|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#761 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#762 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Pulezani,jedno pitanje -
dosta dugo pratim sta se desava u mom rodnom gradu i zadovoljan sam kako se Pula razvija i gradi.Hocu da dodjem u Pulu,ali vozim auto sa srb tablicama pa me zanima jel ga necu naci u rivi ?
|
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Registered User
|
Quote:
Pa ja kad sam se parkirao pored parka na rivi taman kad je valjda bio neki koncert ili nesto sl. svi su isli piti u taj park i meni su odvalili retrovizor i skinuli znak sa auta. :/ |
|
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Mikoyan-Gurevich
Likes (Received): 93
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#769 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#770 |
|
Registered User
|
![]() Bio sam nešto u centru. Ova zadnja preregulacija prometa je bila pun pogodak! ![]() ![]() Tu je glavni problem. Kompletno zagušeni Giardini. |
|
|
|
|
|
#771 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
Registered User
|
Tako je!! Zatvorit Giardine pustit samo javni prijevoz cije bi glavne linije vozile svakih 10ak ili 15ak minuta i to je to!! sta ga kompliciraju toliko!!
|
|
|
|
|
|
#773 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Riva-prohodnost 0% Giardini-prohodnost nikakva, prosječna brzina oko 5-10 km/h Zaobilaznica-prohodnost možda 50%, prosječna brzina oko 40 km/h MUP-prohodnost nešto bolja od zaobilaznice, trenutno najbolja opcija za ljude iz južnih kvartova grada koji žele iz grada ili u Šijanu... |
|
|
|
|
|
|
#775 |
|
Registered User
|
![]() Zanimljiva stvar se događa iza Peveca. Prošle godine su dobili na natječaju pravo građenja, sada sklapaju ugovor o financiranju prometnice za budući sportski centar. Uglavnom 350 m prometnice će biti barem 1.5 Mkn. Biti će zanimljivo vidjeti što se to tamo planira. Definitivno interesantnije nego neka bezidejna višestambena građevina. |
|
|
|
|
|
#776 |
|
Registered User
|
Vrtić u Šijani
![]() Ovo mi je otvorilo malo nade. Naime ako je grad već izgubio svoj teren (žuta boja), možda nije sve potpuno izgubljeno. Naime ovaj prilaz lijevo od žutog terena grad ne treba ostaviti vlasnicima za prilaz. Nema tog zakona koji ti netko može za neopterećeni teren uvjetovati za prilaz. Zato i građevine ne mogu dobiti akte za gradnju ako nemaju osiguran prilaz (sa dozvolom i započetom gradnjom). Grad ih jednostavno zatvori i dobije nešto terena za igralište. Neće biti jednako kao i projektirano veliko, no ipak će nešto ostati. http://www.glasistre.hr/ |
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#779 |
|
Registered User
Likes (Received): 56
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#780 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Neće krenuti na jesen.
Inače cijena takvog kružnog toka bez podvožnjaka je otprilike 20 mil kn, stavimo da HC i Pula financiraju 50% - 10 mil kuna čini mi se da HC ne mogu izvući, ali će se npr. u Rijeci graditi cijela D427 (bivša Ž5025) vrijedna ~ 150 mil kn. Plan Hrvatskih cesta travanj - prosinac http://www.hrvatske-ceste.hr/Dokumen...-12_OBJAVA.pdf Last edited by Istrijan; August 7th, 2012 at 12:50 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|