|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#961 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
Skús pri najbližšej návšteve Slovenska zájsť s nami bratislavčanmi do príjemnej mestskej kaviarne. Možno sa ti aspoň trochu zmení obraz o nás k lepšiemu a ostaneme už len pri kritizovaní aké hnusné je to mesto a pritom v ňom žijú príjemný ľudia.
|
|
|
|
|
#962 | |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 112
|
![]() Quote:
|
|
|
#963 | |
|
anal-yst
Likes (Received): 75
|
Quote:
![]() Co sa vsak tyka piva, alebo inych druhov podobnych drinkov, samozrejme ze sa velmi rad zastavim. ![]() A neboj sa, pri osobnom stretnuti to bude nieco uplne ine. ![]() Toto tu je moj boj, na ktory ste ma inac vyprokovali vy.
|
|
|
#964 | |
|
anal-yst
|
Quote:
Teraz ma vsak napadlo, ze podla jedincov sa skutocne neda robit obraz celeho naroda. Ja inac neviem, co sa tebe bud v predskolskom veku, alebo v mladosti celkovo stalo, ale tusim, ze to muselo byt nieco naozaj strasne. Mozno by ti pomohol psycholog, alebo nejaky terapeut?
|
|
|
#965 | |
|
Registered User
|
Quote:
Asi ako ten vtip čo sa nabúrajú pod Tatrami auto s bratislavskou značkou a s pražskou značkou. Šofér bratislavského vystúpi a hovori "ta co zrobíme?" a na to šofér pražského auta odpovedá "ta ja znam?" Priznám sa, ale aj keď sa s pražákmi nestretávam, komunikujem s nimi po telefóne v rámci práce. Samozrejme vyskytne sa občas problém, kedy to zahapruje a vtedy povolia aj trochu emócie, samozrejme Česi poznajú slovenskú náturu, že je trochu výbušnejšia a berú to s rezervou, aspoň si myslím. Je to určite problém a takáto forma komunikácie nie je zrovna najlepší obraz o nás, ale prečo potom po niekoľkonásobných urgenciách na daný problém, samozrejme normálnou komunikáciou, prečo potom veci pomôže pohnúť dopredu až priama emotívna výčitka. Ja mám pocit, že pražáci sú si v tejto nadradenosti, ktorú ty vnímaš u bratislavčanov úplne rovnaký. Až po týchto zdravých sebavedomých reakciách na ich adresu sa veci pohli dopredu a ďalšia obchodná spolupráca šľape ako hodinky. |
|
|
|
|
|
#966 |
|
lost in the supermarket
|
Nie som to ja, kto sa tu podujima na zachranovanie celeho naroda a produkuje na internetovych forach texty, ktore keby dal dokopy na jedno miesto, vydali by na celkom slusne hrubu knihu.
|
|
#967 |
|
Registered User
|
Sláva, to je tá veta, ktorá môže zmeniť tvoje vnímanie o nás ostatných. Tá veta sa dá aplikovať aj na služby, mesto, skúsenosti. Proste z jedného stretnutia s tupcom, z jednej negatívnej referencie a z jednej nepríjemnej skúsenosti sa nedá hneď všetko súdiť a zavrhnúť.
|
|
|
|
|
#968 | |
|
anal-yst
|
Quote:
ja nezachranujem cely narod, iba sa snazim usutocnit to, co som tu kedysi dal svoje slovo, ze sa o to pokusim.Faktom vsak je, ze uz to robim nielen preto. Je totiz nieco, co sa nazyva spolocenska zodpovednost. Samozrejme, od teba, ako od cloveka, ktory zije v presvedceni, ze Slovensku staci to, ked si bude kazdy kupovat elektricenku, bude sa egoisticky pozerat iba sam na seba, za ziadnu cenu si neprizna svoju chybu a zodpovednost vzdy hodi na plecia niekoho ineho, neziadam, aby si vedel, co to pojem spolocenska zodpovednost je. Nie si to totiz v stave pochopit. Ty si clovek, ktory vidi vzdy iba ciernu farbu, pohar vzdy poloprazdny a pre teba je este aj altruista maximalnym egoistom. Jediny fakt, ktory musim preto v tvojom pripade sa naucit akceptovat je ten, ze mas pristup k internetu a navyse neskutocne mnozstvo volneho casu. Ked samozrejme, clovek ako ty, je uplne jasne, zo ho tolko ma. To je totiz jedine, co v zivote mas a tym nemyslim tie materialne veci. Ty nezijes zivot, Strummer, ty ho prezivas.
|
|
|
#969 | |
|
anal-yst
|
Quote:
No vidis.Pomaly, po biede, ale predsa sa vyvijam dopredu. Hadam je nejaka sanca, ze nezomriem celkom sprosty. ![]() ![]()
|
|
|
#970 |
|
lost in the supermarket
|
A to hovori clovek, ktory odisiel do Irska a odtial rozdava rozumy krajine, o ktorej realnom fungovani nema ani potuchy.
|
|
#971 |
|
anal-yst
|
![]() Is this going to work?
|
|
#972 |
|