daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > Bucharest–Ilfov

Reply

Thread Tools Display Modes
Old May 30th, 2012, 09:39 PM   #121
lusica
Registered User

Likes (Received): 70

Cam asta se intampla pe santier in mom de fata...am prins trei cadre

image hosted on flickr

image hosted on flickr

image hosted on flickr
lusica no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old May 30th, 2012, 09:44 PM   #122
PaulFCB
Registered User

PaulFCB's Avatar

Likes (Received): 72

Quote:
Originally Posted by lusica View Post
Si daca nu am pe ce site pune? Ce fac...ce aiurea situatie...
Flickr ( Yahoo! ), Panoramio ( Google, nu stiu care este procesul, dar pozele pot ajunge si pe Goaglae Earth )...imageshack si o multime de alte siteuri, nu vad cum nu ai pe ce site pune, sunt cu zecile daca dai un simplu clic pe Google .
PaulFCB no está en línea   Reply With Quote
Old May 31st, 2012, 12:02 AM   #123
SfantuMM
mapper

SfantuMM's Avatar

Likes (Received): 10

eu recomand panoramio
nu recomand phtobucket daca ai poze pe care le vrei posta in format orignal (mare)
SfantuMM no está en línea   Reply With Quote
Old June 4th, 2012, 05:12 PM   #124
lusica
Registered User

Momentan si azi se spargea la betoane..

image hosted on flickr

image hosted on flickr
Old September 7th, 2012, 02:04 PM   #125
lusica
Registered User

Pe santier a inceput sa se incarce molozul in basculante.Erau mai multe basculante care asteptau sa fie incarcate cu molozul care a rezultat din urma demolarilor ramase de facut si sparte cu picamarul !

P.S: O poza facuta din mers

image hosted on flickr
Old September 14th, 2012, 03:41 PM   #126
lusica
Registered User

Deocamdata nimic nou pe santier,continua incarcarea molozului in basculante.

image hosted on flickr

Imag038 by lusica1, on Flickr

image hosted on flickr

Imag040 by lusica1, on Flickr

Last edited by Cosmin; September 14th, 2012 at 06:51 PM.
Old September 14th, 2012, 06:54 PM   #127
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 941

Ti-am modificat postarea, pentru ca nu apareau pozele. Asa cum ti-am mai spus, pe Flickr ai optiune de share. Foloseste-o pe aia si numai pe aia, altfel incalci regulile Flickr, regulile forumului (da, chiar daca sunt pozele tale) si nici nu-ti merge.

E chiar simplu, uite...
Old September 14th, 2012, 06:56 PM   #128
lusica
Registered User

Ok.Mersi
Old September 26th, 2012, 02:12 AM   #129
dcg
Registered User

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by lusica View Post
Deocamdata nimic nou pe santier,continua incarcarea molozului in basculante.
Atentie, basculantele ADUC pamant la locul faptelor, camioanele pleaca goale de pe santier si revin din directia Mihai Bravu incarcate cu pamant (nu moloz). Acum portiunea de teren dinspre Biofarm arata normal, plat (nesapat) pe o intindere maricica. Se lucreaza nonstop, pana seara, mai putin in weekenduri.
dcg no está en línea   Reply With Quote
Old September 26th, 2012, 05:54 PM   #130
lusica
Registered User

Quote:
Originally Posted by dcg View Post
Atentie, basculantele ADUC pamant la locul faptelor, camioanele pleaca goale de pe santier si revin din directia Mihai Bravu incarcate cu pamant (nu moloz). Acum portiunea de teren dinspre Biofarm arata normal, plat (nesapat) pe o intindere maricica. Se lucreaza nonstop, pana seara, mai putin in weekenduri.
Acum o fi asa cum spui tu,dar pana acum din urma zonelor ramase si sparte de "picamarele" care erau acolo excavatoarele apoi incarca molozul ramas in urma a ceea ce a fost spart,pus la pamant.
Old September 26th, 2012, 06:08 PM   #131
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 325

Quote:
Inter IKEA face primii pasi la mega-proiectul de la Timpuri Noi. Prima faza va cuprinde birouri
Cristina Mihai, 25 Sep 2012

Interprime Properties, parte a grupului Inter IKEA, a facut deja primii pasi pentru a pregati mega proiectul de la Timpuri Noi. In ce va consta prima faza si in ce stadiu este acum primul proiect din Romania al companiei, a povestit pentru Wall-Street.ro Antoniu Panait (foto), country manager al Interprime Properties.

„Competitia arhitecturala pentru prima faza de dezvoltare este finalizata si am semnat contractul de proiectare. Aceasta prima faza va cuprinde cladiri de birouri cu spatiile comerciale aferente”, a declarat Panait.
"In aceasta faza incipienta a proiectarii avem in vedere birouri cu o suprafata construita de aproximativ 50.000 mp. Aceasta este suprafata estimativa pentru prima faza de contruire si pe parcursul proiectarii poate suferi modificari", a adaugat Panait.

