|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#5701 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5702 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5703 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Kod mene u zgradu dosao inzinjer iz Subotice i to sa roditeljima.Nije ozenjen a roditelji mu penzioneri pa i oni dosli da mu pomognu jer kako kazu mogu da primaju penziju i u Kragujevcu koliko u Subotici.Stan su tamo prodali a ovde kupili.Jedino sto on nije primljen u FIAT ove nego jos prosle godine.
On mi je sad glavni informator za FIAT jer sam podpredsednik skupstine stanara pa kad skupljam raznorazne potpise po zgradi kod njega se najvise zadrzim za dobar razgovor
|
|
|
|
|
|
#5704 |
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
|
|
|
|
|
|
#5705 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5706 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5707 |
|
Registered User
Likes (Received): 105
|
u kojem ti vijeku zivis
|
|
|
#5708 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Kompletan lekarski pregled koji se vrši pre zapošljavanja u FAS-u košta skoro 10.000 dinara. Zar misliš da bi tek tako bacali pare? Neka se strpe...
|
|
|
|
|
|
#5709 |
|
Registered User
Likes (Received): 124
|
bravo, to sam i ja hteo da napisem ali preduhitrio si me. A narod koji zvrndao po hodniku upravne zgrade o kome sam pisao par posta iza cekao da potpise ugovor i da zaduzi uniforme...
Last edited by Taxi.driver.KG; June 9th, 2012 at 08:03 PM. |
|
|
|
|
|
#5710 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5711 |
|
Registered User
|
pa i pre Fiata, Srbija je dotirala plate radnicima iz budzeta. Bolje dati sada i za tri godine unapred, nego vuci zastavu sa modelom starim 40 godina (koji kupovale samo opstine) i dalje
|
|
|
|
|
|
#5712 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
@Taxi.driver.KG
Ako ti nije tesko ili problem , da li mozes da nam kazes kolika je trenutno plata masinskog inzinjera u FASu?Od prilike , ne mora tacno u dinar. |
|
|
|
|
|
#5713 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
nema ništa ni od nekoliko stotina radnika koje su kao hitno trebali vojnoj. Prljava politićka kampanja zbog izbora.
|
|
|
|
|
|
#5714 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
narodu nikad ne valja, imaš i danas ljudi koji misle da je trebalo ostaviti Zastavu, samo promeniti nekoliko stvari na Yugu..
|
|
|
|
|
|
#5715 |
|
Registered User
Likes (Received): 86
|
Ja sam više za to da je Zastava prodata kao rumunska Dacia, da se zadrži ime i neki naš identitet, a da se sklapaju nova auta, ovako sklapamo talijansko ime, talijansko auto. Samo ćemo mi znati da je 500 L iz Srbije, to kada kupi Njemac, Japanac, ko ga god pita čije je auto, odgovor je talijansko, a nako Zastava, kakva je, takva je, bila je Srpska.
Ali šta je tu je, samo neka ljudi rade. |
|
|
|
|
|
#5716 |
|
Registered User
|
pa i rumuni kao rumuni nisu baš neki brend i sinonim za kvalitet. sve rumunsko je (po mom laickom shvatanju) ocajnog kvaliteta kao i sama ta dacija. za 3-4-5god ta ista dacija kosta 2500evra i manje
|
|
|
|
|
|
#5717 | |
|
Registered User
Likes (Received): 23
|
Quote:
lik ide po forumima i pljuje sve i svasta, depresivan je strasno, Srbija je najgora na svetu po njemu, svuda trazi mane da ispljuje, unosi negativnu energiju gde god se pojavi, tako da ignorisi ga samo.
|
|
|
|
|
|
|
#5718 |
|
Евросептик
Likes (Received): 364
|
Да господо немојте заборавити да је Dacia ионако само име и ништа више од тога, сви њихови аутомобили ван Европе се продају под именом Renault, тако да је Европа изузетак а не правило.
|
|
|
|
|
|
#5719 |
|
Stalker
|
Apsolutno je nevazno pod kojim ce imenom se prodavati automobil, dokle donosi zarade zaposlenima i puni drzavnu kasu. Mislim da je onome na traci potpuno svejedno da li sklapa BMW ili Ladu dokle priima platu da prehrani porodicu i da mu ostane po koji dinar.
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
|
|
|
|
|
|
#5720 | |
|
HA-HA!
Likes (Received): 168
|
Quote:
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Крагујевац, ФАС, ФИАТ, auto, automobili, cars, fiat, industrija, industry, kgc, kragujevac, srpski detroit, yugo, zastava |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|