|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Ниш Niš |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#12561 |
|
mosh n roll
Likes (Received): 75
|
ja ne znam zbog čega, možeš li da mi pojasniš?
|
|
|
#12562 |
|
Niš je carski grad
Likes (Received): 13
|
|
|
|
|
|
|
#12563 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
i mene isto zanima
|
|
|
|
|
|
#12564 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Mislio sam na cinjenicu da na birou rada ima oko 36.000 nezaposlenih,da su plate bedne i neredovne,kada na to dodate poskupljenja u svim sferama zivota,zivo me interesuje ko ce da kupuje stolicu od 200 evra u Ikei....da ne pricamo o montaznim sobama i namestaju i ostalim stvarima koje se tamo prodaju.
|
|
|
|
|
|
#12565 |
|
Registered User
Likes (Received): 266
|
![]() Miki, treba dublje da pronikneš i u ljudsku psihu, a i u novčanike. ![]() U Nišu i okolini ( uzevši u obzir one koji gravitiraju ka gradu), ima desetak hiljada ljudi koji imaju lovu za Ikeu. Zatim ima par desetina hiljada ljudi koji će bez razmišljanja da uzmu nov, ili reprogramiraju neki svoj postojeći kredit, da bi u Ikei kupili neki nameštaj ili slično. A i Ikea će verovatno svima da "izlazi u susret" raznim "olakšicama" plaćanja, u vidu akcija i višeratnog plaćanja. Znaju oni šta rade, neće da se za.ebu. Ikea ti je kao magija, kao droga, evo, npr, moja žena par godina "sanja" neki uspravni sat sa policama za knjige, koji u Mađarskoj košta valjda 25 000, a ovde bi koštao npr. 15 000 .. ona će prva tamo da "odleti" da ga kupi, leba neće da jede .. iskukaće te pare, ima da ih stvori, nekog će da opljačka ako nema .. u svakom slučaju, meni da se opasno popne na glavu.
Last edited by Trajkovic; August 16th, 2012 at 02:14 AM. |
|
|
|
|
|
#12566 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ikea je u svetu poznata po jeftinim stvarima u odnosu na lokalno trziste i po veoma pojednostavljenom dizajnu. Pola stvari u stanu mi je iz Ikea-e. Jeftino je i zahvaljujuci tome sto ti moraju otpasti prsti dok dasku A spojis sa sarafom X a preko stranice W. Doduse na cenu utice i to sto je roba uglavnom iz fabrika zemalja u razvoju. Jednostavno IKEA je sve ono sto nam donosi buducnost u kojoj ce se u prodavnicu namjestaja ici kao u supermarket. Nije za one koji zele da imaju dugovecan namestaj ali nemoze sve ...
Inace prvo kad odem u IKEA-u svratim u njihovu menzu na svedske cufte Moj mali sin mi kaze neki dan: "Tata hajdemo u onaj restoran IKEA, znas oni imaju i namjestaj P.S. Trajkovicu znam za tu policu sa satom na vrhu....zamalo da mi zena kupi jedan put, ali sam je skrenuo u drugom pravcu sa nekom pricom o necemu levom...
|
|
|
|
|
|
#12567 |
|
Registered User
Likes (Received): 67
|
|
|
|
|
|
|
#12568 |
|
Niš je carski grad
Likes (Received): 13
|
|
|
|
|
|
|
#12569 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
Dati 150 evra za ovaj sat sa policom?! Vi bas imate para..
|
|
|
|
|
|
#12570 |
|
Registered User
|
e ljudi,neka se napravi da imamo,a ko nece ne mora da ide...samo dok se ne napravi u Bg ne verujem da ce krenuti u Nisu...nece to skoro-a i bila je informacija u medijima da se gradnaj ostalih Ikea centra u Srbiji odlaze za par godina...
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/3...dnu-robnu-kucu |
|
|
|
|
|
#12571 | |
|
≡ Always m0bile ≡
Likes (Received): 35
|
Quote:
|
|
|
|
|
#12572 |
|
Registered User
Likes (Received): 172
|
daj Boze !
|
|
|
|
|
|
#12573 |
|
Registered User
Likes (Received): 21
|
Da be, usrecili bi se mnogo da ovde naprave.
Ako ce samo jednu robnu kucu da rade najbolje za njih bi bilo tamo kod Indjije negde da je naprave. |
|
|
|
|
|
#12574 |
|
Registered User
|
Vi, ljudi, napraviste od Ikee tešku snobovštinu i vrhunsku otmenost. Ako Ikea nešto nije, onda nije nedostupna.
Hajde ovako da vam postavim pitanje: i pored veoma teške situaciji u Nišu (pa i u celoj Srbiji), kupuje li narod bilo kakav nameštaj, onaj najjeftiniji? Je l' propala celokupna trgovina pokućstvom? Ako se danas prodaje makar i taj najskromniji nameštaj, onda ima mesta za Ikeu. Ikea ima robe bukvalno za svakoga. Postoje stolovi i stolice za manje od 10 evra (nemojte sad o kvalitetu, dovoljno je dobro za te pare, verujte mi). Sitnice za kuću koštaju oko evra, možeš da kupiš zaista svašta za male pare. Tačno je da ima i skupljih stvari, ali one ne preovlađuju ili, barem, nisu jedine. Ikea posluje i na prilično siromašnim tržištima, pa ne propada. Baš zato što vodi računa da ima za svakoga ponešto. Tako da nemate razloga za sumnje. Ako oni misle da treba da otvore prodavnicu u Nišu, budite uvereni da znaju da će uspeti. Suviše su oni veliki maheri i planeri da bi uleteli bezglavo u bilo šta. |
|
|
|
|
|
#12575 |
|
ivanpet
|
|
|
|
|
|
|
#12576 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
Bas da vidimo da li ce ovako da izgleda. |
|
|
|
|
|
|
#12577 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Mogli su malo da prilagode izgled starom domu ili elektronskom fakultetu...ili bilo čemu u okolini
|
|
|
|
|
|
#12578 | |
|
Registered User
Likes (Received): 266
|
Quote:
Sudeći po nekim skorašnjim iskustvima (višespratnica na uglu, početka ulice Prvomajska), čini mi se da će krajnji rezultat fasade biti jeftiniji, jednostavniji (bolje rečeno, prostiji). Očekujem da u toku gradnje ne izvedu sve ove izbočine na fasadi, već da na kraju, to samo simuliraju farbom, što bi bilo NAJGORE MOGUĆE REŠENJE !!! Daj bože da nisam u pravu.
|
|
|
|
|
|
|
#12579 |
|
Registered User
|
U centru je poplocan skroz onaj parking, ostao je jos samo deo gde je bio trotoar. S obzirom da je behaton stavljan za sada odlicno izgleda ceo taj potez.
|
|
|
|
|
|
#12580 |
|
Registered User
Likes (Received): 44
|
I ja pogledao jutros - spicili ga za cas.. Kada sve zavrse mislim da ce sirina celog tog prostora i setalista, umesto onog rugla od parkinga, nadjacati cinjenicu da su ploce nisu granitne..
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|