daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Serbian Forum > Изградња и развој > Изградња, привреда и инфраструктура

Изградња, привреда и инфраструктура Пројекти и вести са градилишта, привредни развој и нискоградња / Projects and construction updates, economy and infrastructure development
Путеви Изградња путева / Road infrastructure Железница Железнички саобраћај / Rail transport Ваздухопловство Ваздушни саобраћај / Aviation

Reply

Thread Tools Display Modes
Old August 5th, 2012, 10:58 AM   #19201
micika
Stalker

micika's Avatar

To nije utakmica sa Radnickim kao sto vidis sa slike.
Negde daleko, daleko, na Sokolnickoj liniji, iza sedam pustih stanica iza tri srusena metro-mosta, iza hiljadu hiljada zeleznickih pragova, nalazi se carobni podzemni grad. Taj grad je zacaran, i u njega obicni ljudi ne mogu da udju. U njemu zive carobnjaci i samo oni mogu da ulaze i izlaze kroz gradsku kapiju. A iznad njega, na povrsini se nalazi veliki dvorac sa kulama, u kome su nekada ziveli ti mudri carobnjaci. Taj dvorac se zove... Univerzitet.
micika no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old August 5th, 2012, 05:23 PM   #19202
Dzonito
Registered User

Dzonito's Avatar

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by gygy11 View Post
Ja ne vidim problem da se taj sever spusti do terena , fizicki moze da stane , a i ako nemaju mesta , moze teren da se pomeri ka jugu , bez problema , ionako tamo za sada ne planiraju tribinu. Ne znam tacno , ali po slikama , izgleda da komotno moze da se doda 4 reda stolica ka terenu. A tribina sa 8 redova je ipak mnogo ozbiljnija nego tribina od 4 reda.
Ma kakvo pomeranje terena ka jugu,onda ce na severu da viri tribina,a na jugu ce faliti koji metar.Bolje da nista nisu ni radili.Zgradu spicili,svakim danom sve je veca i veca,a tribine ne pipaju takoreci...
Dzonito no está en línea   Reply With Quote
Old August 5th, 2012, 08:15 PM   #19203
SrdjanCacak86
Registered User

SrdjanCacak86's Avatar

Likes (Received): 5

Tempo gradnje stadiona u Cacku je prevazisao sve bezobrazluke.Malopre sam prosao pored stadiona bilo mi mrsko da slikam..nista nisu dirali u poslednjih 14 dana kad sam izbacivao slike(glupo je da vam izbacujem isti prizor)...Daj boze da ovu prvu fazu zavrse do leta 2013. godine..U novembru i decembru su im falili papiri da se promeni sa rekonstrukcije stadiona na izgradnju novog sto ocigledno ne rade,januar,februar i mart su se zalili na zimu i nisu radili,ceo april su kopali temelje zgrade,maj,jun i jul zidaju zgradu + postavili 20-ak stubica na onom jadnom istoku... U avgustu ce im smetati sunce,u septembru kisa...Jadno da jadnije ne moze da bude.
SrdjanCacak86 no está en línea   Reply With Quote
Old August 5th, 2012, 08:20 PM   #19204
SrdjanCacak86
Registered User

SrdjanCacak86's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lord_Ajvar View Post
Pa, ne znam, bolje i ta tri reda, nego zid na jugu... A evo jos jedne fotke sa utakmice protiv Radnickog sa zvanicnog sajta:

http://www.boracfk.com/sites/default...%2008%20BR.jpg
slika je sa utakmice Borac-Javor od pre par dana
Old August 5th, 2012, 08:40 PM   #19205
marillion
zloderator

marillion's Avatar

Likes (Received): 19

prošao prekjuče pored Timokovog stadiona, obeležili su mesta za reflektore

http://sketchup.google.com/3dwarehou...db&prevstart=0
marillion no está en línea   Reply With Quote
Old August 5th, 2012, 09:53 PM   #19206
Lord_Ajvar
E R R O R ! ! !

Lord_Ajvar's Avatar

Likes (Received): 13

Quote:
Originally Posted by micika View Post
To nije utakmica sa Radnickim kao sto vidis sa slike.
Vidi, stvarno, Javor iz Ivanjice... Blam! Samo sam prekopirao sliku sa sajta, nisam ni pogledao (gledao sam tribine). Blam
Lord_Ajvar no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 12:14 AM   #19207
usernameserbia
Registered User

usernameserbia's Avatar

Likes (Received): 45

reflektori na pomocnim terenima u novom pazaru

usernameserbia no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 01:30 AM   #19208
Veliki mozgonja
Registered User

Veliki mozgonja's Avatar

Likes (Received): 20

Kada se planira izgradnja juzne tribine u Pazaru ?
Veliki mozgonja no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 07:47 AM   #19209
milanrm
Registered User

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by SrdjanCacak86 View Post
Tempo gradnje stadiona u Cacku je prevazisao sve bezobrazluke.Malopre sam prosao pored stadiona bilo mi mrsko da slikam..nista nisu dirali u poslednjih 14 dana kad sam izbacivao slike(glupo je da vam izbacujem isti prizor)...Daj boze da ovu prvu fazu zavrse do leta 2013. godine..U novembru i decembru su im falili papiri da se promeni sa rekonstrukcije stadiona na izgradnju novog sto ocigledno ne rade,januar,februar i mart su se zalili na zimu i nisu radili,ceo april su kopali temelje zgrade,maj,jun i jul zidaju zgradu + postavili 20-ak stubica na onom jadnom istoku... U avgustu ce im smetati sunce,u septembru kisa...Jadno da jadnije ne moze da bude.
Druze, morao bi prvo da se raspitas o celoj situaciji, pa da onda komentarises!!! Da li drzava placa, koliko je duzna izvodjacu, ko ustvari ulaze svoj novac dok se ne nakane da daju...Ako te nasto posebno interesuje, mozes slobodno da kontaktiras izvodjaca, pa da pitas kakva je situacija, a ne ovako da komentarises, a nisi informisan o elementarnim stvarima!
milanrm no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 11:19 AM   #19210
Vaske_tb
Registered User

Prvo, dobrodošao na forum. Ne znam koliko dugo pratiš, ali ovde se gotovo nikad ne kritikuju radnici koji rade na stadionu. Izvođači se kritikuju samo zajedno sa upravom kluba i investitorima (država, lokalna samouprava...) u slučaju lošeg odabira i projektovanja tribina najpre estetski, a zatim i funkcionalno. Kada je neko ovde razočaran tempom radova, sigurno se ne žali na radnke. Svako zna da država daje pare i da niko nije lud da ulaže svoje u javnu imovinu. Pošto se zna da se na primer stadion Metalca u GM gradi privatnim parama, tamo su rokovi ispoštovani maksimalno i to uz minimalne estetsko funkcionalne defekte. Ono što većinu prisutnih na forumu nervira vezano za Čačak je maksimalna posvećenost upravnoj zgradi (ili kako god da se zove) sa nakaradno ubačenih tri teda tribina koje će izgledati najblaže rečeno ružno. U prevodu, to malo para što se ima (ili nema) se crpi na poslovni prostor a tribine čekaju ako i kad nešto stigne.
Vaske_tb no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 12:20 PM   #19211
RainbowSix
Registered User

Likes (Received): 3

Exclamation

Quote:
Originally Posted by milanrm View Post
Druze, morao bi prvo da se raspitas o celoj situaciji, pa da onda komentarises!!! Da li drzava placa, koliko je duzna izvodjacu, ko ustvari ulaze svoj novac dok se ne nakane da daju...Ako te nasto posebno interesuje, mozes slobodno da kontaktiras izvodjaca, pa da pitas kakva je situacija, a ne ovako da komentarises, a nisi informisan o elementarnim stvarima!
Ma sve to što si naveo je ok, al u čačku kenjkaju i prije nego što su prvu ciglu uzeli u ruke. Od samog početka tamo se dangubi i niti u jednom jedinom momentu tamo se nije prionulo na posao. Ne mogu baš od početka da se ovako vuku jer im neko nije uplatio ono što tad nisu bili ni započeli.
Čini mi se da se u Čačku i projektant i investitor, ali i izvođač konstantno afirmišu kao neviđeni mufljuzi. Ako tamo nešto od sve ove priče i bude izgrađeno, a pod uslovom da iole na nešto liči, biće to čudo neviđeno još od vremena otkada je tamo neki lik Tesla prosvijetlio sijalicu zabijenu u golu zemlju.
RainbowSix no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 12:22 PM   #19212
drinin vuk
Registered User

drinin vuk's Avatar

Likes (Received): 64

Quote:
Originally Posted by marillion View Post
prošao prekjuče pored Timokovog stadiona, obeležili su mesta za reflektore
Нисам песимиста,али конкретна ствар би била да су урадили пуно више од обиљежавања,ал зна се како то код нас иде....

Иначе један офф, вјероватно је доста вас било на стадиону Камп Ноу?
Ја сам био у јуну и одушевио се! Чиме? Ни случајно модерношћу, унутрашњост стадиона најбоље показује колико је он стар,већи дио степеништа личи на она степеништа из 1950е. Но шта је поента (био сам на још свега неколико евро стадиона) ал оно што Барсин краси унутра је величанствено, мислим на она кина у низу гдје гледаш филм на 15-ак великих ледова и то тако да сцене иду по секунд закашњења на сваком у доносу на претходни.... Одушевила ме и новинарска ложа стадиона,како то само фантастично дјелује (јбг будућег новинара то занима) и наравно још неки детаљи попут тзв. лед екрана у галерији гдје додиром прста на одређену тему можеш гледати филм о успјесима СД Барселона.... Шопови на самом стадиону ништа бољи од шопова неких далеко мањих клубова,али зато фасцинантан поглед са било ког дијела трибине,од почетног,новинарског до задњег нивоа.
drinin vuk no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 01:28 PM   #19213
milanrm
Registered User

Quote:
Originally Posted by RainbowSix View Post
Ma sve to što si naveo je ok, al u čačku kenjkaju i prije nego što su prvu ciglu uzeli u ruke. Od samog početka tamo se dangubi i niti u jednom jedinom momentu tamo se nije prionulo na posao. Ne mogu baš od početka da se ovako vuku jer im neko nije uplatio ono što tad nisu bili ni započeli.
Čini mi se da se u Čačku i projektant i investitor, ali i izvođač konstantno afirmišu kao neviđeni mufljuzi. Ako tamo nešto od sve ove priče i bude izgrađeno, a pod uslovom da iole na nešto liči, biće to čudo neviđeno još od vremena otkada je tamo neki lik Tesla prosvijetlio sijalicu zabijenu u golu zemlju.
I ti si,takodje neupucen! A svi mnogo volite da pricate i kritikujete,a mnogo ste povrsni! Ja radim u firmi koja izvodi radove i znam kompletnu situaciju! Ne znam o kakvom razvlacenju se ovde prica!? Da ne treba mozda da izvodjac kreditira drzavu? A kad komentarisete dinamiku,trebali bi prvo da se konsultujete sa nekim ko se bavi gradjevinom i ko zna sta su zemljani radovi i koliko treba posla da se odradi "da se izadje iz zemlje"! Sto se tice nas,istocna tribina je kompletno pripremljena za montazu,ukljicujuci i celicnu konstrukciju...ali...nema novca...Nemojte povrsno komentarisati i praviti antireklamu firmi koja posteno radi svoj posao,retko kvalitetno i bez fuserisanja! Kakav je projekat i kakvo je finansiranje,to je vec drugo pitanje.
Old August 6th, 2012, 01:30 PM   #19214
milanrm
Registered User

Quote:
Originally Posted by Vaske_tb View Post

Prvo, dobrodošao na forum. Ne znam koliko dugo pratiš, ali ovde se gotovo nikad ne kritikuju radnici koji rade na stadionu. Izvođači se kritikuju samo zajedno sa upravom kluba i investitorima (država, lokalna samouprava...) u slučaju lošeg odabira i projektovanja tribina najpre estetski, a zatim i funkcionalno. Kada je neko ovde razočaran tempom radova, sigurno se ne žali na radnke. Svako zna da država daje pare i da niko nije lud da ulaže svoje u javnu imovinu. Pošto se zna da se na primer stadion Metalca u GM gradi privatnim parama, tamo su rokovi ispoštovani maksimalno i to uz minimalne estetsko funkcionalne defekte. Ono što većinu prisutnih na forumu nervira vezano za Čačak je maksimalna posvećenost upravnoj zgradi (ili kako god da se zove) sa nakaradno ubačenih tri teda tribina koje će izgledati najblaže rečeno ružno. U prevodu, to malo para što se ima (ili nema) se crpi na poslovni prostor a tribine čekaju ako i kad nešto stigne.
Hvala!
Old August 6th, 2012, 02:24 PM   #19215
axentius
Registered User

Likes (Received): 6

Današnje fotografije iz G. Milanovca.
Izgleda da će sve biti spremno za drugo kolo, 18. avgusta, za utakmicu Metalac-Voždovac.

http://imageshack.us/photo/my-images...afija0194.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images...afija0192.jpg/
axentius no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 02:50 PM   #19216
SrdjanCacak86
Registered User

SrdjanCacak86's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanrm View Post
Dobrodosao na forum!
Cekaj,onda neko iznosi insinuacije! U januaru je bilo po svim lokalnim i sportskim medijima da su sredstva obezbedjena za 1. fazu (cak je ta informacija bila serovana na ovom forumu vise puta sto ce ti potvrditi ostali forumasi)..drugo,jako je losa reklama za vasu firmu ta slika kako sporo odmicu radovi..Jednostavno bi to trebali da iznesete u javnost kako vas ne placaju..Trece sto pominjes zemljane radove kao jedan od vecih problema,ti radovi su bili i u Nisu,Uzicu,NP zavrseni u jako dobrom tempu pa se niko nije zalio i trece objasni mi kako stadion u NP i Ue manje da kosta od stadiona u Cacku a veceg su kapaciteta i 3 puta bolje izgledaju nego sto ce izgledati ova tvorevina jer na sve lici ali na stadion NE?Nadam se da imas informaciju da mi odgovoris na ovo,jer stvarno nemam ni vremena ni volje da se raspitujem po Ratku Mitrovicu oko stadiona..Pozdrav zemljak
Old August 6th, 2012, 02:59 PM   #19217
Zekan
Registered User

Likes (Received): 14

U Srbiji su za skoro sve radove koje finansira država sredstva uvek obezbeđena, ali izvođači pare nikada ne vide, a opšte poznata činjenica je da je država najveći dužnik!!!
Zekan no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 03:12 PM   #19218
SrdjanCacak86
Registered User

SrdjanCacak86's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zekan View Post
U Srbiji su za skoro sve radove koje finansira država sredstva uvek obezbeđena, ali izvođači pare nikada ne vide, a opšte poznata činjenica je da je država najveći dužnik!!!
Ne posluju oni sa drzavom prvi put i to dobro znaju..zasto su onda prihvatali posao..Kako je ta drzava isplatila u Ue,Ni,KS,NP,Borci,Indjiji,..svima su njima zavrseni stadioni u rokovima ,ko je dao pare u tim gradovima?Ne provociram majke mi,stvarno mi nije jasno gde onda skripi?Sto bi bas drzava jedino za Cacak pravila izuzetak da ne obezbedi finansije a jedan je od prvih odobrenih projekata?
Old August 6th, 2012, 03:17 PM   #19219
undertaker89
NUSKNVP

undertaker89's Avatar

Likes (Received): 26

Drzava jos uvek nije dala pare ni za Cair i radovi isto tako kasne.
undertaker89 no está en línea   Reply With Quote
Old August 6th, 2012, 03:19 PM   #19220
Rendula
Registered User

Rendula's Avatar

Likes (Received): 1

http://www.srpskifudbal.rs/2012/08/0...za-2-kolo-pls/
Rendula no está en línea   Reply With Quote

Reply

Tags
Србија, Црна Гора, Чика Дача, арене, српска, стадиони, arenas, arene, atletske staze, estadios, montenegro, rupa, serbia, srbija, srpska, stadioni, stadioni u poljskoj, stadiums

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules