|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#361 |
|
Дружба Народов
Likes (Received): 129
|
No lepiej nie przeginać za bardzo, u mnie na uczelni był wykładowca, który rok w rok jeździł na półwysep Kolski do Rosji, łącznie chyba z kilkanaście razy. Ja mimo całej swojej miłości do pewnych miejsc, chyba bym nie dał rady oglądać non stop tego samego
|
|
|
#362 |
|
Lubię mój Konin
Likes (Received): 0
|
Witajcie,ja zamierzam się wybrać do Prypeci lecz niestety dopiero za 4 lata ( po ukończeniu 18 roku życia) widzę że ten temat ma wiele ciekawych zdjęć,jeżeli chodzi o basen który znajduje (znajdował) się w Prypeci..był on czynny do 1992 roku czy 1993.
Last edited by KoninKO12; July 23rd, 2012 at 03:51 PM. |
|
|
|
|
|
#363 |
|
Registered User
|
Super, super i jeszcze raz super! Powtórzę moich poprzedników, świetna robota szym'car! Mam tylko pytanie, czy mógłbyś wrzucić zdjęcia mieszkań, które nie zostały doszczętnie ograbione przez złomiarzy i inne służby? Strasznie mnie to ciekawi w jakim są teraz stanie. Zamieszczałeś takie zdjęcia, ale niestety prawdopodobnie wygasły
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
1990
Likes (Received): 6
|
Cześć. Muszę przejrzeć ten wątek po kątem niedziałających zdjęć. Niestety nie przypominam sobie abym zastał jakiekolwiek mieszkanie, które nie zostało ograbione. Były takie, w których znajdowały się pojedyncze meble.
|
|
|
#365 |
|
Registered User
|
Konkretnie to chodziło mi o zdjęcia na stronie 15., pod opisem:
" I na koniec krótki przegląd lokatorski, czyli to czego nie zabrali likwidatorzy i złomiarze wysiedlonym mieszkańcom z ich malutkich przybytków". Dzięki Tobie złapałem tego przysłowiowego "bakcyla", fakt faktem już dawno myślałem, żeby się tam wybrać, ale dzięki Twojej fotorelacji jeszcze bardziej tego chcę. Twoje zdrowie Szym'car!
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
1990
Likes (Received): 6
|
Spoko, w wolnej chwili wgram zdjęcia na nowo na inny serwer, dzięki za miłe słowa, mam nadzieję, że uda Ci się wybrać do Zony
|
|
|
#367 |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
szym'car od kilku dni oglądam ten wątek z zapartym tchem. Wielkie podziękowania za fotki i opisy.
Miejsce, w którym na każdym kroku tkwi tajemnica. Może i mi kiedyś uda się kilka odkryć. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| chernobyl, czarnobyl, diabelski młyn, elektrownia jądrowa, kiev, kijów, oko moskwy, opuszczone, pripyat, prypeć, stalker, trip, ukraina, ukraine, wycieczka, zona |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|