|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#661 | |
|
Romania
Likes (Received): 80
|
Quote:
![]() @ cinxxx, daca circuli mai mult prin Serbia si De, incepi sa uiti drumurile de pe acasa...
|
|
|
|
#662 | |
|
Registered User
Likes (Received): 121
|
Quote:
Nici Luna Iara nu e foarte stralucit. |
|
|
|
|
|
|
#663 |
|
Registered User
Likes (Received): 16
|
Merci, m-ai scutit de o intrebare. Am fost pe acolo in 2008. Noaptea. Pot spune ca a fost cel mai prost drum pe care am circulat vreodata.
|
|
|
|
|
|
#664 | |
|
I ♥ Timişoara
Likes (Received): 605
|
Quote:
![]() Mai nou circul si prin Austria si Elvetia .Nu sunt sigur ca voi apuca sa mai merg la Sighisoara. Doar duminica as putea, si ar trebui sa ma intorc si inapoi la Timisoara apoi. Apropo, am mers si eu pe autostrada Arad-Timisoara cand am venit acasa. DOI soferi or intors de pe un sens pe celalalt in locurile unde lipseau parapetii, ambii venind dinspre TM spre AR, unul imediat dupa ce se termina centura Arad, apoi unul aproape de iesirea spre Giarmata, cu TIR-ul !!! (probabil gresise drumul). Bretelele alea de acces is groaznice, noaptea cred ca e foarte periculos. In Timisoara aglomeratie mare, claxoane, frane, m-am dezobisnuit . Si in Ingolstadt e trafic mare, mai ales cand iese tot Audi-ul de la lucru, dar oamenii circula mult mai organizat, mai constant, fara accelerari si frane dese, chiar daca uneori la viteza scazuta.Ideea e ca nu voi mai folosi bucata asta, voi ramana la Cenad, pana nu se gata toata, inclusiv partea ungureasca de M43, ca drumul ala Mako-Nagylak e foarte prost, ingust, plin de denivelari si peticeli, si plin de TIR-uri. La vama, m-or rugat sa deschid porbagajul, probabil avand numere de Germania, dar nu s-or uitat prea mult, m-or intrebat daca vin din Germania, si m-or lasat sa plec. Imediat dupa vama ceva tigan cred ca o vrut sa-mi schimbe niste Euro, ca am vazut ca mi-o facut semn ca la schimbarea de la fotbal, a fost tare dezamagit ca mi-am continuat drumul.
|
|
|
|
#665 |
|
Romania
|
![]() Destul de riscanta intoarcerea prin loc nepermis. Referitor la propunerea de schimb valutar, nu numai ca ar fi fost ilegala, dar sansele sa fi fost inselat sunt foarte mari.
|
|
|
#666 | |
|
I ♥ Timişoara
Likes (Received): 605
|
Quote:
Da, mai mult ca sigur ca te fac baietii la schimb, acu is si eu roman, nu m-am nascut ieri, sa stiu sa nu opresc la semnul unor ciudati dupa vama . Oricum, foarte balcanica experienta prin vama Nadlac. Am mai trecut pe la Cenad, Turnu, Moravita, Jimbolia, si parea mult mai OK.
|
|
|
|
#667 |
|
bogdymol
Likes (Received): 503
|
Acum cativa ani tin minte ca la cativa km dupa intrarea in Ungaria (nu mai tin minte daca pela Turnu sau Nadlac) a fost o masina cu numere de Franta si un nene (care cand m-am apropiat am vazut ca era de o anumita etnie) care facea semne disperate sa oprim. Masina era incuiata asa ca am oprit si am deschis geamul cativa cm sa vad ce ii trebuie. Omul zicea ca a ramas fara benzina si ca-mi da ceva ghiul de aur daca ii dau benzina. I-am zis ca masina mea e pe motorina (chiar asa e, n-am mintit), iar replica lui a fost tare: cica e buna si motorina, nu-i bai daca n-am benzina Am plecat si i-am dat pace... dar trebuie avut grija.
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! |
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Registered User
Likes (Received): 121
|
Quote:
Am si prieteni care au luat teapa, si ma rugau sa nu mai spun la nimeni cat de fraieri su fost. Clar ca acel ghiul de aur e doar tinichea. |
|
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
nu te du pe acolo fara scut ..Loganul merge
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Utilizatorul bosquito de pe forumul Transalpina a postat imagini interesante despre starea acestui drum:
http://www.transalpina.biz/phpBB3/vi...eae60908#p1266 |
|
|
|
|
|
#671 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Astazi am tranzitat DN2F Vaslui-Bacau. Ce pot sa spun(eu care sunt in stare sa ocolesc si 100km doar sa merg pe sosele decente) e ca drumul nu e de rosu in nici un caz, sau o fi fost de rosu in ultimii ani. Soseaua se poate parcurge decent cu 70-80km/h cu atentie sa puteti ocoli unele gropi care mai apar din senin. Nu sunt multe dar sunt. In rest sunt plombe chiar decente. Asfaltul cam valurit mare parte dar sunt bucati bune atat in jud VS cat si BC unde se merge constant fara sa opresti fara sa reduci fara sa schimbi viteza.
Deci nu e drum de evitat, daca aveti traseu pe acolo ziua se poate circula in conditii de siguranta dar cu atentie la unele gropi pe care le-au scapat din vedere(nu am sa inteleg faza asta niciodata, sa pui 10plombe una langa alta si peste 5m sa lasi in mijlocul soselei ditamai groapa). |
|
|
|
|
|
#672 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Salutare,
Ati fi interesati sa puneti informatii despre starea drumurile pe care le cunoasteti pe site-ul meu ? http://drumuri.info Cum ar fi mai bine : de pe site sau de pe o aplicatie pentru Android/iOS ? |
|
|
|
|
|
#673 |
|
bogdymol
|
Daca s-ar putea "colora" bucatile de drum in functie de starea lor ar fi excelent
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! |
|
|
|
|
|
#674 |
|
Registered User
Likes (Received): 35
|
Exista o aplicatie pentru Android, se numeste .... evident, Starea drumurilor.. Foloseste ca suport google maps..
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
Registered User
|
Stie cineva daca au inceput lucrarile de reabilitare la DN66 Craiova - Calafat (ma intereseaza mai ales portiunea Giubega - Craiova)?
De asemenea as dori sa stiu daca traseul Bailesti - Afumati - Segarcea - Craiova (DJ561A - DJ561) este practicabil. Multumesc. Last edited by MNU; May 27th, 2012 at 09:15 PM. |
|
|
|
|
|
#676 | |
|
bogdymol
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#677 |
|
Genuine Tatar
Likes (Received): 473
|
Dupa ce m-am intors din Ucraina, drumurile romanesti mi se par parfum.
![]() Recomand celor care se plang mereu sa faca o cura prin zona.
|
|
|
#678 | |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Quote:
la Calafat - Craiova au inceput lucrarile de mult, dar pana acum am observat ca se lucreaza numai la largirea zonei carosabile (scoatere copaci etc). Am vazut si un lucru mai ciudat, adica au scos parapetii laterali la podul peste Jiu de la iesirea din Craiova.... efectiv nu imi dau seama ce vor sa faca...
|
|
|
|
#679 | |
|
bogdymol
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Quote:
Giurgita - Segarcea - Podari - excelent, proaspat reabilitat de Delta ACM De fapt, tot drumul de la Podari la Goicea este la fel, complet reabilitat. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|