|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#761 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
există, sau ma rog exista. din cate stiu portiunea aia de cale ferata era folosita pentru aprovizionarea bazei militare de la CND cu kerosen.
|
|
#762 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Ce estimari arunca si astia de la aeroport: in anul 2036 aeroportul Mihail Kogalniceanu va ajunge la 640 000 pasageri pe an
In prezent are vre-o 75000/ an
|
|
|
|
|
#763 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Abia astept anul 2036 ,ce an bun o sa fie
))))
|
|
|
|
|
#764 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Am facut o intrebare , din curiozitate la Turkish Airlines cu privire la cursa de Constanta, am primit un raspuns ca "not in a close period of time".
Am mai verificat si alte zboruri planificate, dar de exemplu cursa de IST- Houston va incepe in apr.2013. |
|
|
|
|
#765 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Registered User
|
Aeroportul Constanta ,marti ,in asteptarea cursei Condor DE2964 venind de la FRA via BOJ . Se vad trei midibusuri destinate turistilor:
![]() O mica coada la check-in : ![]() Vine Condoru ' ! ![]() ![]() Condorul la sol: ![]()
|
|
|
|
|
#767 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
767-300ER. Frumos, mai rar widebody-uri la LRCK. Mi-se pare ca si Austrian tot cu un 767 vine (daca se mai opereaza cursa)
|
|
#768 |
|
Registered User
|
Din pacate degeaba vine ditamai widebody-ul la CND ,ma tem ca majoritatea pax au coborat la BOJ tinand cont ca turistii erau asteptati cu doar 3 midibusuri .
|
|
|
|
|
#769 | |
|
ex ington
Likes (Received): 1
|
Quote:
Un raspuns ,ceva mai optimist ,am primit astazi de la TK : "Dear ..., we're currently analyzing Constanta as a possible destination and we might fly there in the short term in accordance with the result of our analysis. Thank you for your interest." Pare incurajator "short term" !
|
|
|
|
|
|
#770 | |
|
deep thought
Likes (Received): 143
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Registered User
Likes (Received): 66
|
![]() Quote:
![]() Totusi o stire imbucuratoare. La mai mult!
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
ex ington
|
"Constanţa este plină de turişti străini. ... Numai în luna iulie, 11.048 de pasageri străini au sosit la Kogălniceanu"Am o nelamurire :11000 pax intrati ar insemna cca 80-90 avioane aterizate /luna. Cca 3/ zi . Or ,conform orarului CND ,in care sunt incluse si o parte din chartere , aterizari curse externe ar fi cam 6 /sapamana .Ceva sub 1 /zi . Din aceste 6 curse saptamanale ,4 sunt Ryanair in care 90% sunt pasageri romani.Raman cele 2 chartere ,din care Condorul are majoritatea pasagerilor pt BOJ nu pt CND . Alte chartere ,neincluse in orarul aeroportului ,sa zicem ca ar fi cam inca 2 /saptamana. Nu stiu ce calcule "inflorite " i-au dat dnului Jiga acest numar :11048. O fi inclus si "turistii "americani ,dar tot imi da cu virgula !A ,da ! O fi pus si cursele Kontikisky pe care le anuntau in primavara !
|
|
|
|
|
#773 |
|
Registered User
Likes (Received): 216
|
Foarte probabil e citat (aiurea, ori de reporter, ori de directiunea aeroportului) numarul brut de pasageri ca numar de sosiri. Asa, 11000 pax = ~5500 sosiri, o cifra complet plauzibila.
Si numarul asta include cu siguranta si cursele RYR (articolul vorbeste de ele), indiferent nationalitatea pax.
Starea drumurilor in Romania - proiect in constructie / Road Quality in Romania (map under construction) Harta o construim impreuna, aici, pe SSC! Circuli prin Romania si vrei sa ajuti? Intra pe Infrastructure and Transport -> Starea Drumurilor si spune-ne cum a fost drumul! Drum bun! |
|
|
|
|
#774 |
|
Constanta
Likes (Received): 279
|
Din pacate se confirma iesirea Ryanair din orarul de iarna
![]() Dear Customer, Thank you for contacting Ryanair. After an operational review of our routes it has been decided that flights operating from Constanta will only operate during our summer schedule. We hope to introduce flights again from Constanta in our Summer 2013 schedule. Si cele doua fraze din raspuns se bat cap in cap. daca in prima spune ca vor opera numai in sezonul de vara, in a doua doar spera ca vor fi introduse in 2013...Asa ca pe celebrul site al aeroportului, la planificarea zborurilor in orarul de iarna, va fi o liniuta mare deoarece si Carpatair a renuntat la CND-TSR. Asadar din noiembrie posibilitati de plecare zero de pe CND. Va deveni aeroport sezonal si atat. Asta daca nu cumva intra pe felie TK insa dupa parerea mea, va fi in cel mai bun caz un Istanbul-Bucuresti-Constanta-Istanbul. Pe de alta parte, pe site-ul Blue Air a reaparut CND-BRU insa fara niciun zbor disponibil.
|
|
#775 | |
|
ex ington
|
Quote:
![]() Din pacate CND va ajunge ,alaturi de vecinul TCE ,in deloc ravnita postura de a fi singurele aeroporturi civile în functiune din tara fara nici o cursa regulata . Partea buna este ca mai rau de atat nu se poate ! Asa ca urmatoarele vesti nu au cum sa fie decat pozitive . |
|
|
|
|
|
#776 |
|
Constanta
|
ehh stiu! am fost optimist! dupa cum probabil ti-ai dat seama sunt fan Ryanair si normal ca tineam sa ramana.
pe de alta parte, daca iti mai aduci aminte, am fost primul care am semnalat ca nu se incarcasera zborurile de iarna insa la vremea aceea mi-ai spus ca era prea devreme. ce sa zic, am avut un presentiment pe semne. tot legat de RYR nu stiu de ce dar am impresia ca au renuntat la foarte multe rute pentru orarul de iarna, mai multe decat anul trecut. poate poti sa confrmi. e doar o parere nu am facut un studiu.
|
|
#777 |
|
ex ington
|
Nu am gasit a o cifra referitor la cate curse non stop au fost sacrificate de RYR pt orarul de iarna 2012/13 dar Larnaca a "zburat"complet din orarul de iarna ,multe rute daneze au disparut.
|
|
|
|
|
#778 |
|
Constanta
|
in cazul asta putem sa fim optimisti ca vor reveni cu zboruri intre martie si octombrie? sau nu?
|
|
#779 |
|
ex ington
|
Stii ca Ryanairul nu vine gratis . Daca platesti ,vine (ma refer la CJ etc) .
|
|
|
|
|
#780 |
|
ex ington
|
Conform flightstats.com si info.flightmapper.net astazi am fost vizitati de un zbor charter unic ,Lufthansa LH 3581 , Boeing 737-300 venind din Dusseldorf (DUS) .
|
|
|
![]() |
| Tags |
| airport, constanta |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|