|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4521 | |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
Kapacity sú a aj tak nemajú do čoho stavbári poriadne zakopnúť, len či je aj dostatočne zabezpečená moderná technológia a proces výstavby aby im nevznikali prestoje pre zlú koordináciu prác a výhovorky jeden na druhého vrámci subdodávateľov. Lebo lopaty a krompáče stačiť nebudú. Náročnosťou by som Filiálku prirovnal k projektu Eurovea a tú stavali Rakušania, jediný slovenský dodávateľ tam bola firma SKY a tý to tuším stihli za tri roky aj s vyčistením pozemku.
|
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Cize podla teba je realne ze v roku 2015 by sme jazdili cez tunel pod Dunajom? Neberiem ti to, ale podla mna to realne nie je. Filialku budu radi ak stihnu dovtedy.
|
|
|
|
|
|
#4524 |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 120
|
pod dunajom urcite nie .. to je nerealne, to ale ani nie je sucastou tohto projektu co sa ma postavit do 2015
tam je len etapa po filialku, teda len po trnavske myto je aj technologicky mozne, ked zacnu stavat este tuto sezonu.. netreba zabudat ze gro prac bude pod zemou, cize tam je viac menej jedno ake je vonku pocasie .. |
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Registered User
|
Aha, no tak ale to potom nie je dokoncenie TEN-T ako sa bluznilo v tom linku
|
|
|
|
|
|
#4527 |
|
|
vlastne mas pravdu, az dalsi usek od trnavskeho mala byt razeny tunel. po filialku to ma byt stavebna jama.
kazdopadne problem to nie je, vid ine stavby, do decembra 2015 je to zvladnutelne, aj ked zacnu na jar buduceho roku. narocne ale zvladnutelne |
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Registered User
|
Jaj, tak to nie ja som myslel, že píšeš len o realizácii Filiálky a tá sa stihnúť dá síce v šibeničnom pracovnom nasadení.
|
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Registered User
|
Filialka by sa asi dala, ale nemat rezervu na zdrzanie a riskovat ze vsetky tie peniaze sa budu vracat.. uff...
|
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
...v každom prípade stotožňujem sa s názorom, že za tie peniaze čo to stálo je projektová príprava riadne odfláknutá.... |
|
|
|
|
|
|
#4531 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
bude to cca 16 m pod povrchom...najvacsia tragedia, je ze nedoprojektoval sa prepoj s podchodom na trnavskom mýte (v ceste leží obrovský kanalizačný zberač), ale momentálne je spracované tzv. ministerské nariadenie na realizáciu aj tohto diela v prípade ak sa rozostavá Filiálka...tak bude prepojená aj s Trnavským mýtom - pohyblivým a pevným chodníkom....je to stihnuteľné do r. 2015
|
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Potom sa pridem pozret na tu oslavovanu Filialku.
|
|
|
|
|
|
#4534 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Registered User
|
nieco ako eskalator ale iduci po rovine,vlastne taky dopravnik.Na letiskach to byva vacsinou.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
A tu je aj video
![]() |
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Registered User
|
Pohyblivy chodnik je fajn. Ale aj tak ide o vzdialenost presunu ktora v BA vobec nie je nutna. Minimalne elektricky z Vajnorskej mohli potiahnut az tesne ku stanici.
|
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Ani si nepamätám, kedy a či vôbec som našiel v aktuálnych správach nejaké pozitívum ohľadne bratislavských električiek ..
http://bratislava.sme.sk/c/6481143/e...e-miliony.html
|
|
|
#4539 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4540 |
|
|
ono sa mohlo rozmyslat kusok viac ehm do buducnosti a pri troske namahy a spojenej investicie (co bohuzial na slovensku nehrozi) sa mohol urobit prestupny elektrickovy podzemny terminal .. ale to nehrozi
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|