема, але оскільки Львів досить компактний і центр(куди багато хто їде) знаходиться внизу то без душу можна обійтися, хіба перевдягнутись
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| велодоріжки, велосипеди, львів, bicycle-in-lviv, lviv-bike-roads |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|