|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16981 |
|
До краја Звезди верни!
Likes (Received): 19
|
Svuda je skinuta ograda pre 2-3 godine, sa zapada je samo lakse uci jer je u nivou sa terenom, dok su ostale tribine malo uzdignute.
|
|
|
#16982 |
|
zloderator
Likes (Received): 19
|
meni je ovo zanimljivije od crno-bele varijante (ne računajući naravno naknadno krpljenje žutim stolicama) i baš mi se sviđa kako izgleda
uostalom, to su originalne boje kluba od osnivanja
|
|
|
#16983 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16984 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16985 |
|
NUSKNVP
Likes (Received): 26
|
|
|
|
|
|
|
#16986 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Бања Лука данас:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#16987 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Jel moze neko da mi pojasni zasto u banjaluci ova nova tribina ne prati atletsku stazu tj nije dovoljno zakrivljena?Mozda je neko vec pisao ali nisam nasao.
|
|
|
|
|
|
#16988 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16989 |
|
Registered User
|
pa to i ja gledam, al ne mogu nikako da ukapiram zasto je tako iskrivljena tribina... i kazem jos jednom, ne ide do pocetka zapadne i istocne, nego ostaje ta glupava praznina...
|
|
|
|
|
|
#16990 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#16991 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Ма идиот, с овим је усрао евентуално да се некад стадион заокружи... Ја не знам да ли игдје постоји сличан случај?
|
|
|
|
|
|
#16992 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#16993 |
|
Registered User
Likes (Received): 241
|
ОФК ће вероватно у Борчу... какав гротескни обрт би то био...
|
|
|
|
|
|
#16994 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Ofk-a u Zemun:-) A Javor ne spominju.....kao da se zna da oni nestaju....
|
|
|
|
|
|
#16995 |
|
Registered User
Likes (Received): 26
|
Ovo je odlična vest ako je istinita i nadam se da nije zbog nekih sitnih nedostataka (ne bi me čudilo od FSS stručnjaka ništa) nego zbog ukupno katastrofalnog stanja tih stadiona, moglo bi da pogura stvari oko renoviranja tih stadiona, ovo je trebalo da bude urađeno odavno. Najdraže mi je zbog onog muljatora menadžera koji vodi Rad, pa će morati i on nešto da uloži u klub, pre koji mesec je onaj iz komisije rekao da će morati da izgrade novu tribinu.
|
|
|
|
|
|
#16996 |
|
Registered User
Likes (Received): 21
|
I mene cudi sto su Ivanjicu preskocili ?!
Ali neka,polako sve dolazi na svoje mesto. Nego u kakvom je stanju stadion u Zemunu ? Koliko se secam to je bio retko pristojan stadion,bez sjebanih tribina i slicnih fantasticnih izuma srpskih arhitekata. Njemu je nedostajao samo krov i reflektori,uz naravno sminkanje unutrasnjih prostorija itd... |
|
|
|
|
|
#16997 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Rupa i Lavor u jednom idejnom ostvarenju sa atletskom stazom koja to nije, užasnim izborom stolica, bez krova... Nešto kao stariji i još gadniji burazer blizanac "Čika Dače" i sa prilično manjim kapacitetom. Ne bih se usudio da ovakvom objektu pridajem veći značaj kao primjeru za ostale. Kao hipodrom možda, al kao "ok stadion"... ![]() Jedini istinski kvalitet je dovoljan prostor (livada) za izgradnju sasvim novog dobrog stadiona bez atletske staze. |
|
|
|
|
|
|
#16998 |
|
ma da bre
Likes (Received): 8
|
Haahahhaaha sad sam to hteo da napisem. Zanima me samo jedna stvar- Da li ce se graditi novi stadioni ili ce njih sad samo da seljakaju. A i ne znam gde ce spartak,posto u njihovom okruzenju ne postoji normalan stadion,a da na njemu ne igra vec neki klub iz prve lige(u ovom slucaju samo Kula)
|
|
|
|
|
|
#16999 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Што не би на ФК Београд ?! Знам да су им дужни Борчани много јер су им тетошили траву свих ових година али ваљда је ФК БГ ближи ?
|
|
|
#17000 | |
|
Obilic1389
Likes (Received): 5
|
Quote:
http://www.sportal.rs/news.php?news=6215 Ovde može da se vidi bar malo kako izgleda stadion http://www.youtube.com/watch?v=Ts-8td9Lty4 Last edited by Obilic1389; May 18th, 2012 at 10:53 AM. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|