Compania a anuntat, anterior, ca va construi pe teren un proiect imobiliar mixt, care va cuprinde birouri, retail si locuinte. „Avand in vedere suprafata terenului de la Timpuri Noi am decis dezvoltarea unui proiect ce va contribui la revigorarea si dezvoltarea acestei zone centrale. Conceptul urban realizat stabileste implementarea unui proiect bine integrat in zona si cu functiuni mixte (birouri, rezidential, comercial)”, a mentionat Antoniu Panait.

La cat se va ridica investitia in aceasta prima faza? „Valoarea investitiei depinde de solutiile adoptate pe parcursul proiectarii si din acest motiv este prea devreme sa vehiculam sume. Constructia va incepe dupa obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor de construire. In momentul de fata efectuam demolarea structurilor subterane in vederea pregatirii solului pentru construire”, a spus Panait.

Interprime Properties a cumparat in 2010 platforma Timpuri Noi, cu o suprafata de 53.000 mp pentru circa 35 mil. euro. In 2011, compania a cumparat un al doilea teren in Capitala, in zona Orhideea, cu o suprafata 20.000 mp.

Cum vede piata locala?

Piata imobiliara din Romania este in plin proces de transformare si reasezare in ton cu pietele internationale. Reintoarecerea la situatia existenta inainte de criza nu mai poate fi luata in calcul pentru strategia de dezvoltare, spune Panait, care considera ca acum cresterea si profitul trebuiesc calculate pe termen lung.

„Investitiile speculative si slabe calitativ nu mai pot fi fructificate ca pana in debutul crizei. Clientii sunt mult mai atenti si selectivi. Evolutia preturilor la terenuri, prin tranzactiile realizate, a confirmat necesitatea de reanalizre a asteptarilor din partea proprietarilor”, a mai spus Panait.
http://www.wall-street.ro/articol/Re...rima-faza.html
Le Clerk no está en línea   Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 02:44 PM   #132
anacronox
Registered User

Likes (Received): 6

eu am trecut sambata pe acolo si se lucra pe rupte. in zona unde era hala fabricii acum au ramas doar niste fundatii si erau 2 excavatoare cu picamere care spargeau betonul. au adus o instalatie de maruntit molozul pe santier.
imi place totusi ca au lasat casa aia veche pe care scrie uzina timpuri noi
anacronox no está en línea   Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 02:50 PM   #133
dcg
Registered User

Likes (Received): 0

Probabil are statut de monument istoric si nu se pot atinge de ea.

Quote:
Prin Ordinul Ministrului 2.406/24.09.2009 statutul de monument istoric al obiectivului “Uzinele Timpuri Noi” a fost restrîns de la întreaga incintă industrială la vechea clădire a administraţiei.
De aici.

Last edited by dcg; September 27th, 2012 at 02:57 PM.
dcg no está en línea   Reply With Quote
Old September 27th, 2012, 04:25 PM   #134
lusica
Registered User

Stie cineva daca acest proiect are un site personal,propriu de unde putem afla informatii mai multe si de ce nu ar fi rau sa aiba si acesta camera web pt a putea vedea constructia live?
Old October 6th, 2012, 04:48 PM   #135
Le Clerk
In the brig

Azi am fost prin zona si am zis sa iau si camera cu mine. Se lucra din plin pe la ora 15, dupa cum veti vedea din poze.

Old October 6th, 2012, 06:44 PM   #136
lusica
Registered User

Foarte buna sedinta foto.Multumim si sa ne tii la curent cu stadiul lucrarilor cat mai des.Cel mai sigur din primavara vor incepe adevarate lucrari la acest proiect !
Old October 6th, 2012, 08:13 PM   #137
Le Clerk
In the brig

Da, acum demoleaza cladirile existente (mai putin cea cu valoare istorica) si curata terenul. Sper ca de la primavara sa vedem un ritm de constructie similar cu cel de la ST. De fapt, chiar si acum se vede un ritm alert: sunt cel putin 3 spargatoare (nu stiu termenul tehnic) si 3 excavatoare, precum si cateva camioane.
Old October 6th, 2012, 08:28 PM   #138
lusica
Registered User

Deocamdata acest proiect nu are un site a' lui dar sa speram ca va avea si de ce nu si sa putem live (deci camere) contructia.
Old October 8th, 2012, 07:20 PM   #139
Blacklord
Registered User

Blacklord's Avatar

Likes (Received): 62

Stie cineva concret cate cladiri se vor construi si ce inaltime vor avea?
Blacklord no está en línea   Reply With Quote
Old October 13th, 2012, 04:58 PM   #140
Le Clerk
In the brig

Nu se stie inca nimic despre design sau numarul de cladiri.

Azi am fost din nou in zona si am facut cateva poze:

Se pare ca au pregatit terenul pt fundatii - se vede deja diferenta de nivel sapata in zona centrala a terenului. In plus, a fost adus pietris probabil tot pt fundatii etc.

Bonus: cladirea veche care seamana mult cu o cula boiereasca:

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules