|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4761 |
|
Registered User
Likes (Received): 199
|
Nup, ZMO include si comuna Nojorid, dar acea portiune de la iesire din Nojorid pana la centura apartine de Municipiul Oradea.
|
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Registered User
Likes (Received): 87
|
Am inteles... nu imi inchipuiam ca municipiul Oradea mai are asa de mult de teren liber.
|
|
|
|
|
|
#4763 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
Portiunea de la centura pana la pancartele/indicatoare (intrare/iesire) oradea, care sunt la inceputul/sfarsitul portiunii de 2 benzi trebuie sa tina de municipiu. Corect. Dar de la Pancarta/indicatorul cu Oradea pana la intrare in Nojorid nu mai e teritoriu al municipiului, tine de Drumul National. Vezi in comparatie si celelalte iesiri/intrari din Oras. Strabag a amenajat DN19 pana la tablita de intrare. Pe DN1 - atat spre Bors cat si spre Cluj toate reabilitarile/reparatiile se fac pana la Indicatorul de intrare. ??? |
|
|
|
|
|
|
#4764 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Recesaman rutier.
Mai stie cineva ceva de acel recesamant rutier? Azi am citit ca: Quote:
Quote:
As fi curios cate masini circula pe DN7. sursa: http://www.bihon.ro/58-500-masini-la...radiei/1140116 |
||
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Registered User
Likes (Received): 199
|
Acel indicator e de intrare in localitate, dar limita teritoriala a acelei unitati administrative poate fi mult mai extinsa. Un exemplu panoul cu ZMO e undeva intre Gepiu (colonie) si Les, pentru ca acolo e limita teritoriala a comunei Nojorid, pe cand indicatorul cu localitatea Les e undeva cu vreo 2 km mai spre Oradea, la intrarea in localitate. Normal ar apartine de CNADNR acea portiune si doar de la indicatorul cu intrarea in localitate ar apartine de municipiu, ce nu inteleg de ce s-a limitat pana la limita teritoriala, dar ma gandesc ca doar asta ar putea fi motivul. La Arad pana la centura a fost reabilitat... din cate imi amintesc.
|
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Salut,
Legat tot de vestul tarii.....mi-a placut foarte mult, astazi, cum lucra Astaldi pe drumul Oradea-Arad, pana la Salonta. |
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Registered User
Likes (Received): 342
|
Azi m-am deplasat de la Alba Iulia la Campeni si retur,pe DN74,pe care per total l-as califica drept acceptabil.
Se lucreaza la iesirea din Alba IUlia la canalizare,largirea partii carosabile,in destule locuri e peticit,gropi is putine .Pe Dealul MAre sunt portiuni la care au lucrat la stabilizarea drumului,dar n-au terminat si mai e pietris. O sa pun poze mai intai de la dus ,apoi de la intoarcere [IMG] [/IMG]
|
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Registered User
|
Campeni-Alba Iulia
[IMG] [/IMG]
|
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Registered User
|
continuare Campeni-Alba Iulia
[IMG] [/IMG]
|
|
|
|
|
|
#4770 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Multumim!
|
|
|
|
|
|
#4771 |
|
Registered User
Likes (Received): 52
|
Stie cineva de cand s-au modificat marcajele pe DN1/7 intre Sibiu si Sebes? Am fost acum 3 zile pe acolo si am ramas placut surprins sa vad ca s-a renuntat la acea nenorocita de o banda jumate pe sens, si s-a implementat 1+2 alternativ pe fiecare sens. Se vedeau vechile marcaje cum au fost acoperite. Se circula mult mai civilizat si in siguranta asa. Felicitari CNADNR pentru masura
. Astept cu mare nerabdare sa vad asta aplicata si pe DN2!
|
|
|
#4772 | |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Registered User
|
Quote:
Last edited by Mircea_dogy; July 20th, 2012 at 12:44 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Registered User
|
S-a modificat marcajul de cateva luni bune.
Poate voi face poze in weekend |
|
|
|
|
|
#4775 |
|
Registered User
|
Drum judetean din Constanta,reabilitat in 2011 si cum arata azi
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/...oto-11029.html |
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Registered User
Likes (Received): 130
|
Quote:
Dumnezeule...e inceput contractul ala in 2009 cu termen de realizare 2 ani. Se fac 4 ani imediat. La ce se mai lucreaza in general? Oricum...deja majoritatea trupei am inteles ca s-a mutat la proiectul de CF. |
|
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Registered User
Likes (Received): 130
|
|
|
|
|
|
|
#4778 | |||
|
bogdymol
Likes (Received): 532
|
Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Quote:
- trecerea CF din Zimandul Nou (nici nu s-au inceput de ea +/- 50 m) - trecerea CF de la intrarea in Chisineu Cris (idem cu cealalta) - podul peste Cris din Chisineu-Cris (abia acum s-au apucat de el) - intersectia cu DN79A spre Varsand
Drove in A CZ D GR H HR I PL RO SK SLO SRB US Visit my Travelogue thread: Croatia, Slovenia & Austria by bogdymol & Beograd, Serbia My clinched highways: driver | passenger My flightdiary statistics join eRepublik! |
|||
|
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Registered User
Likes (Received): 8
|
Sunt poze tot pe forum cu drumul la inaugurare. Arata impecabil. E posibil sa fi trecut TIR-uri multe p-acolo si de aceea sa fie asa valurit?
Nu stiu, dar autoturismele nu pot sa creeze asemenea santuri, nici noroiul nu se face chiar asa. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| roads, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|