|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#641 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Mercedes assistance jezdzi fiatem
![]() ![]() ten ma mniej szczescia ![]() ![]() ![]() nastepna stluczka..
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Registered User
|
juz do Belo Horizonte dojezdzamy
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Registered User
|
![]() ![]() nastepnego dnia mnielismy samolot o godzinie 17....wyjechalismy z domu o 14...powinno zajac godzine do lotniska..ale korki okazaly sie nieprzewidzialne nawet dla naszego kierowcy ( Herberta - ten sam co jechal z nami do Ouro Preto w srebrnym fiacie za ktorym podazalismy ( w miedzy czasie on sprzedal fiata i kupil nowiutkiego VW Foxa.. ale to opowiesz na inny czas...)...i dijechalismy do lotniska 45 minut przed odlotem samolotu..balismy sie ze nas nie wezma , ze za pozno..ale sie udalo ... znowu starutki 767-300 ![]() to juz w domu ( prawie ) -Miami i Boeing 757...spoznilismy sie na nasz lot z 737 i trzeba bylo czakac extra 4 godziny na odlot do Dallas ![]() Eric nadal wesoly po 18 godzin podrozy i 6 more to go.. ![]() ![]() to be continiued |
|
|
|
|
|
#644 |
|
Kardynał Ximinez
Likes (Received): 5
|
Masakra... Gdybym kiedyś był w Brazylii, to wynajmowanie auta mogę sobie podarować.
|
|
|
#645 |
|
Registered User
|
Tak ja mam takie same odczucia..jezdzenie po prowincjonalnych drogach i malych miasteczkach jest ok ale duze miasta i drogi krajowe/ autostrady sa bardzo niebezpieczne...
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Registered User
|
Witam, czas na ostatnia serie zdjec...juz jestesmy w domu na ostatnich odnogach naszej podrozy...
wspinamy sie ponad Miami , Florida ![]() ![]() plaze na wybrzezu Floridy ![]() Everglades pod nami ![]() ponad Dallas , Texas
|
|
|
|
|
|
#647 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#648 |
|
Registered User
|
Dallas - Forth Worth International Airport
![]() ![]() ![]() po postoju w Dallas znowu w powietrzu w dali gory Nowego Meksyku- chyba Florida Mountains
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Registered User
|
![]() ponad El Paso, Texas ![]() ![]() ![]() to chyba Mt Graham Obserwatorium w poludniowej Arizone..nie pewny jestem
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() juz widzimy poludniowe przedmiescia Phoenix..( Casa Grande) okolo 50 mil od centrum
|
|
|
|
|
|
#651 |
|
Registered User
|
![]() widzimy w oddali 4 Peaks i w centrum Superstition Mountain..obie gory symbolami East Valley of Phoenix ![]() ![]() ![]() East valley suburbian sprawl: Mesa, Chandler, Apache Juction i Gilbert..razem to ponad 1 mil mieszkancow
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Registered User
|
Mesa
![]() Suerstiiton Springs Mall w Wschodniej Mesa ![]() glimsy mojego miasteczka Fountain Hills i Pln/Wsch Scottsdale ![]() centralna Mesa ![]() [IMG]http://imageshack.us/a/img705/2660/dsc03716vd.jpg[/IMG ![]() granica pomiedzy Scottsdale ( na lewo) i Salt River rezerwatem jest bardzo wyrazna
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Registered User
|
Camelback Mountain - symbol Phoenixa
![]() sztuczne jeziorko w centrum Tempe ![]() ![]() ![]() Phoenix Zoo
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
Registered User
|
Papago wzgorza kolo Zoo
![]() ![]() ![]() touchdown... ..samoloty Gwardii Narodowej na Phoenix Sky Harbor lotnisku![]() ![]() No to wszystko..jestesmy w domu po 3 tygodniowej przygodzie, dziekuje za uwage...mam nadzieje ze nie zanudzilem czekam na pytania i komentaze...chocaz zdjec wiecej nie mam dodam troche obserwacji i komentazy w bliskim czasie.... |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ameryka łacińska, belo horizonte, brazylia, ouro preto, vitória |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|