|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#241 |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
De parca n-ai sti: fix ca-n Vest, adica tramvaie noi pe linie noua.
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Din contra, salvarea poate folosi zona delimitata ptr tramvai si avanseaza mult mai repede, decat in trafic printre autovehicule.
|
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Registered User
|
Dar cu un Autobuz in contrasens, cred ca Tramvaiul nu o sa invinga asa usor...
![]() ![]() Probabil va fi necesar sa investeasca Primaria in mobilier urban daca nu vrea sa plateasca degeaba echivalentul unui Tramvai Swing virtual in reparatii / asigurari: Last edited by MihaiMedias; June 20th, 2012 at 12:07 AM. |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Moderator
Likes (Received): 41
|
Din ce vad sunt cumva 2 tipuri de tramvaie noi? cele cu 4 faruri si masca neagra si cele cu 6 faruri si masca violet. Nu am inteles exact de ce sunt 2 tipuri...
|
|
|
#247 |
|
Registered User
Likes (Received): 33
|
Pai nu sunt doua tipuri. Este unul singur, ceea ce te incurca e ca cele doua capete sunt similare (cred ca tramvaiul poate fi livrat si in varianta biderectionala, tramvaiele nu intorc pe bucla in toata Europa), deci partea cu 4 faruri este de fapt, spatele.
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Moderator
Likes (Received): 41
|
Acum am inteles. Mersi de raspuns.
|
|
|
#249 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Tramvaiele sunt bidirectionale? O veste foarte buna, deoarece intorsul cu bucla e complicat pentru linii separate de trafic.
|
|
|
#250 |
|
Registered User
|
Ar fi o veste prea buna.
Din pacate, nu cred ca sunt bidirectionale. Trebuiau sa aiba acelasi lumini si la un capat si la celalalt. Poate ne spune cineva care chiar a circulat cu ele, sau se pricepe. |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Moderator
Likes (Received): 69
|
Da, am inteles eu gresit, scuze.
|
|
|
#252 |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
Sunt cat se poate de unidirectionale, au doar post de conducere la spate, cu set minim de comenzi necesare pentru manevre cu spatele (in special in depou).
http://tramclub.org/viewtopic.php?t=...r=asc&start=69 http://tramclub.org/viewtopic.php?t=...r=asc&start=82 http://tramclub.org/viewtopic.php?t=...=asc&start=100 |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Registered User
Likes (Received): 339
|
Tramurile bidirectionale au in primul rand usi pe ambele parti. Daca nu intorc, cand isi schimba sensul de mers, isi schimba si partea pe care se deschid usile, plus ca in acest caz 'se profita' si apar statii cu peronul pe mijloc, iar usile se deschid pe 'partea stanga'(de obicei acele statii sunt anuntate exact ca la metrou:"cu peron pe partea stanga" -iar in Germania peronul pe partea dreapta nu se anunta, decat cel pe partea stanga!)....
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Registered User
|
Goldmund ai dreptate, ușile pe ambele părți sunt un avantaj foarte mare, fac tramvaiul mult mai versatil, mai adaptabil la teren.
Din păcate cele din Cluj nu sunt bidirecționale, având uși doar pe partea dreapta: ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Registered User
|
Cand mai sosesc tramvaie noi? Anul asta mai vin?
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Registered User
|
Pai momentan sunt 3 si vor mai veni inca 2 pana la anul.
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Registered User
Likes (Received): 274
|
Vine azi unul...va fi prezentat azi in parcarea unui centru comercial din Oradea, iar apoi seara va lua drumul spre Cluj.
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Registered User
|
Deja e in probe.
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Registered User
Likes (Received): 274
|
L-am vazut luni seara la Oradea, in parcarea Era Park, cand o sa pot o sa pun si niste poze, vazandu-le live atat Imperio cat si Pesa mi s-au parut frumoase amandoua, dar mai mult mi-a placut cel de la Pesa, asta e doar parerea mea.
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Registered User
Likes (Received): 525
|
Emil Boc, vatman de ocazie. Primarul Clujului şi-a pus cravată şi a condus un tramvai polonez care costă 1,5 milioane de euro - FOTO
Quote:
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|