|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#13961 |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Da, sam početak radova je nekih 50 m u Kozarskoj. Ne znam da li dalje rađeno od Glasa.
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#13962 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Zna li neko jel planirano nešto da se radi tamo gdje je Čajavec , vidim sa one jedne hale , gore u ćošku kod semafora na tranzitu skinuli krov , jel to možda ruše ono ruglo i prave nešto na tom prostoru ?
|
|
|
|
|
|
#13963 | |
|
Registered User
Likes (Received): 90
|
Quote:
Туњице: Проширење система водоснабдијевања сјеверозападног дијела града у дужини од 22,7 километара, са пратећим објектима, омогућиће трајно снабдијевање водом очекиваног броја становника у овом дијелу града. Вриједност радова на овој компоненти износи 6,5 милиона евра, од чега је из кредита КfW-а обезбијеђено 5,9 милиона, а из буџета Града 592.500 евра. Тиме ће преко 90 одсто градског становништва бити прикључено на градски водовод. |
|
|
|
|
|
|
#13964 |
|
Registered User
|
Ваљда Конзум прави неки свој маркет... Али нисам 100% сигуран...
|
|
|
|
|
|
#13965 | |
|
Registered User
|
Divlja gradnja na tvrđavi Kastel?
Quote:
Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/banjalu...#ixzz1zhTpDZCD ![]() Па шта је сад ово? Неки зид од цигле на КАстелу?! Ма даааааај
|
|
|
|
|
|
|
#13966 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#13967 |
|
Registered User
|
Дом пензионера
Нешто старије слике дома пензионера, али види се мало и унутрашњост, па зато постављам... Ускоро новије слике...
Преузето са http://www.dompenzionerabl.org/index.php ![]() ![]() ![]() ![]() Сад се сређује и околина дома , и биће одлично...
|
|
|
|
|
|
#13968 |
|
Registered User
Likes (Received): 86
|
Kakva bi, odlična je, ma da dizajn zgrade i nije nešto.
|
|
|
|
|
|
#13969 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Мени се и зграда допада.
А ентеријер је одличан! http://www.dompenzionerabl.org/image...nacija/008.jpg Поломиће се пензионери на овим плочицама. |
|
|
|
|
|
#13970 |
|
snsd*
|
to sam i ja cuo
|
|
|
#13971 | |
|
Registered User
Likes (Received): 500
|
Kandidati za gradonačelnika Banjaluke obećavaju posao i gradnju
Quote:
Izgleda da će nam biti malo jedan forum za sve buduće projekte... |
|
|
|
|
|
|
#13972 |
|
Registered User
Likes (Received): 86
|
|
|
|
|
|
|
#13973 |
|
Registered User
|
UKC Paprikovac, juče
Završili su farbanje fasade na objektu Maternitea. Obnovljen je i ovaj mali plato ispred ulaza. Još samo da sklone ovu prodavnicu...
![]() Južno krilo Centralnog medicinskog bloka, tj. njegov desni i srednji dio. Gradnja lijevog još nije počela. Fasada se sada postavlja na ovaj srednji, ulazni dio (slabo se vidi na slici). ![]() I jedna panorama grada sa istog mjesta. ![]() Meni je Centralni blok UKC-a i dalje broj 1 po pitanju zgrada u BL. Izgleda moćno i masivno, a i vrlo je funkcionalno zamišljen. Svaka čast arhitektama. |
|
|
|
|
|
#13974 |
|
Analitičar
Likes (Received): 8
|
Zna li iko šta će se desiti sa onim zadnjim dijelom na Paprikovcu, ono što je gradnja davno počela, a ostao je samo betonski kostur? To je kod one druge autobuske stanice, znate na šta mislim? U pitanju je pravo ruglo, jer već dugo stoji tako nedovršeno pa je potpuno oronulo.
|
|
|
|
|
|
#13975 |
|
Registered User
|
To je ostalo nedovršeno, kao i čitava druga, treća i tehnička etaža, te dijelovi prizemlja i prve etaže centralnog bloka. Nisam siguran šta je sa podzemnim etažama. To tako stoji od kad se, krajem osamdesetih, stalo sa izgradnjom. Ovo bi trebali srediti u sklopu rekonstrukcije Centralnog medicinskog bloka. EIB je objavila poziv za pretkvalifikaciju sredinom juna ove godine, tako da postoji mogućnost da radovi počnu već krajem godine. Mada, koliko se otegla ova rekonstrukcija, ja više ništa ne vjerujem dok ne vidim svojim očima da počinje. |
|
|
|
|
|
#13976 | |
|
Registered User
|
Обустава саобраћаја преко Градског моста
Quote: