daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > Infrastructure & Transport

Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility

Reply

Thread Tools Display Modes
Old May 22nd, 2012, 01:12 PM   #661
MHN
Romania

MHN's Avatar

Likes (Received): 80

Quote:
Originally Posted by delacroix View Post
Cluj-Sighisoara doua variante "rapide": 1.Cluj-Turda-A3-Luna-Ungheni-Acatari-Sighisoara. 157km 2h30"
2.Cluj-Apahida-SarmaselGara-Band-TgM-Sighisoara 162km 2h50"
Pentru peisaje: Cluj-Faget-Salicea-Iara-Buru-Rimetea-Aiud-Teius-Blaj-Tarnaveni-Coroisanmartin-Viisoara-Dumbraveni-Sighisoara. 233km 4h
Sighisoara-Timisoara : Sighisoara-Agnita-Sibiu-Deva-Lugoj-Timisoara.
Atentie! DN14 Sighisoara-Medias-Sibiu in reparatii capitale.
Cred ca cinxxx a intrebat mai mult la deruta

@ cinxxx, daca circuli mai mult prin Serbia si De, incepi sa uiti drumurile de pe acasa...

Sponsored Links

Old May 22nd, 2012, 03:27 PM   #662
alecu26
Registered User

Likes (Received): 121

Quote:
Originally Posted by MHN View Post

@ cinxxx, daca circuli mai mult prin Serbia si De, incepi sa uiti drumurile de pe acasa...
Iara Buru are o portiune dezaaaastru. Cica acum e in reabilitare dar se misca incet. "Bechtel was there".

Nici Luna Iara nu e foarte stralucit.
alecu26 no está en línea   Reply With Quote
Old May 22nd, 2012, 04:26 PM   #663
victoris
Registered User

Likes (Received): 16

Quote:
Originally Posted by alecu26 View Post
Iara Buru are o portiune dezaaaastru. Cica acum e in reabilitare dar se misca incet. "Bechtel was there".

Nici Luna Iara nu e foarte stralucit.
Merci, m-ai scutit de o intrebare. Am fost pe acolo in 2008. Noaptea. Pot spune ca a fost cel mai prost drum pe care am circulat vreodata.
victoris no está en línea   Reply With Quote
Old May 22nd, 2012, 07:37 PM   #664
cinxxx
I ♥ Timişoara

cinxxx's Avatar

Likes (Received): 605

Quote:

Mai nou circul si prin Austria si Elvetia .

Nu sunt sigur ca voi apuca sa mai merg la Sighisoara.
Doar duminica as putea, si ar trebui sa ma intorc si inapoi la Timisoara apoi.

Apropo, am mers si eu pe autostrada Arad-Timisoara cand am venit acasa.
DOI soferi or intors de pe un sens pe celalalt in locurile unde lipseau parapetii, ambii venind dinspre TM spre AR, unul imediat dupa ce se termina centura Arad, apoi unul aproape de iesirea spre Giarmata, cu TIR-ul !!! (probabil gresise drumul).
Bretelele alea de acces is groaznice, noaptea cred ca e foarte periculos. In Timisoara aglomeratie mare, claxoane, frane, m-am dezobisnuit . Si in Ingolstadt e trafic mare, mai ales cand iese tot Audi-ul de la lucru, dar oamenii circula mult mai organizat, mai constant, fara accelerari si frane dese, chiar daca uneori la viteza scazuta.
Ideea e ca nu voi mai folosi bucata asta, voi ramana la Cenad, pana nu se gata toata, inclusiv partea ungureasca de M43, ca drumul ala Mako-Nagylak e foarte prost, ingust, plin de denivelari si peticeli, si plin de TIR-uri.

La vama, m-or rugat sa deschid porbagajul, probabil avand numere de Germania, dar nu s-or uitat prea mult, m-or intrebat daca vin din Germania, si m-or lasat sa plec. Imediat dupa vama ceva tigan cred ca o vrut sa-mi schimbe niste Euro, ca am vazut ca mi-o facut semn ca la schimbarea de la fotbal, a fost tare dezamagit ca mi-am continuat drumul.
cinxxx no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 11:17 AM   #665
MHN
Romania

MHN's Avatar

Destul de riscanta intoarcerea prin loc nepermis.
Referitor la propunerea de schimb valutar, nu numai ca ar fi fost ilegala, dar sansele sa fi fost inselat sunt foarte mari.
Old May 23rd, 2012, 06:23 PM   #666
cinxxx
I ♥ Timişoara

cinxxx's Avatar

Likes (Received): 605

Quote:

Destul de riscanta intoarcerea prin loc nepermis.
Referitor la propunerea de schimb valutar, nu numai ca ar fi fost ilegala, dar sansele sa fi fost inselat sunt foarte mari.
Pai da, riscanta. Si de fiecare data in fatza mea. Pt tirist a trebuit sa si franez ca sa apuce sa se incadreze pe banda 1, si eu sa-l depasesc.

