|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#7161 |
|
Szymek
|
Kuźnia jest na Śląskiej. Pomiędzy Grunwaldzkim, a Jagiellońską, o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
#7162 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Za gs24.pl: Nieoficjalnie wiadomo, że także konkurencyjna dla Mc Donald's marka KFC planuje otwarcie lokalu na ul. Przyjaciół Żołnierza. Restauracja miałaby powstać tuż za skrzyżowaniem ulic Komuny Paryskiej i Przyjaciół Żołnierza. Kierownictwo KFC oficjalnie nie potwierdza planów. - Dokładną datę otwarcia i lokalizacji restauracji w Szczecinie podamy kiedy będzie już potwierdzona - mówi Natalia Makowska ze spółki AmRest, będącej właścicielem restauracji KFC.
|
|
|
|
|
|
#7163 |
|
Mordercza kaczuszka....
Likes (Received): 27
|
|
|
|
|
|
|
#7164 |
|
Registered User
Likes (Received): 63
|
Aaaa, nie do patrzyłem... Widocznie to ten, co kiedyś w Mak Kwaku pracował
|
|
|
#7165 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
wiem z prywatnych informacji.
|
|
|
|
|
|
|
#7166 |
|
Registered User
|
Potwierdzam, od kilku miesięcy też jestem w posiadaniu takich informacji. A że Amrest nie potwierdza, to standard
|
|
|
|
|
|
#7167 |
|
Co ja tutaj robię?!
Likes (Received): 28
|
Mak kwak ze śląskiej chyba nie wytrzymał remontu, najpierw były zaklejone okna i kartki remont teraz zostały kartki z napisem wynajmę
|
|
|
#7169 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
Kuźnię polecam z czystym sercem (i żołądkiem) szczególnie, że na SWEETDEALu można było dostać kupony z 50% zniżką...
|
|
|
|
|
|
#7170 |
|
give it to me baby
Likes (Received): 394
|
Hmm, trzeba obadać.
|
|
|
#7171 | ||
|
Co ja tutaj robię?!
Likes (Received): 28
|
Quote:
A kurd zamyka o 22Quote:
|
|
|
|
#7172 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Jeśli chodzi o Starbucks to przejeżdżałem dzisiaj obok "Grzybka" i faktycznie w lokalu byli ludzie, ale było też pełno kartonów, folii i papierów. Wprowadzają sie dopiero
|
|
|
|
|
|
#7173 |
|
Registered User
|
No cóż, kolejna wizyta w Gospodzie Herbu Korab (która na pewno za jakiś czas, zgodnie ze słowami przemiłego właściciela
, niedługo dorobi się własnej strony internetowej) poświęcona była wypróbowywaniu dalszych pyszności z karty; ale najpierw mała zachęta choć jakości komórkowej - opisy z karty dań (zwanej z francuskiego menu )1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() i to, co najważniejsze - zapiekanka chłopska (potrawa jednogarnkowa), 4. ![]() a w środku CEBULA , kiełbasa, ser żółty, ziemniaczki w plasterkach i beszamel - i to wszystko gorące i świeżo zapieczone....no po prostu niebo w gębie (Małżonka jadła rybę z frytkami a to nie takie efektowne, więc zdjęcia nie będzie )...polecam z pełnym, usatysfakcjonowanym żołądkiem (po raz nie wiadomo który )...
|
|
|
|
|
|
#7174 |
|
Registered User
|
Kubryk - byłem kilka dni temu. Wrażenia bardzo mieszane, kartą nie można płacić, zapytaliśmy o menu - brak takowego. "Jesteśmy pubem morskim" - jakby to miało tłumaczyć te niedogodności. W każdym razie na plus fajny klimacik, wystrój, tanio (Bosman lany za 5 zł, Cuba Libre 6 lub 7 zł).
Casa del Toro - w końcu postanowiłem się tam wybrać. Ciekawy wystrój, miła obsługa (abstrahując, kelnerka się dziwnie spojrzała, jak powiedziałem "o patrzcie, tutaj mają menu przynajmniej" ). Jako że głodny nie byłem, wziąłem tapas z pomidorami. Całkiem ok. Buddha - Thai & Fusion Restaurant - oj nie mogę się doczekać, aż to otworzą ![]() image hosted on flickr ![]() Nowy lokal by szczecinblog, on Flickr |
|
|
|
|
|
#7175 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7176 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Na dole okna można przeczytać "zarządzane przez restaurację Bombay" ciekawe więc czy to będzie coś nowego, czy "Bombay - oddział podzamcze"
|
|
|
|
|
|
#7177 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
W tym tygodniu odwiedziłyśmy nowy szczeciński pub Archiwum, który mieści się przy ul. Bohaterów Warszawy 17 a otwarte jest od poniedziałku do czwartku w godzinach 11:00-3:00 oraz od piątku do niedzieli od 11:00 do 5:00. Wnętrze lokalu jest bardzo oryginalne. Na regałach znajdują się książki, do których dostęp ma każdy gość. Można śmiało oddać się lekturze. Archiwum Pub to przede wszystkim miejsce w którym w grupie znajomych i przyjaciół można napić się kawy, herbaty czy piwa.
http://hotmag.pl/polecamy-restauracj...chiwum-pub/813 W tym tygodniu odwiedziłyśmy nową szczecińską Pierogarnię na Deptaku. Miejsce zawdzięcza swoją nazwę położeniu gdyż znajduje się przy Deptaku Bogusława. Lokal czynny jest od poniedziałku do piątku w godzinach: 9:30 - 18:30, oraz w soboty od 9.30 do 16.30. Wnętrze lokalu jest przestronne i jasne. Na stolikach znajdują się wazoniki z kwiatami. Wszystko przywodzi na myśl atmosferę domowych, rodzinnych obiadów. W karcie menu znajdują się nie tylko pierogi. Goście zamówić mogą też barszcz czerwony , jedną z pięciu rodzajów kawy, czekoladę,sandwicza, ciasto czy galaretkę. http://hotmag.pl/polecamy-restauracj...na-deptaku/812 |
|
|
|
|
|
#7178 |
|
Bike & Ride
Likes (Received): 4
|
|
|