|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#7121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Moze mi molim vas neko reci kako se prave Putokaze na Kompjuteru?
|
|
|
|
|
|
#7122 |
|
Registered User
|
Ja sam koristio Corel DRAW, a ti možes koristiti bilo koji drugi vektorski program za crtanje, kao što ti je već rekao tooljan.Nema tu nikakvog posebnog tutorijala ili uputstva za putokaze. Otvoriš program, dobiješ prazan list/prostor, i crtaš šta god hoćeš. Naravno, da bi nacrtao putokaze (ili bilo šta drugo) moraš poznavati neke osnovne stvari vezane za crtanje u vektorskim programima, a za to imaš mnogo tutorijala na netu. |
|
|
|
|
|
#7123 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7124 |
|
Registered User
|
Kako sam i prije prognozirao, sa mosta tj. sa novog GP Stara Gradiška napraviće se za sada tek spojna cesta da bi se saobraćaj s mosta spojio na postojeću magistralu kroz selo Novi Varoš. Brza cesta od GP do čvora Okučani ostaje za neko kasnije vrijeme.
|
|
|
|
|
|
#7125 |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Listajući literaturu sa sajta autoputeva, našao sam na jednom mjestu da se petlja koja spaja AP BL-DO i Vc zove Šešlije, a same Šešlije su oko 5-6 km odatle.
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#7126 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
====================================== Quote:
Ако си у прилици да видиш само једном како се то ради, вјерујем да би било довољно да похваташ конце и кренеш у самосталан рад. Али, писати о томе? То захтјева много простора и мог времена, а туториале ионако имаш на Интернету. http://www.google.ba/search?client=o...hannel=suggest Надам се да ће ти овај линк помоћи. Углавном, нацрташ правоугаоник, обојиш га у жељену боју и уписујеш текст по жељи користећи SNV фонт. Срећно
|
|
|
|
#7127 | |
|
Registered User
Likes (Received): 66
|
Quote:
IST - Istanbul Ataturk spotting (2013) NAS-Nassau airport, Bahamas spotting (January 2013) From HKG to YYZ via beautiful T1 by YU-AMC (Oct 2012) After Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2012) York Region-Buttonville airport spotting by YU-AMC (July 11th 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (May 21st 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (Feb 6th 2012) 5:59AM Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2010) |
|
|
|
|
|
|
#7128 | |
|
Registered User
Likes (Received): 72
|
Quote:
![]() И још нешто о броју Маховљанске петље. Водећи се логиком и на openstreetmap.org су је још раније означили бројем 4. И на motorways-exitlists.com такође са бројем 4. Међутим, ми имамо наше "стручњаке"... Last edited by ww87; July 22nd, 2012 at 02:55 PM. |
|
|
|
|
|
|
#7129 |
|
Registered User
|
tooljan:
Стварно си најбољи, друже. Читам сада ове туториале које си ми дао. Надам се да чу ускоро успјети направити први путоказ! Поздрав Цроатиа |
|
|
|
|
|
#7130 | |
|
Registered User
Likes (Received): 535
|
Hadžić i Dončić o neumskom koridoru
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7131 | |
|
Registered User
|
Nedeljko Čubrilović: Stiže novac i za drugu dionicu autoputa Banjaluka - Doboj
Quote:
Last edited by BNX; July 23rd, 2012 at 08:39 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7132 |
|
Registered User
|
Svidja mi se Mahovljanska petlja i pogotovo to da ulaz i izlaz sa petlje je sa dve trake.
|
|
|
|
|
|
#7133 | |
|
Registered User
|
Кинези заинтересовани за изградњу аутопута Бањалука – Сплит
Quote:
Evo i ovo ima veze sa autoputevima u RS, mada je teško povjerovati da će doći do realizacije ovog, sa obzirom na jako "veliki promet" ovom dionicom.
|
|
|
|
|
|
|
#7134 |
|
Registered User
|
Trenutno nije veliki promet jer od Splita do npr. Slavonskog Broda i Osijeka postoji autoput preko Zagreba. Ali da postoji AP od Splita preko BL do Okučana mnogi bi putnici prikratili put. Ali treba misliti na transportni prevoz. Ako se prevozi teret, roba onda bi to bio problem pošto BIH nije u EU i neizvjesno je da će ući u bližoj budućnosti od cca 10 godina..
Iako mnogi Slavonci koriste magistrale kroz BiH na putu do Dalmacije zbog kraće rute i uštede ipak ima i onih koji radi komocije putovanja autoputem, idu preko Zagreba. |
|
|
|
|
|
#7135 | |
|
Registered User
|
Ministri Hajdaš Dončić i Hadžić o koridoru kroz Neum i međudržavnim mostovima Gradiška i Svilaj
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7136 |
|
Registered User
Likes (Received): 30
|
sredinom 2015. zavrsen most? za 3 godine? to bi bilo odlicno
|
|
|
#7137 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
|
|
|
#7138 |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Priča oko zapošljavanja je već postala klasika u našim medijima.
Skeptičan sam da će Integral zaposliti mnogo ljudi ili im pak povećati plate. Ove godine će završiti Čemerno, tako da će imati dovoljno radnika za sledeću građevinsku sezonu. Kamenolomi, asfaltne baze... Oni mogu imati povećanje, ali ne bih rekao da će biti veliko. Onaj, ko bi zaista mogao imati značajno povećanje, jesu proizvođači hrane u pojasu oko autoputa. Oni uvijek profitiraju, kada se nešto voliko gradi u njihovoj blizini.
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#7139 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7140 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Српска, аутопут, аутопутеви, инфраструктура, путеви, саобраћај, транспорт, e-661, highways, infrastructure, infrastruktura, motorways, roads, srpska, transport, transportation |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|