Da, mai mult ca sigur ca te fac baietii la schimb, acu is si eu roman, nu m-am nascut ieri, sa stiu sa nu opresc la semnul unor ciudati dupa vama . Oricum, foarte balcanica experienta prin vama Nadlac. Am mai trecut pe la Cenad, Turnu, Moravita, Jimbolia, si parea mult mai OK.
cinxxx no está en línea   Reply With Quote
Old May 23rd, 2012, 06:33 PM   #667
bogdymol
bogdymol

bogdymol's Avatar

Likes (Received): 503

Acum cativa ani tin minte ca la cativa km dupa intrarea in Ungaria (nu mai tin minte daca pela Turnu sau Nadlac) a fost o masina cu numere de Franta si un nene (care cand m-am apropiat am vazut ca era de o anumita etnie) care facea semne disperate sa oprim. Masina era incuiata asa ca am oprit si am deschis geamul cativa cm sa vad ce ii trebuie. Omul zicea ca a ramas fara benzina si ca-mi da ceva ghiul de aur daca ii dau benzina. I-am zis ca masina mea e pe motorina (chiar asa e, n-am mintit), iar replica lui a fost tare: cica e buna si motorina, nu-i bai daca n-am benzina

Am plecat si i-am dat pace... dar trebuie avut grija.
My clinched highways: driver | passenger
My flightdiary statistics
join eRepublik!
bogdymol no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2012, 09:44 AM   #668
alecu26
Registered User

Likes (Received): 121

Quote:
Originally Posted by bogdymol View Post
Acum cativa ani tin minte ca la cativa km dupa intrarea in Ungaria (nu mai tin minte daca pela Turnu sau Nadlac) a fost o masina cu numere de Franta si un nene (care cand m-am apropiat am vazut ca era de o anumita etnie) care facea semne disperate sa oprim. Masina era incuiata asa ca am oprit si am deschis geamul cativa cm sa vad ce ii trebuie. Omul zicea ca a ramas fara benzina si ca-mi da ceva ghiul de aur daca ii dau benzina. I-am zis ca masina mea e pe motorina (chiar asa e, n-am mintit), iar replica lui a fost tare: cica e buna si motorina, nu-i bai daca n-am benzina

Am plecat si i-am dat pace... dar trebuie avut grija.
faza e clasica si veche. Se mai practica cand exista vechiul drum spre mare.

Am si prieteni care au luat teapa, si ma rugau sa nu mai spun la nimeni cat de fraieri su fost.

Clar ca acel ghiul de aur e doar tinichea.
alecu26 no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2012, 10:20 AM   #669
AbelT
Registered User

Likes (Received): 4

nu te du pe acolo fara scut ..Loganul merge

Quote:
Originally Posted by leoroka View Post
Puteti sa-mi spuneti care e starea drumului dintre Slatina Timis si Brebu Nou (Trei Ape, Garana) din judetul Caras Severin? Am inteles ca e in lucru pana in 2013 dar as vrea sa stiu daca si cum se poate circula acum pe acolo.
Mai exact daca se merita sa merg pe acolo (venind din Timisoara) sau sa merg pe clasicul drum dinspre Resita?
Slatina Timis - Brebu Nou e un drum forestier.. mai lat, incap 2 masini , dar totusi forestier; in plus se tot lucreaza la latirea sa , jupuind versantii , ceea ce incomodeaza circulatia; "centura" satului Brebu Nou e un dezastru pe vreme ploioasa (noroi) ; anul tecut mi-a luat ~ 40 min sa-l cobor (18 km, parca)
AbelT no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2012, 02:01 PM   #670
bursacu
Registered User

Likes (Received): 6

Utilizatorul bosquito de pe forumul Transalpina a postat imagini interesante despre starea acestui drum:

http://www.transalpina.biz/phpBB3/vi...eae60908#p1266
bursacu no está en línea   Reply With Quote
Old May 24th, 2012, 06:21 PM   #671
stelian222
Registered User

Likes (Received): 1

Astazi am tranzitat DN2F Vaslui-Bacau. Ce pot sa spun(eu care sunt in stare sa ocolesc si 100km doar sa merg pe sosele decente) e ca drumul nu e de rosu in nici un caz, sau o fi fost de rosu in ultimii ani. Soseaua se poate parcurge decent cu 70-80km/h cu atentie sa puteti ocoli unele gropi care mai apar din senin. Nu sunt multe dar sunt. In rest sunt plombe chiar decente. Asfaltul cam valurit mare parte dar sunt bucati bune atat in jud VS cat si BC unde se merge constant fara sa opresti fara sa reduci fara sa schimbi viteza.

