|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#941 |
|
Rebel User
Likes (Received): 11
|
![]() Sa ne uitam pe Facebook la toti vatmanii RATP. Unul sigur trebuie sa fi facut poze cu minunatia
|
|
|
|
|
|
#942 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Vise tata vise
) ) Nu am sa cred asa ceva pana nu vad
|
|
|
|
|
|
#943 |
|
Escapee
Likes (Received): 89
|
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
Registered User
Likes (Received): 36
|
Ca si in povestea cu autobuzele, Evenimentul o da in bara cu "sursele" de prin garaje si depouri. Am fost, intr-adevar, in probe saptamana trecuta, insa au fost doua nopti, iar alea au fost miercuri/joi si joi/vineri (de fiecare data cu un desfasurator bine stabilit). Vor urma si alte seturi de teste.
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Va pun la dispozitie cateva foto cu exteriorul tram-ului modernizat la REMAR Pascani. Dar interiorul este mult mai reusit si ofera un confort de exceptie.
http://www.flickr.com/photos/85365586@N02/7822224788/
Last edited by lucas-57; August 20th, 2012 at 12:15 PM. |
|
|
|
|
|
#946 |
|
Rebel User
|
Mersi de poze. Arata decent.
Sper ca e ok ca repostez 2-3, pentru cei ce nu observa post-ul cu link-ul. PS: cu interiorul se postasera acum cateva luni niste poze. arata foarte bine intradevar. image hosted on flickr ![]() DSC09814 by lucas-57, on Flickr image hosted on flickr ![]() DSC09809 by lucas-57, on Flickr image hosted on flickr ![]() DSC09806 by lucas-57, on Flickr Mai multe poze aici: http://www.flickr.com/photos/85365586@N02/7822224788/ (multumiri, lucas-57) |
|
|
|
|
|
#947 |
|
Escapee
|
![]() Bravo Remar! Nu mi-au inselat asteptarile! Abia astept sa vad vreo 20 de astfel de tramvaie prin oras
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
Registered User
|
Dupa gustul meu, arata foarte bine si la exterior. Singura mea obiectie e legata de lipsa mastilor pentru tampoane. Insa exista o explicatie pentru asta.
|
|
|
|
|
|
#949 |
|
Escapee
|
Si "burduful" ar fi mers ascuns. Dar....nu mai caut la dinti calul de dar . Daca e low-floor, are aer conditionat, ce sa mai cerem? Pe langa astea, arata si bine, modern.
|
|
|
|
|
|
#950 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Foarte frumos!
Ce ma bucura cel mai mult e sa vad asa ceva produs in Romania si nu doar importat... Demonstreaza ca mai exista inginerie si la noi. Felicitari celor implicati in proiect!
Ce mi-as dori eu, pe langa sa le pot folosi cat mai curand, e ca RATP-ul sa lucreze putin la imagine inainte de a pune pe ele un logo invechit (cum e cel de pe site-ul web al regiei). In plus, statiile sa fie facute in asa fel incat sa beneficieze de low-floor (in Viena am observat ca bordurile din statii au logo-ul companiei de transport, ceea ce arata ca sunt facute dupa standardele lor - la noi ma intreb daca e la fel). Si, eventual, sa se foloseasca doar suprafata alba pentru reclame (tare nu-mi place cand le vad acoperite din cap pana-n picioare in tot felul de comerciale). Asta e o chestiune intalnita in multe parti, si nu doar in Europa (poza cu autobuz din New York http://blog.nyweeks.com/wp-content/t...images/bus.jpg). Felicitari inca o data! |
|
|
|
|
|
#951 |
|
Registered User
|
La burduf s-a mers pe directia clasica, dupa cum se poate observa la mai toti producatorii.
Fata de ce se vede in imagini, tramvaiul a mai primit ulterior cateva dotari suplimentare in materie de aspect. Acest prototip nu e lf, din motive obiective, dar sa nu uitam ca povestea frumoasa e abia la inceput. |
|
|
|
|
|
#952 |
|
Registered User
|
Cu dezgust remarc faptul ca tot felul de indivizi profund ganditori pe forumurile patriei toarna laturi fara sa aiba macar o idee despre ce vorbesc.
Aici: http://forum.metrouusor.com/viewtopi...t=544&start=14 un nene se ingrozeste de starea halei in care se afla tramvaiul. Desigur ca nu a fost vreodata macar la Pascani, ce sa vorbesc de Remar, dar, na, stand cu dosul in fotel in fata monitorului simti ca stapanesti lumea. Macar de-ar fi intrebat ceva si cineva sa-l lamureasca, dar nu, el da verdicte. Atitudine tipic romaneasca. Deci: Remar se intinde pe o suprafata foarte mare, intre gardurile firmei sunt o multime de cladiri. Unele au fost deja modernizate, altele sunt in curs de modernizare, altele vor urma sa intre in modernizare (si mai e foarte mult de lucru). Dincolo de aspectul financiar - investiiile care se fac sunt URIASE ca valoare - trebuie avut in vedere faptul ca aceste lucrari nu se fac batand din palme. Pe parcursul modernizarii tramvaiului am fost de foarte multe ori la Remar si am avut ocazia sa vad ce si cat s-a facut si se face acolo si sunt realmente impresionat, cu atat mai mult cu cat investitiile nu sunt facute in van, ci, prin proiectele demarate si finalizate sau in curs de realizare - unele dintre ele realmente indraznete - oamenii de acolo au confirmat ca la Pascani se face treaba de calitate si ne fac sa fim mandri de ei. Editare: intre timp au scos de pe forum balastul despre care am scris mai sus. Last edited by radubd; August 21st, 2012 at 01:47 PM. |
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Escapee
|
Quote:
M-am lasat indus in eroare de nenea de la ziar. In mintea mea parea cam greu transformarea in lf, dar nah...in lipsa de alte info...Cat despre de pe un forum sau altul nu merita mai mult de
|
|
|
|
|
|
|
#954 |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
Arata excelent; asteptam si detaliile tehnice aferente, atunci cand va fi cazul.
|
|
|
|
|
|
#955 |
|
Rebel User
|
Linii reabilitate + tramvaie "noi" (mai ochioase + mai stabile + mai bine izolate fonic + aer conditionat).
|
|
|
|
|
|
#956 |
|
Registered User
Likes (Received): 5
|
Se mai stiu detalii despre inceperea lucrarilor pe tronsonul Podu Ros - CUG?
|
|
|
|
|
|
#957 |
|
Registered User
|
Procedura privind desemnarea constructorului se afla acum in faza analizei ofertelor depuse.
|
|
|
|
|
|
#958 |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
tramvaiul arata f. bine. cand va avea loc inaugurarea?
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric Last edited by spring3; August 21st, 2012 at 08:40 PM. |
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Registered User
|
Quote:
Last edited by radubd; August 21st, 2012 at 08:55 PM. |
|
|
|
|
|
|
#960 |
|
Registered User
Likes (Received): 27
|
modificasem postul...
poti sa ne anunti cand mai iese si pe ce traseu? eu unul sunt curios sa vad cum arata prin Iasi, chiar si noaptea...
Cladiri cu importanta istorica si arhitecturala, vechi de peste 100 de ani, de la Atelierele CFR/ Nicolina, proaspat demolate pt. profit: thread/ poze + articol . Inceputul demolarilor Continuarea demolarilor Ce trebuia facut Si eu vreau... o tara ca "afara" NOU: Acum s-a demolat si un monument istoric |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ratp, tramvai |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|