|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4901 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Super tare,ai prins in poza si pestii si purtatoarele de SIDA care isi fac veacul in zona
)
|
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Username: Teg
Likes (Received): 216
|
Piața Sudului se transformă: Pasaje rutiere subterane și pasaje pietonale
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Registered User
Likes (Received): 49
|
Aiurea in tramvai ! Vorbe, vorbe. Din 1988 - 1989 pana in ziua de astazi pasajul subteran de la BIG Berceni "tot incepe".
Pana nu incep sa lucreze nu mai cred nimic. Si nu e destul, sa nu aiba soarta santierelor din apropiere de la fostul abator si de pe Splai Dudescu. Si cel de la Virtutii. Si a altor santiere. Campania a trecut, o sa mai fie putina agitatie in toamna si dupa aceea pas. In Bucuresti deja se desfasoara un santier - Magistrala 5 de metrou care "absoarbe" destule fonduri publice. Celalalte santiere sunt mai mult sau mai putin bluffuri. |
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Registered User
Likes (Received): 396
|
In articol spune ca pasajul va fi facut pe directia Vacarest-Nitu Vasile.E cea mai circulata directia in Piata Sudului? De asemenea autorul spune ca rampele de intrare/iesire in pasaj vor avea 85,respectiv 111m,ceea ce mi se pare foarte putin.Din ce stiu eu cele mai
"scurte" rampe sunt cele din Unirii care au cam 130m fiecare,la celelalte pasaje lungimea e peste 150 m. E mai mult decat necesar pasajul asta,dar cum spune si Andrei11,sa nu fie un bluff.Cred ca s-au plictisit locuitorii din Berceni de cate ori au "inceput" lucrarile la pasajul asta )Stie cineva daca pe Mihai Bravu exista spatiu pt eventuale pasaje rutiere in toate intersectiile? |
|
|
|
|
|
#4905 |
|
Euromod
Likes (Received): 1224
|
Insista, persista, mas nunca desista. Gone for a while. For Euroscrapers related issues contact Matthieu, 3tmk, Singidunum, Boltzman or SouthernEuropean. For Romania & Moldova related issues contact vinterriket, AndreiB or tazzmaniadodo. |
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Registered User
|
Da, directia Vacarest-Nitu Vasile este cea corecta. Acesta este si directia din proiectul din 1988. La constructia magistralei de metrou M 2 in zona s-a tinut seama de viitorul pasaj iar tunelurile de metropolitan sunt la adancimea si pe directia calculata ca sa "conlucreze" cu viitorul pasaj. Pe vremea aceea se faceau "proiecte corelate'' in asemenea cazuri, vezi si asamblul din Piata Victoriei. Acum acest termen de "proiecte corelate" cica este depasit, este de origina comunista, vezi si statia de metrou de la Academia Militara care nu mai este corelata si cu pasajul rutier de acolo.
La celelalte pasaje - in afara de Unirii rampele sunt mai lungi pentru ca trebuia sa intre in pasaj si tramvaiul, ori tramvaiul are alte date la rampe decat auto. O rampa de la BIG este extrem de scurta datorita faptului ca terenul este in panta acolo, deci "suprafata" coboara spre nivelul minus 1 in mod natural. Din cate cunosc eu in Republica Comunista Romania se mai aveau in vedere niste pasaje rutiere, si anume la P. Iancului si la Dorobanti. Nu cunosc nimic de un viitor pasaj la Baba Novac / Dristor, dar in fond ele se mai pot face si supraterane. Cine este ''sensibil" la supraterane se poate muta la ţară. Am auzit voci cum ca pasajele supraterane "innegreste orizontul" orasanului si-l duce pe acesta in depresii ( ????? ). |
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
We are all pax.
Likes (Received): 110
|
Quote:
|
|
|
|
#4908 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Euromod
Likes (Received): 1224
|
La noi cred ca folosesc doar datele furnizate de utilizatori, mai ales ca vad ca in momentul asta sunt date pentru un procent mai mare din A3 si A2 si un pic de A4, dar in alte tari stiu ca au mai multe surse, probabil inclusiv autoritati.
Insista, persista, mas nunca desista. Gone for a while. For Euroscrapers related issues contact Matthieu, 3tmk, Singidunum, Boltzman or SouthernEuropean. For Romania & Moldova related issues contact vinterriket, AndreiB or tazzmaniadodo. |
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Registered User
|
Bine ca ne baga si pe noi in seama cei de la Google Maps
)E interesant-bulevardele cu rosu si galben sunt cele circulate foarte intens si intens,si verde e cat de cat acceptabil.Stiam si noi cam care erau intersectiile,bulevardele circulate.
|
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
E interesant cum circulatia pe Pasajul Basarab e libera, dar se creaza probleme la intrari (Banu Manta - Titulescu si Piata Leul).
|
|
|
|
|
|
#4912 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Registered User
|
Nu e vorba de sensibilitate.Dar in general suprateranele e bine sa le faci in zone construite mai putin intens,nu pe Mihai Bravu sau in zona centrala istorica,pt ca strica peisajul urban.Sunt si zone unde merg supraterane,cum e pasajul Mihai Bravu.Dar e bine sa fie tinute cat mai departe de centru sau cartierele mari de blocuri.
|
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4915 |
|
Registered User
|
Buna precizarea.
Dupa cum sper ca ai observat, nu-mi permit in forumuri sa aduc jigniri colegilor de discutii. Pur si simplu pe mine nu ma incurca pasajele supraterane / constructiile inalte / spatiile ( tehnologice ) inguste. Pe de alta parte datorita meseriei pe care am practicat-o mult timp, mi-am desfasurat activitatea strict la tara. Asa incat fraza pe care am scris-o trebuie luata strict ca atare si nu ca un apropo. |
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Quote:
Mi-ar plăcea să fie liber și la intrarea și la ieșirea de pe pod, nu să stau minute întregi pe la Apaca-Piața Leul-Cotroceni și la fel la Blvd. Titulescu. Bine măcar că e liber pe pod. |
|
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Fallen
Likes (Received): 61
|
Am auzit de la un coleg de birou ca e blocata circulatia pe Sos. Iancului. Stie cineva daca cumva este vorba de lucrarile de modernizare anuntate inca de anul trecut?
Am gasit niste informatii de prin 2011, toamna. http://www.apropo.ro/news/social/sos...e-poze-9000088 Zilele astea se reasfalteaza Bd. Pierre de Coubertin.. |
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Ca toate proiectele, in randari arata f. bani ,dar in realitate eu nu inteleg de unde atata spatiu pt toate benzile si parcarile alea prezentate de ei?! In randari sunt 3 benzi pt. masini + 1 pt tramvai +un spatiu de parcare lat de aproximativ inca 3 benzi +pista pt. biciclisti+ trotuar , toate astea inmultite cu 2 si pt. celalat sens. de mers
|
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Registered User
Likes (Received): 96
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4920 |
|
mapper
Likes (Received): 38
|
pentru ca langa trotuar pe iancului exista un spatiu verde destul de lat urmate de parcare si abia apoi soseausa in sine (asta pe partea cu statiile de metrou) pe cealalta parte cam aceeasi poveste doar ca spatiu verde este intre trotuar si bloc
nu stiu daca ce zic eu justifica in totalitate dimensiunile exagerate dar macar o parte :P
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|