|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovakia Slovensko |» Bratislava | Košice |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1601 |
|
trancer men
Likes (Received): 16
|
nový štadion Spišská Belá
![]() ![]() ![]() ![]() zrejme tam bude hrat aj poprad, kedže ich štadion sa ide prerabať na narodne treningové centrum |
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Registered User
Likes (Received): 38
|
Krasa.S este jednou takou tribunou by to bolo aj na 1. ligu. Gratulujem!!!
|
|
|
#1603 | |
|
trancer men
|
Quote:
, ale už chcu postupiť do ligy ked nato maju podmienky
|
|
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Mesto Spišská Belá má teraz lepší štadión než okresné mesto Kežmarok
![]() Ešte link na článok a video z korzáru o novom štadióne v SP.belej http://poprad.korzar.sme.sk/c/639315...ou-travou.html |
|
|
|
|
|
#1605 |
|
Registered User
|
Petrzalka
|
|
|
#1606 |
|
Hello
Likes (Received): 6
|
to je smutne, velmi smutne
teraz ma napadlo, aky je stav stadionu v Devine(kedysi hral SKP Devin vtedy druhu ligu) . pamatam sa ze kedysi tam bol zaujimavy stadion, dufam ze nevyzera podobne. edit: mam na mysli tento ![]()
Last edited by SunshineBB; May 31st, 2012 at 07:38 PM. |
|
|
|
|
|
#1607 |
|
Registered User
|
Ma niekto foto z rekonstrukcie stadiona v Myjave ?
|
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Registered User
|
Na stadione v petrzke som bol minuly rok koncom novembra takze viem v akom neutesenom stave je...ani ma vtedy nepadlo, ze sa tam da volne dostat, pamatam si, ze na jednej tribune sa vtedy skejtoval nejaky chalan...
Dubravsky(byvali stadion SKP Devin) by na tom mal byt lepsie, aspon teda pokial hovorime o hracej ploche, tribuny nemozem posudit nakolko ten stanok vidam iba z elektricky. Napadlo ma take zaujimave spojenie: tribuny z Petrzalky previezt do Dubravky a dat miesto tych malych okolo velkej tribuny na prvej fotke...neviem kolko by to vyslo kapacitne(petrzka mala cca nejakych 8000-9000 celkovo, velku tribunu v dubravke odhadujem na nejakych 1500-2000 miest, samozrejme namontovat sedacky) a mohol by v Bratislave byt jeden celkom slusny stanok pre cca 10-11 tisic divakov...ale to je len taka moja blazniva vizia, ktora mi presla hlavou pri pohlade na tie fotky
|
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Registered User
|
nieco podobne som navrhoval ja ale presunut to do Ruzinova.Tam je aspon kvalitny travnika tiez jedna tribuna.V Dubravke by bolo zbytocne burat tie male tribuny.
|
|
|
#1610 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Chrumky lover
Likes (Received): 1
|
![]() ![]() Super, konecne aspon viem co tam stavaju. Myslel som si, ze to bude nejaka sportova hala, ale nevedel som co. Dufal som, ze plavaren
|
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Registered User
|
v trencine sa ide modernizovat stadion :
"Prioritou je chladiarenské zariadenie, výmena chladiarenskej technológie, výmena mantinelov a zmena ľadovej plochy na rozmery IIHF 30 x 60 metrov. To je zámer v prvej etape, ktorá má byť ukončená koncom októbra. V ďalšej fáze príde úprava šatní a interiéru, nejaká regeneračná linka. Tretia fáza sa bude týkať výmeny sedadiel, úpravy zvukotechniky na štadióne. Štvrtá fáza bude o opláštení štadióna," |
|
|
|
|
|
#1614 | |
|
Bystander
Likes (Received): 15
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1615 |
|
trancer men
|
|
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Registered User
|
alebo Nove mesto,pripadne Piestany.
|
|
|
#1617 |
|
Bystander
|
Piešťany, pokiaľ viem, tohto roku štartujú v Extralige, takže tam asi nie. Kiež by sa na SK zrekonštruovali aspoň všetky zimáky v ktorých hrajú extraligové kluby. To by úroveň nášho hokeja posunulo o trocha vyššie.
|
|
|
|
|
|
#1618 |
|
trancer men
|
pieštany hraju ligu tak to skor nie a je to daleko a nove mesto ma kapacitu len 500 a nema šatne pre extraligu... skor to vidim na dubnicu je to blizko a ma novo zrekonštuovane šatne, pripadne ten puchov tam je viac menej novy zimak aj kapacita ujde
no okrem nitry a martina, maju aspon čiastočne zrekonštuovane zimaky všetky kluby. |
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Registered User
|
suhlasim ze Piestany asi nie,ale nevidim problem v tom ze by hrali dva extraligove kluby na jednom stadione.Ked to dokazali v Milane
|
|
|
#1620 |
|
Bystander
|
Pod rekonštrukciou samozrejme nemyslím opravu zatekajúcej strechy a doloženie 50 tich sedačiek. Myslím na vytvorenie zázemia pre fanúšikov, aby ich ten hokej lákal.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|