Deci nu e drum de evitat, daca aveti traseu pe acolo ziua se poate circula in conditii de siguranta dar cu atentie la unele gropi pe care le-au scapat din vedere(nu am sa inteleg faza asta niciodata, sa pui 10plombe una langa alta si peste 5m sa lasi in mijlocul soselei ditamai groapa).
stelian222 no está en línea   Reply With Quote
Old May 25th, 2012, 11:19 AM   #672
mateisilviu
Registered User

Likes (Received): 0

Salutare,

Ati fi interesati sa puneti informatii despre starea drumurile pe care le cunoasteti pe site-ul meu ? http://drumuri.info

Cum ar fi mai bine : de pe site sau de pe o aplicatie pentru Android/iOS ?
mateisilviu no está en línea   Reply With Quote
Old May 25th, 2012, 11:57 AM   #673
bogdymol
bogdymol

bogdymol's Avatar

Daca s-ar putea "colora" bucatile de drum in functie de starea lor ar fi excelent
join eRepublik!
Old May 26th, 2012, 01:16 PM   #674
danutzu_2910
Registered User

danutzu_2910's Avatar

Likes (Received): 35

Exista o aplicatie pentru Android, se numeste .... evident, Starea drumurilor.. Foloseste ca suport google maps..
danutzu_2910 no está en línea   Reply With Quote
Old May 27th, 2012, 09:08 PM   #675
MNU
Registered User

MNU's Avatar

Stie cineva daca au inceput lucrarile de reabilitare la DN66 Craiova - Calafat (ma intereseaza mai ales portiunea Giubega - Craiova)?
De asemenea as dori sa stiu daca traseul Bailesti - Afumati - Segarcea - Craiova (DJ561A - DJ561) este practicabil.
Multumesc.

Last edited by MNU; May 27th, 2012 at 09:15 PM.
MNU está en línea ahora   Reply With Quote
Old May 27th, 2012, 10:21 PM   #676
bogdymol
bogdymol

bogdymol's Avatar

Quote:
Originally Posted by danutzu_2910
Exista o aplicatie pentru Android, se numeste .... evident, Starea drumurilor.. Foloseste ca suport google maps..
Am descarcat aplicatia. Nu am timp sa o testez prea mult acum, dar arata binisor.
join eRepublik!
Old May 27th, 2012, 11:12 PM   #677
Cadîr
Genuine Tatar

Cadîr's Avatar

Likes (Received): 473

Dupa ce m-am intors din Ucraina, drumurile romanesti mi se par parfum.
Recomand celor care se plang mereu sa faca o cura prin zona.
Old May 28th, 2012, 06:04 AM   #678
maga998
Registered User

maga998's Avatar

Likes (Received): 61

Quote:
Originally Posted by MNU View Post
Stie cineva daca au inceput lucrarile de reabilitare la DN66 Craiova - Calafat (ma intereseaza mai ales portiunea Giubega - Craiova)?
De asemenea as dori sa stiu daca traseul Bailesti - Afumati - Segarcea - Craiova (DJ561A - DJ561) este practicabil.
Multumesc.

la Calafat - Craiova au inceput lucrarile de mult, dar pana acum am observat ca se lucreaza numai la largirea zonei carosabile (scoatere copaci etc). Am vazut si un lucru mai ciudat, adica au scos parapetii laterali la podul peste Jiu de la iesirea din Craiova.... efectiv nu imi dau seama ce vor sa faca...
maga998 no está en línea   Reply With Quote
Old May 28th, 2012, 06:48 AM   #679
bogdymol
bogdymol

bogdymol's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cadîr
Dupa ce m-am intors din Ucraina, drumurile romanesti mi se par parfum.
Recomand celor care se plang mereu sa faca o cura prin zona.
Vrem poze :-)
join eRepublik!
Old May 28th, 2012, 04:19 PM   #680
dcr965
Registered User

Likes (Received): 5

Quote:
Originally Posted by MNU View Post
Stie cineva daca au inceput lucrarile de reabilitare la
Bailesti - Afumati - Giurgita - n-am mai fost de vreo doi ani pe acolo, ultima data era circulabil.
Giurgita - Segarcea - Podari - excelent, proaspat reabilitat de Delta ACM

De fapt, tot drumul de la Podari la Goicea este la fel, complet reabilitat.
dcr965 no está en línea   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules