|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#4981 |
|
donceci1981
Likes (Received): 55
|
|
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Registered User
Likes (Received): 133
|
Не ми допадат особено навесите - на Цариградско са по-хбави, но не е чак толкова зле. Ще е хубаво някой да направи снимка от Сердика.
А датата за откриването вече окончателна ли е? Тези дни по новините говорят за 31-ви. Вероятно тогава ще е откриването. След няколко дни вече сигурно ще сменят и аудиозаписите и влаковете започват да се движат до Лозенец
|
|
|
#4983 |
|
Registered User
Likes (Received): 514
|
Репортаж от ремонта на тротоарите и пътните платна около метростанцията на Лъвов мост до Автобусната гара. Ремонтирани са освен тротоарите и основните платна така и локалните.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Last edited by mdk_; August 11th, 2012 at 10:04 PM. |
|
|
|
|
|
#4984 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4985 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Регистриран потребител
Likes (Received): 67
|
Благодаря за предоставения снимков материал, но къде ще се осъществи пресичането на велосипедната алея от страна на автомобилното движение?
|
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#4988 |
|
levski forever
Likes (Received): 697
|
![]() Мерси много за труда който си положил mdk. ![]() Ей с тия хидранти навсякъде заприличахме на Америката. ![]() Тошко Колев пееше как ще ги стигнем, те стигнахме ги.
|
|
|
|
|
|
#4989 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
На изходите при Лъвов Мост няма ли да има навеси ?
|
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Registered User
Likes (Received): 119
|
Релсите няма ли да оправят?
|
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Registered User
|
Струва ми се, че на тази станция няма да има навеси защото почти не се забелязваше каквато и да е дейност около самите станции. Иначе наистина релсите и асфалта м/у тях беше в окаяно състояние и там точно не е пипано нищо. Дори на мястото където се пресича Мария Луиза и още една голяма улица( не мога да се сетя името и- улицата за авточастите
) Релсите минават през целия булевард напречно и там има не малко дупки, но никой не ги е пипал. При преминаване оттам с кола си е доста неприятно усещането.
|
|
|
|
|
|
#4992 |
|
Registered User
Likes (Received): 99
|
Предполагам, че велоалеята ще я доизградят заедно с новото кръстовище на две нива, когато го почнат.. Надявам се с него и цялата цигания около Лъвов мост да се изчисти, там беше страшно свърталище! И за фон ми е любимият хотел със звучното име "Цура"...
И на мен ми прави впечатление, че навсякъде правят такива хидранти, което ми допада.
|
|
|
|
|
|
#4993 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Registered User
Likes (Received): 225
|
Ремонтът на подлеза при НДК поприключва, става горе долу прилично. Това са новите табели на мястото на старите от преди 50 години в подлеза. Харесва ми, че на повечето места освен по вестибюлите, станцията на НДК се съкращава до "НДК", включително по най-новите схеми във влаковете също е само "НДК".
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#4995 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Е поне са нови и актуални
|
|
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Аз скоро слизах в ремонтиращият се все още подлез на НДК и не останах очарован от подовата настилка. Вижда ми се доста "смешна" с тези малки криво залепени плочки с огромни и нееднакви навсякъде фуги. Чудя се каква е тази простотия да се маха гранит за да се слагат някакви евтини покрития.
|
|
|
|
|
|
#4997 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
![]() Снимката показва странна грешка на показаната табела относно информацията за тролеите и трамваите, правещи връзка с метростанция НДК. На табелите правилно се споменават тролеи 1, 2, 5, 8 и 9, които винаги са си минавали оттук, но забелязвате ли споменаването също и на тролейбус 6, който НИКОГА НЕ Е МИНАВАЛ ПРЕЗ НДК, но независимо от това си е добавен?!?
Софийско метро: МД1: Станции 20 и 21 на разклонението към Летище София да обслужват квартал Дружба, вместо поляните и индустриална зона Искър! МД2: Изграждане на станция 12 в кв. Хладилника за обслужване на мола "Парадайс Сентър" и връзка с автобусите на ул. Сребърна и Автостанция Хладилника, вместо да е само до бул. Джеймс Баучер! МД3: Обслужване на СУ, паметника Левски и ул. Кракра и поемане на правената от тролейбуси 1 и 2 връзка на тези райони с бул. Владимир Вазов, Попа, НДК и Петте Кьошетта, вместо обикаляне през Военна Академия! |
|
|
|
|
|
|
#4998 |
|
Registered User
Likes (Received): 129
|
Не знам дали съм единствения, но не ми се показват снимките на mdk.
|
|
|
#4999 |
|
Moderator
Likes (Received): 1029
|
Друго ми е по-странно..Станцията се казва Национален Дворец на Културата (НДК) и National Palace of Culture (NDK??????????). Какъв ориентир би могло да бъде NDK, при положение че трябва да е NPC.
|
|
|
|
|
|
#5000 |
|
CLOSED
Likes (Received): 85
|
del