|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#18221 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Au bre deset strana o Borcu BL i njegovim bojama na tribini. Zna li neko nesto novo o nasem Borcu (Cacak) o Vozdovcu o Cairu, da li je pocelo postavljanje reflektora u Jagodini renoviranje "Karadjordja"..... itd.
Da dam i svoj sud o BL tribina je lepa boje su mi OK e sada da li su trebali da farbaju tribinu ili ne po meni nisu a ako su vec morali mogli su da koriste sivu boju za beton koja bi zadrzala boju betona a lepo bi se uklopila u boju stolica. Ovako mi crvena boja zaista bode oci. |
|
|
|
|
|
#18222 | ||||
|
Registered User
Likes (Received): 17
|
Quote:
Na zalost, sve su sanse da je ovo resenje na duzi period... Quote:
Quote:
Quote:
|
||||
|
|
|
|
|
#18223 |
|
Registered User
Likes (Received): 110
|
ne kazem ja da sam duzan ostao, ali ipak mislim da je koristiti ustaske kovanice (ustaske pod ovi mislim bosanski Srbi i hrvatski Srbi, jer je to kovanica Ante Pavelica) prevrsilo mjeru dobrog ukusa.
|
|
|
#18224 |
|
Registered User
Likes (Received): 45
|
ovo je jace od mene
kapa dole bad hafenu, kralju ssc foruma covek se sam raspravlja sa 10 forumasa odjednom, a da i sam ne verije u to sto pise. mogu da ga vidim kuci kako umire od smeha na sve ove komentare kapa dole majstore
|
|
|
|
|
|
#18225 |
|
Registered User
Likes (Received): 23
|
Smaračka pandemija Ofkinog stadiona,preselila se u Banjaluku.
Dajte manite se banalnosti i komentarisanja boja,to se uradi u par postova,a ne na 10 strana ! |
|
|
|
|
|
#18226 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
|
|
|
|
|
|
#18227 |
|
E R R O R ! ! !
Likes (Received): 13
|
U Cacku postavljeni svi sem dva stuba na istoku, iskopane dve od cetiri rupe za reflektore, a radi se i fasada na severu
Last edited by Lord_Ajvar; June 26th, 2012 at 03:55 PM. |
|
|
|
|
|
#18228 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
![]() ![]() ![]() svezi apdejt iz Cacka... |
|
|
|
|
|
#18229 |
|
Registered User
Likes (Received): 308
|
Ценим да је неко скренуо пажњу "екипи" да не буду толико алави у крађи и да мало смање апетите па су се одједном нашле паре за рефлекторе. Првобитне размере крађе су биле веће него што сам мислио.
А надреална ми је ова ситуација око могућности да продају овај пословни простор који називају "северна трибина" како би градили западну трибину. Само у Србији... |
|
|
|
|
|
#18230 |
|
Registered User
Likes (Received): 250
|
плашим се да јој је то и била сврха.
И када је продају, опет ће бити у минусу у односу на почетну суму... пробушили им се џепови... |
|
|
|
|
|
#18231 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
Prvo, ovo nije moj stadion jednako kao što političke okolnosti zbog kojih Banjaluka ulaže u SVOJU imovinu nisu iste u odnosu na one koje karakterišu bilo kakvu investiciju Grada Beograda u tamo njihovu imovinu! Babe i žabe nisu isto. Usput, za Borac navija na desetine hiljada ljudi, a to OFK može samo da sanja. Drugo, Borac je i zvanično od strane skupštine Grada određen kao institucija od posebnog interesa za Grad Banjaluku, te je kao takav ušao među stavke koje se dijelom finansiraju iz Gradskog budžeta. E sad, zašto to neko nije zaslužio ili uspio da zvanično postane interes Grada Beograda moguće je razviti posebnu priču. Treće,... kakva "gradnja radi mira u RS" i slične gluposti? Šta ti to treba da baš toliko lupetaš? I još pa "prestonički stadion"??? Pa šta se to tebi dešava druže??? Četvrto, činjenicom se ne može nazvati samo nešto što formalno pravno nije tačno, odnosno da je to "stadion Borca". Borac nije subjekt koji odlučuje o načinu raspolaganja stadionom već je to isklučivo Gradska uprava koja Borcu odobrava korištenje gradske imovine pod određenim uslovima. Isto tako, FK Borac nije jedini sportski klub koji koristi Gradski stadion i nikome iz Borca nikada nije palo na pamet da na ulaz Gradskog stadiona nakači ime "Stadion FK Borac" ili sličnu idiotariju. Peto, niko iz FK Borac ili redova njegovih navijača nije se pozivao se na nekakvo svoje pravo da mu se mora renovirati Stadon koji koristi. Stadion koji nije Borčev zdravorazumski se njemu direktno ne može ni renovirati. Odluku u o dogradnji stadiona donijela je isključivo Gradska uprava vođena SVOJIM procjenama o interesu Grada da na svojoj teritoriji ima barem jedno sportsko borilište takvog profila i nivoa (što je normalno). Usput, Borac je u ovoj priči značajno zastupljen kao kultni gradski brend čije je ime i prisutnost od izuzetnog značaja sa cijeli ovaj kraj. Jednostavno, Borac je u Banjaluku donio trofej Šampiona BiH, a grad je tim povodom odlučio da unaprijedi uslove u kojima njegovi građani prate fudbalske utakmice Gradskom stadionu. A što se tiče komparacije sa OFK-om... U zadnjih desetak godina likovi u upravi OFK-e su od transfera igrača u svoje džepove zavrdnuli para za barem 6 ovakvih tribina u BL. Red je da prvo oni ulete kintu na infrastrukturu koja im je toliko para donijela, pa onda da traže pomoć i od šire zajednice. OFK nije jedini klub u Beogradu koji se takmiči u Superligi i izdvajanje sredstava za unapređenje infrastrukture koju koristi OFK s pravom bi nametnulo pitanje jednakog finansiranja i ostalih beogradski fudbalskih klubova koji se takmiče u istom rangu. Tu je jako teško argumentovati prioritete a izbjeći opravdane kritike svakog ko bi ostao uskraćen za takvo sponzorstvo. S druge strane, Banjaluka u odnosu na BGD nema takav problem jer tu ljudi imaju samo jednog premijerligaša. Barem je to jasna stvar. Last edited by RainbowSix; June 26th, 2012 at 05:41 PM. |
|
|
|
|
|
|
#18232 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
ja ovog vise i ne komentarisem, nisu tu cista posla...
nego, odavno mi je zauzeo paznju ovaj teren SD Zeleznicara koji se nalazi neposredno pored Palate nepravde... danas sam prolazio tu pa sam okinuo par fotki... ![]() ![]() tribina je napravljena nesto posle kraja II svetskog rata... igra se rukomet, odbojka, basket... a koriste ga i skolarci koji u svojim skolama nemaju fiskulturnu salu... |
|
|
|
|
|
#18233 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 201
|
Ja sam pre 5 godina dok sam živeo u Sarajevskoj tamo redovno igrao fudbal sa ortacima.
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#18234 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
A meni je bas zanimljivo
......"Gradski stadion",gde preko 2 najvece tribine pise "Borac"........"Prestonicki stadion"-kapiram da je BL prestonica RS..... "Zbog mira u RS"-Da niste uradili stadion,morali bi da moljakate Zenicu ,Sarajevo,inostranstvo za domacinstvo,ovako sa izgradnjom je mir u RS ...............Koje su to postenjacine, koje su vodile Borac zadnjih 20tak godina,pa se NISU nakrali na stetu kluba,a posle te pare ULOZILI u Gradski stadion?........................
|
|
|
|
|
|
#18235 |
|
Registered User
Likes (Received): 100
|
Људи, како вам не досади?
О`ладите мало, већ сте све везано за ту сјеверну трибину и стадион прежвакали бар 10 пута... |
|
|
|
|
|
#18236 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Zelim da prizna sta mu je licno uradio Terzic
|
|
|
|
|
|
#18237 |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
Ne sa punim pravom ga to pita, ja sam ga pitao jos pre 10 stranica nije odgovorio.Njemu nije ista situacija borac-ofk jer je subjektivan ali meni sa strane je situacija ist.Dakle koliko i kome borac placa zakup gradskog stadiona, jer u Bl postoje i drugi klubovi.
|
|
|
|
|
|
#18238 |
|
Registered User
|
postoje drugi klubovi koji imaju svoje stadione
|
|
|
#18239 |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
![]() znam neka se uvede licitacija za zakup stadiona pa ko ponudi vise neka ga koristi bio to borac ili sloga,krajina,mladost... |
|
|
|
|
|
#18240 |
|
Registered User
|
A zasto?
|
![]() |
| Tags |
| Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|